Aristo meeting center Utrecht CS

Godebaldkwartier 357 3511 DT Utrecht

Reviewscore
8,7
Reviews: 186



Zoek je ruimte voor een vergadering, training, congres, seminar of een jubileum? Een inspirerende plek voor een 'heisessie' of een gratis werkplek?

Aristo biedt je de ruimte en ontzorgt je volledig. Dat doen we al bijna 40 jaar en dat merk je. Je meeting, training of event is zoveel meer dan alleen de locatie. Je ervaart direct bij het reserveren al dat we met je meedenken. En op de dag van de bijeenkomst gaan je deelnemers de hoge mate van service en vriendelijkheid van het Aristo team écht beleven. Zo kan iedereen zich goed focussen op de inhoud van de dag en daardoor word je wijzer bij Aristo.

Aristo Utrecht CS is goed bereikbaar met OV en auto. Het meeting center is gelegen in het winkelcentrum Hoog Catharijne, op 5 minuten loopafstand van het NS-station Utrecht Centraal. Parkeergarage P1 ligt onder Aristo. Reserveer vooraf voor een gereduceerd tarief.

Door het grote aanbod van ruimtes met daglicht, goede akoestiek en audiovisuele hulpmiddelen kun je vrijwel met iedere groepsgrootte terecht. De ambiance is warm en ongedwongen. Op het gebied van catering kun je een keuze maken uit een grote variatie aan arrangementen, borrelhapjes, à la carte of iets speciaals voor jouw bijeenkomst.

Beleef de mogelijkheden en vriendelijkheid van Aristo en maak van je bijeenkomst een groot succes. Have a wise day!

$alt
Aantal zalen 17
Basisprijs (4 u/10 p) € 242,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 120
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Kantoor, Restaurant, Winkel, Trein

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 22:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Aristo Utrecht CS is van maandag t/m vrijdag geopend. Wil je buiten de reguliere openingstijden een meeting boeken? Dat kan! Neem gerust even contact op met Lyn, Indy, Bas of Rolf van Aristo Team Bookings.


Parkeermogelijkheden

Parkeergarage P1 ligt dichtbij Aristo. Reserveer van tevoren voor een gereduceerd tarief.

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,6 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Monique Oude Veldhuis
 TNO
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  04-10-2023

Beste medewerkers van team Aristo Bookings,

We waren weer tevreden, het is echt een prettige zaal en locatie en een heerlijke lunch.
We komen graag weer terug.

Met vriendelijke groet,
Monique Oude Veldhuis

Scoreverdeling

Score 10
80%
Score 9
12%
Score 8
6%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
13-07-2023 13:06:32
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
13-07-2023 12:33:25
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
13-07-2023 12:26:39
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
30-03-2023 13:23:03
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-03-2023 12:48:55
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-03-2023 13:35:16
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-03-2023 13:33:03
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-03-2023 12:26:23
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
16-03-2023 15:19:59
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
16-03-2023 14:52:16
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
16-03-2023 14:27:16
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-03-2023 20:43:02
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 15 16 4 39
Aantal Quick Reviews 0 147 0 147
Totaal aantal reviews 15 163 4 186
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,4 9,1 8,7 8,9
Gemiddelde score zaal 9,3 8,5 8,7 8,7
Gemiddelde score eten en drinken 9,7 9,4 7,0 8,6
Gemiddelde score boeking 8,9 9,2 7,7 8,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,3 9,0 8,0 8,7
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - 9,7 - 9,7
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie meetinglocatie voor je meeting in Utrecht

Een goed passende meetingspace zoeken in Utrecht die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Utrecht aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een netwerkevent of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Utrecht voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Aristo meeting center Utrecht CS in Utrecht

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkevent straks plaats kan vinden in Utrecht.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw evenement: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Utrecht of in de regio Utrecht of exclusief sturen naar Aristo meeting center Utrecht CS? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte evenementenlocaties in (de regio) Utrecht verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Aristo meeting center Utrecht CS de juiste meetinglocatie in Utrecht?

Heb je een mooie meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een videorapportage, een energizer, beeld en geluid, of crowd controller? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door beoordelingen als management assistenten achter te laten op de website MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!