Aristo Meeting Center Amsterdam

Teleportboulevard 100 1043 EJ Amsterdam

Reviewscore
8,8
Reviews: 84



Zoek je ruimte voor een vergadering, training, congres, seminar of een jubileum? Een inspirerende plek om te scrummen, een 'heisessie' of een gratis werkplek?

Aristo biedt je de ruimte en ontzorgt je volledig. Dat doen we al meer dan 35 jaar en dat merk je. Je meeting, training of event is zoveel meer dan alleen de locatie. Je ervaart direct bij het reserveren al dat we met je meedenken. En op de dag van de bijeenkomst gaan je deelnemers de hoge mate van service en vriendelijkheid van het Aristo team écht beleven. Zo kan iedereen zich goed focussen op de inhoud van de dag en daardoor word je wijzer bij Aristo.

Aristo Amsterdam is goed bereikbaar. Het Meeting Center ligt direct naar NS-station Amsterdam Sloterdijk en heeft een eigen parkeergarage met voordelige tarieven.

Door het grote aanbod van ruimtes met daglicht, goede akoestiek en audiovisuele hulpmiddelen kun je vrijwel met iedere groepsgrootte terecht. De ambiance is warm en ongedwongen. Op het gebied van catering kun je een keuze maken uit een grote variatie aan arrangementen, borrelhapjes, a la carte of iets speciaals voor jouw bijeenkomst.

Beleef de mogelijkheden en vriendelijkheid van Aristo en maak van je bijeenkomst een groot succes. Have a wise day!

Aantal zalen 43
Basisprijs (4 u/10 p) € 229,50
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin -
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 200
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras -
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Flexwerken, Conferentie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Openingstijden

Maandag 07:30 - 23:30
Dinsdag 07:30 - 23:30
Woensdag 07:30 - 23:30
Donderdag 07:30 - 23:30
Vrijdag 07:30 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 18:00
Zondag Gesloten

Aristo Amsterdam is van maandag t/m zaterdag geopend. Wil je buiten de reguliere openingstijden een meeting boeken? Dat kan! Neem gerust even contact op met Dinnemarie, Bas of Rolf van het team reserveren.


Parkeermogelijkheden

Aristo Amsterdam beschikt over een eigen parkeergarage (met elektrisch laadpunt) en parkeerdek met 190 plaatsen.

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,7 beoordeeld

In Aristo Kitchen serveren dagelijks een lunchbuffet met live-cooking en lekkere dagschotels. Een broodjeslunch of eten van de kleine kaart kan natuurlijk ook. Catering komt uit eigen keuken en is afgestemd op het seizoen.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
35%
Score 9
28%
Score 8
28%
Score 7
7%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
08-12-2017 10:55:16
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
08-12-2017 10:55:08
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
05-12-2017 11:33:21
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
05-12-2017 11:29:17
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
05-12-2017 11:28:39
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
05-12-2017 11:28:25
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
05-12-2017 11:28:16
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
08-11-2017 14:00:28
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
08-11-2017 14:00:09
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
08-11-2017 13:53:58
Quick reviewscore
7
Beoordeeld op
07-11-2017 12:22:18
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
07-11-2017 12:21:11
  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 10 1 1 70
Aantal Quick Reviews 0 0 0 14
Totaal aantal reviews 10 1 1 84
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,4 9,0 8,0 8,9
Gemiddelde score zaal 9,4 3,0 8,0 8,6
Gemiddelde score eten en drinken 9,2 9,0 8,0 8,7
Gemiddelde score boeking 9,2 8,0 - 9,0
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,3 7,3 8,0 8,8
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - 8,9
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 8,8
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige venue voor je meeting in Amsterdam

Een zeer geschikte vergaderlocatie zoeken in Amsterdam die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Amsterdam aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een beurs of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Amsterdam voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Je venue in Amsterdam

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of netwerkevent straks plaats kan vinden in Amsterdam.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Amsterdam of in de regio Amsterdam. Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende venues in (de regio) Amsterdam verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

De juiste evenementenlocatie in Amsterdam?

Heb je een mooie venue op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventplanner, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door reviews als meeting specialisten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!