Aristo meeting center Utrecht

Brennerbaan 150 3524 BN Utrecht

Reviewscore
8,6
Reviews: 150



Zoek je ruimte voor een vergadering, training, congres, seminar of een jubileum? Een inspirerende plek voor een 'heisessie' of een gratis werkplek?

Aristo biedt je de ruimte en ontzorgt je volledig. Dat doen we al meer dan 35 jaar en dat merk je. Je meeting, training of event is zoveel meer dan alleen de locatie. Je ervaart direct bij het reserveren al dat we met je meedenken. En op de dag van de bijeenkomst gaan je deelnemers de hoge mate van service en vriendelijkheid van het Aristo team écht beleven. Zo kan iedereen zich goed focussen op de inhoud van de dag en daardoor word je wijzer bij Aristo.

Aristo Utrecht is goed bereikbaar. Het Meeting Center ligt direct naar NS-station Utrecht Lunetten en heeft gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Door het grote aanbod van ruimtes met daglicht, goede akoestiek en audiovisuele hulpmiddelen kun je vrijwel met iedere groepsgrootte terecht. De ambiance is warm en ongedwongen. Op het gebied van catering kun je een keuze maken uit een grote variatie aan arrangementen, borrelhapjes, a la carte of iets speciaals voor jouw bijeenkomst.

Beleef de mogelijkheden en vriendelijkheid van Aristo en maak van je bijeenkomst een groot succes. Have a wise day!

Aantal zalen 37
Basisprijs (4 u/10 p) € 229,50
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 180
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Workshop, Conferentie en congres

Openingstijden

Maandag 07:30 - 23:30
Dinsdag 07:30 - 23:30
Woensdag 07:30 - 23:30
Donderdag 07:30 - 23:30
Vrijdag 07:30 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 18:00
Zondag Gesloten

Aristo Utrecht is van maandag t/m zaterdag geopend. Wil je buiten de reguliere openingstijden een meeting boeken? Dat kan! Neem gerust even contact op met Dinnemarie, Bas of Rolf van het team reserveren.


Parkeermogelijkheden

In de directe omgeving van Aristo Utrecht zijn gratis parkeerplaatsen (beperkt).

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,2 beoordeeld

Eten en drinken kan in ons Grand Café of in het restaurant. We serveren dagelijks een lunchbuffet met live-cooking en lekkere dagschotels. Een broodjeslunch of eten van de kleine kaart kan natuurlijk ook. Catering komt uit eigen keuken en is afgestemd op het seizoen.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Titus Nietsch
 Ergologie
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  02-11-2017

Beste mensen van Aristo,

Gisteren hadden we weer een zeer geslaagde dag in Utrecht. Bedankt voor de service om – ondanks onze nu kleinere groep dan normaal – ons toch een grote zaal te geven die we anders ook vaak gebruiken. Het werkte prima, alles was weer goed geregeld!
Kunnen jullie dit compliment ook nog aan Aristo Utrecht overbrengen?

Onze dank,
tot over zo’n drie weken weer.

Vriendelijke groet,
Titus Nietsch

Ergologie

 Wendy Zwart
 Clean Desk Professional Organising, Senior Professional Organiser
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  15-09-2017

Geachte mevrouw,
U heeft mij gevraagd voor een evaluatie n.a.v. mijn workshop Professional Organizing die afgelopen maandag bij de Aristozalen in Utrecht heeft plaats gevonden.
De ontvangst was hartelijk. In de koffiecorner konden we koffie/thee drinken met lekkere koekjes. De koffiecorner is een prettige ruimte. De locatie (ruimte 3.05 als ik het me goed herinner) was schoon, opgeruimd en voorzien van alle benodigdheden. Het aansluiten van de laptop op de beamer was erg simpel.
Mijn workshop ging over professional organizing in het mbo en het was grappig om op een krijtbord te kunnen werken :).
Al met al was het zeer prettige ervaring bij Aristozalen.
Met hartelijke groeten,

Wendy Zwart
Senior Professional Organiser
Clean Desk Professional Organising



 Evelien Meijerink
 Wateropleidingen
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  07-07-2016

We organiseren al jaren onze cursussen en opleidingen bij Aristo. We maken vooral gebruik van de locatie in Utrecht.
Aristo gaat met haar tijd mee in het aanbod van de faciliteiten. De catering is zeer goed verzorgd.
De locatie in Utrecht is een goede keuze qua bereikbaarheid met het openbaar vervoer en eigen vervoer.
De medewerkers van de reserveringsafdeling zijn snel in het verwerken van je aanvraag en denken graag met je mee.

Scoreverdeling

Score 10
26%
Score 9
36%
Score 8
35%
Score 7
1%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
08-12-2017 10:54:39
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
08-12-2017 10:54:33
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
08-12-2017 10:54:12
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
08-12-2017 10:54:04
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-12-2017 10:48:53
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
06-12-2017 10:48:45
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
06-12-2017 10:48:36
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-12-2017 10:48:07
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
06-12-2017 10:47:58
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
06-12-2017 10:47:50
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-12-2017 10:47:41
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
06-12-2017 10:47:33
  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 14 0 2 37
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 14 0 2 37
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,0 - 9,0 8,9
Gemiddelde score zaal 8,7 - 8,5 8,5
Gemiddelde score eten en drinken 8,7 - 8,5 8,5
Gemiddelde score boeking 8,8 - 10,0 9,5
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,8 - 9,0 8,9
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige venue voor je meeting in Utrecht

Een zeer geschikte vergaderlocatie zoeken in Utrecht die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Utrecht aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een conferentie of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Utrecht voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Aristo meeting center Utrecht in Utrecht

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Utrecht.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw event: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Utrecht of in de regio Utrecht of exclusief sturen naar Aristo meeting center Utrecht ? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende meetinglocaties in (de regio) Utrecht verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Aristo meeting center Utrecht de juiste locatie in Utrecht?

Heb je een fijne meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of crowd controller? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door ervaringen als meeting professionals achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!