Art Centre Delft

Rotterdamseweg 205 2629 HD Delft

 


Feedback

 Ties Veldman
 Equilibre B.V.
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  05-03-2014

5 maart maakten wij gebruik van het atelier bij Art Centre Delft.
Ruimte heerlijk, sublieme rust, wijds uitzicht.
Audio visueel allemaal top geregeld.
Heerlijk lunch heel uitgebreid.
Dank voor de snelle assistentie en flexibiliteit.
We komen snel terug…

 Astrid den Heijer
 Makro Delft
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  01-05-2014

Landelijke, huiselijke, zakelijke ontvangst waarbij ACD ontzorgt en faciliteert. De inspiratie door de omgeving zorgt voor grensoverschrijdende gedachten.

 
 CNV Dienstenbond
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  30-04-2014

Unieke locatie
Ruime vergaderplek
Prachtig uitzicht
Contact met buiten
Heerlijke hapjes en verrukkelijke lunch
Komen graag terug

 
 Scheepswerf Boxce
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  03-05-2014

Nu ruim 1,5 week later kijken we nog steeds terug op een prachtige receptie en diner.
Wij hebben hele leuke reacties ontvangen van de gasten. Iedereen werd ruim voorzien van een hapje en een drankje, ook in de wachtrij.
Jullie en het personeel, nogmaals bedankt!

 
 Drake & Farrell BV
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  05-06-2014

Wij zijn bij ACD gekomen om de strategie van het bedrijf door te nemen. Dat kan hier op deze plek heerlijk rustig ongestoord met veel ruimte om je heen.

 
 Roland Berger Strategy Consultants
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  11-06-2014

SUPER lekker eten
Helemaal weg uit de stad
Inspirerende omgeving rustig
Dank voor de goede zorgen

 
 TU Delft Industrieel ontwerpen
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  18-06-2014

off site met collega’s van Industrieel Ontwerpen vandaag….zo’n fijne locatie!!!


Advertentie

Zoeken van een fijne venue voor je meeting in Delft

Een goed bruikbare meetingspace zoeken in Delft die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Delft aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een netwerkevent of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Delft voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Art Centre Delft in Delft

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Delft.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Delft of in de regio Delft of exclusief sturen naar Art Centre Delft? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende locaties in (de regio) Delft verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Art Centre Delft de juiste venue in Delft?

Heb je een fijne venue op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een fotograaf, een energizer, beeld en geluid, of entertainment? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door gastervaringen als management assistenten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!