Bartmanzboot - praten op het water

Vreelandseweg 12 ws-12 3632 EP Loenen aan de Vecht

Reviewscore
9,3
Reviews: 383



Bartmanzboot is een bijzondere en prijswinnende vergaderlocatie op het water. Een unieke locatie in een fraaie grote woonboot. Met een creatieve toepassing van de 1,5 metermaatregelen. Een origineel alternatief voor het gewone. Er even helemaal uit zijn in een prachtige en rustgevende omgeving. Met persoonlijke aandacht en catering met passie. Loskomen uit de dagelijkse routine met het kabbelende water van de Vecht als inspirerend decor....

En rustig 'thuiswerken' op Bartmanzboot kan ook heel goed.

Bartmanzboot is centraal gelegen tussen Utrecht en Amsterdam en is daardoor vanuit het hele land goed te bereiken.

Aantal zalen 1
Basisprijs (4 u/10 p) € 375,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 8
Airconditioning Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Woonhuis, Buitenlocatie, Partyschip & rederij

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Flexwerken, Vergadering, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:00 - 23:00
Dinsdag 08:00 - 23:00
Woensdag 08:00 - 23:00
Donderdag 08:00 - 23:00
Vrijdag 08:00 - 23:00
Zaterdag 08:00 - 23:00

In overleg, altijd open


Parkeermogelijkheden

Gratis parkeren op nog geen 2 minuten loopafstand.

Bekijk ook op sociale media:




Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 0,00
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,4 beoordeeld

Heerlijke huisgemaakte lunch, zoveel mogelijk biologisch en lokaal met onder andere rijk belegde broodjes en fruitprikkertjes na.
Een lekkere soep of een frisse salade is ook mogelijk!

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
51%
Score 9
40%
Score 8
8%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
25-09-2020 12:52:17
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
21-08-2020 16:39:08
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
18-02-2020 17:20:46
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
18-02-2020 17:19:40
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
18-02-2020 17:13:52
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
18-02-2020 17:10:00
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
27-01-2020 15:53:34
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
27-01-2020 15:51:59
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
04-12-2019 18:32:54
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
04-12-2019 18:31:59
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
04-12-2019 18:30:59
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
04-12-2019 18:29:59
  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 65 29 11 0
Aantal Quick Reviews 17 8 0 74
Totaal aantal reviews 82 37 11 383
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,3 9,5 9,5 9,4
Gemiddelde score zaal 9,1 9,4 9,2 9,1
Gemiddelde score eten en drinken 9,4 9,5 9,4 9,4
Gemiddelde score boeking 9,4 9,5 9,2 9,4
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,3 9,5 9,3 9,3
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 9,6 9,1 - 9,4
Weging 5% 7,5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,3
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne evenementenlocatie voor je meeting in Loenen aan de Vecht

Een geschikte meetinglocatie zoeken in Loenen aan de Vecht die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Loenen aan de Vecht aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een evenement of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Loenen aan de Vecht voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Bartmanzboot - praten op het water in Loenen aan de Vecht

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Loenen aan de Vecht.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkbijeenkomst: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Loenen aan de Vecht of in de regio Loenen aan de Vecht of exclusief sturen naar Bartmanzboot - praten op het water? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte venues in (de regio) Loenen aan de Vecht verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Bartmanzboot - praten op het water de juiste venue in Loenen aan de Vecht?

Heb je een prettige locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventplanner, een energizer, beeld en geluid, of decorateur? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door gastervaringen als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!