Beatrix Theater (Jaarbeurs)

Jaarbeursplein 6 3521 AL Utrecht
Zet jezelf en jouw gasten in de spotlights met een bijeenkomst in het Beatrix Theater

Een overweldigende indruk achterlaten. Een unieke beleving creëren. En een warm welkom geven. Het kan allemaal bij het Beatrix Theater. Bij een theater denk je al snel aan musicals en concerten, maar het is juist één van de meest waardevolle locaties om ook relaties te ontvangen. Als je het Beatrix Theater binnenloopt roept dat gegarandeerd een speciaal gevoel op. De grootse uitstraling, sfeervolle inrichting en uitstekende foodservice maken het Beatrix Theater de perfecte locatie voor jouw congres of event. Het zal een herinnering worden om niet te vergeten.

Geef aan ons je doelstelling en wensen door, dan regelen wij de rest. Bij aankomst in het Beatrix Theater kun je een aangeklede locatie verwachten en bieden wij je alle benodigde audiovisuele middelen en techniek.

Naast een indrukwekkende theaterzaal, moderne lounge, stijlvolle foyers en intieme bars heb je de mogelijkheid om je event uit te breiden in het Beatrixgebouw. Aangrenzend vind je de Expozaal die je geheel naar eigen wens kunt inrichten voor elk creatief idee. Of verplaats je in het Beatrixgebouw naar de sessiezalen van MeetUp. De zalen zijn geschikt voor break-out sessies en hebben een moderne en heldere uitstraling.

Samen maken wij van jouw event een succes

Midden in het kloppende hart van Utrecht zetten wij grote stappen om de duurzaamste evenementenlocatie in Europa te worden. Zo wonnen we recent internationale prijzen voor ons duurzame horeca aanbod en de Jaarbeurs Live app. Daarnaast zijn we bij de Meetings Awards 2022 nationaal verkozen tot Beste Congres locatie van 2022, terwijl we in 2021 en 2022 tevens de prijs van Beste Congres locatie regio Midden in de wacht sleepten!

In alles wat we doen staat duurzaamheid, innovatie en persoonlijke aandacht voorop. Met 105 jaar ervaring, een duidelijke groene missie en een team met veel passie en enthousiasme, staat Jaarbeurs klaar om samen met jou een succesvol congres, inspirerend event of onvergetelijke presentatie neer te zetten.

✅ 50+ congres- en vergaderzalen voor bijeenkomsten van 4 tot 1500 gasten

✅ 10 beurshallen

✅ Direct naast Utrecht Centraal

✅ 3000+ parkeerplaatsen

✅ 40+ laadpalen

✅ Winnaar Meetings Beste Congreslocatie van het jaar Award 2022

✅ Winnaar UFI Sustainable Development Award 2022

✅ Winnaar UFI Digital Innovation Award 2022

✅ Gouden Green Key sinds 2010

✅ Yoin Excellent Meeting Place certificering score van meer dan 90%

✅ Green Healthcare Compliant Venue certificering sinds 2021

✅ Onze opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 8,2!

Een bijzonder evenement organiseren? Wij denken met je mee!

Wil jij weten hoe je jouw evenement naar een nieuw hoger niveau plan kunt tillen? Samen met jou realiseren wij magische momenten op zowel intieme, kleine als grote bijeenkomsten die sterk tot de verbeelding spreken. Van een verrassend congres tot een online talkshow. En van een levendige beurs tot een chique awarduitreiking.

Goed bereikbare locatie voor iedereen
Onze evenementenlocatie in Utrecht is dé plek voor het organiseren van tal van kleine en grote evenementen, live en online. De ligging van onze locatie, in het hart van het land is voor iedere bezoeker ideaal. Kom je met het openbaar vervoer? Jaarbeurs ligt op loopafstand van station Utrecht Centraal en is dus eenvoudig te bereiken per bus en tram. Met ruim 3000 eigen parkeerplaatsen en bijna 50 laadpalen is er genoeg parkeergelegenheid. Een groot evenement organiseren voor grote groepen is dus geen probleem.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over het organiseren van jouw event of congres in het Beatrix Theater? Bekijk onze website of vraag een rondleiding aan. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

Aantal zalen 9
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Nee
Tuin Nee
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 5
Maximale capaciteit 1.500
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Nee
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Restaurant, Schouwburg & theater

Geschikt voor

Conferentie en congres, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Presentatie

Parkeermogelijkheden

Jaarbeurs beschikt in Utrecht over dan 3000 parkeerplaatsen op eigen terrein, inclusief meer dan 40 oplaadpunten en 1 overdekte parkeergarage. Ook zijn er voldoende parkeerplaatsen voor mindervaliden aanwezig.

De parkeerterreinen van Jaarbeurs hebben verschillende navigatie-adressen. Voor je bezoek in Utrecht adviseren wij je te bepalen welk parkeerterrein het dichtst bij de Jaarbeurs-locatie van jouw event is. Bekijk hiervoor de Jaarbeurs plattegrond op de website.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Greenkey:
YOIN:
Lidmaatschappen:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Eveline Bersma
 Kerk in Actie
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Centraal in het land, goed bereikbaar met trein, deskundige medewerkers, veel service, goede faciliteiten voor een conferentie met een grote beursvloer ernaast.

 Bianca Dekker
 Stichting Jong Ondernemen
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Goede samenwerking!

 Bouke Wiersum
 DenkProducties
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Het Beatrix Theater voelt inmiddels als ons tweede thuis. We organiseerden hier al meerdere edities van het seminar "MBA in één dag', plus vele andere seminars. Prachtige zaal, professionele crew. Fijne samenwerking!

Advertentie

Zoeken van een mooie locatie voor je meeting in Utrecht

Een geschikte meetingspace zoeken in Utrecht die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Utrecht aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een evenement of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Utrecht voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Beatrix Theater (Jaarbeurs) in Utrecht

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkevent straks plaats kan vinden in Utrecht.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkevent: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Utrecht of in de regio Utrecht of exclusief sturen naar Beatrix Theater (Jaarbeurs)? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte meetinglocaties in (de regio) Utrecht verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Beatrix Theater (Jaarbeurs) de juiste venue in Utrecht?

Heb je een prettige meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een dagvoorzitter, een energizer, beeld en geluid, of event website? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door recensies als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!