Arendshoeve - The Garden of Amsterdam

Aalsmeerderdijk 438 1436 BL Aalsmeerderbrug

Reviewscore
7,5
Reviews: 9De Arendshoeve - The Garden of Amsterdam is een bijzondere, authentieke en groene evenementenlocatie, gelegen nabij luchthaven Schiphol. De Arendshoeve is door haar overdaad aan bijzondere kamerplanten uniek en verrassend en is uitermate geschikt voor zakelijke evenementen en bijeenkomsten en bruiloften.

De missie van de Arenshoeve is om mensen een groene omgeving en de positieve effecten ervan te laten beleven. Steeds meer onderzoek laat zien wat deze effecten zijn van. Het werkt stress verlagend en mensen voelen zich over het algemeen lekkerder na een dag in de natuur. Dit is ook wat gasten van de Arendshoeve ervaren na en vergadering of congres. Een dag in deze locatie waarin je omgeven bent door planten en bloemen geeft energie, zorgt voor inspiratie en voor creativiteit. Het grootste deel van de kamerplanten komt uit de eigen, naastgelegen kwekerij.

De Arendshoeve beslaat een oppervlakte van 3200 m2, waarvan 1800 m2 vrij in te delen. De ruimte is geschikt voor 10 tot 1.000 gasten en kan flexibel worden ingedeeld, afhankelijk van de grootte van het gezelschap en het doel van de bijeenkomst. Het aantal zalen en de grootte ervan is variabel en geheel aan te passen door middel van verplaatsbare plantenwanden.
Daarnaast kan worden voorzien in moderne audio/video faciliteiten en WiFi. De Arendshoeve werkt samen met externe (top)cateraars.

De Arendshoeve ligt op een steenworp afstand van Schiphol en is goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer en zelfs per boot. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Als u meer wilt weten over de Arendshoeve - The Garden of Amsterdam of over de mogelijkheden die er zijn, neem dan gerust contact op.

Aantal zalen 15
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 10
Maximale capaciteit 1.000
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Industriële locatie, Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Conferentie en congres, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00

Wij zijn geopend op werkdagen van 08.30 tot 16.30. In weekenden en in de avond zijn wij tijdens evenementen uiteraard open voor gasten van het event.


Parkeermogelijkheden

Er zijn 400 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,0 beoordeeld

Wij werken samen met externe (top)cateraars. Al uw wensen zijn bij ons bespreekbaar.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 1 0 1 3
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 1 0 1 3
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 10 - 10 9,9
Gemiddelde score zaal 8,0 - 6,0 6,9
Gemiddelde score eten en drinken 10 - 10 9,0
Gemiddelde score boeking 10 - 1,0 4,0
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,5 - 6,8 7,5
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige evenementenlocatie voor je meeting in Aalsmeerderbrug

Een bruikbare vergaderzaal zoeken in Aalsmeerderbrug die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Aalsmeerderbrug aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een event of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Aalsmeerderbrug voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Arendshoeve - The Garden of Amsterdam in Aalsmeerderbrug

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkevent straks plaats kan vinden in Aalsmeerderbrug.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkbijeenkomst: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Aalsmeerderbrug of in de regio Aalsmeerderbrug of exclusief sturen naar Arendshoeve - The Garden of Amsterdam? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte locaties in (de regio) Aalsmeerderbrug verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Arendshoeve - The Garden of Amsterdam de juiste evenementenlocatie in Aalsmeerderbrug?

Heb je een mooie evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of entertainment? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door recensies als meeting professionals achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!