Almere City FC

Competitieweg 20 1318 EA Almere

Reviewscore
9,1
Reviews: 11Je bent op zoek naar een locatie die geschikt is voor 2 tot 500 personen met meerdere sub zalen? Bij de jongste betaald voetbalorganisatie van Nederland zit je gebeiteld, welkom bij Almere City FC!

In topsport draait het om details. Daarom kies je voor Almere City FC! Het verschil tussen winnen en verliezen zit soms in een centimeter, een seconde of een balletje binnenkant paal. Dat is soms een kwestie van geluk, maar vaker het resultaat van voorbereiding en alles over hebben voor succes. In een topsportorganisatie gaat het dagelijks om maximaal presteren. Dat geldt niet alleen op het veld, maar net zo goed daarbuiten. Zo benaderen wij ook de organisatie van uw zakelijke bijeenkomst. Met veel plezier bieden we jullie een topsportervaring in ons multifunctionele stadion.

Op een stimulerende en eigenwijze manier werken wij met jou samen aan het ideale evenement, waarbij alles tot in de kleinste details geregeld is. Check welke ruimte past bij jouw meeting of evenement. En vergeet vooral niet te informeren naar de mogelijkheden om jouw bijeenkomst te upgraden met een kleedkamersessie, een bijdrage van onze hoofdtrainer, technisch manager of algemeen directeur. Of plan een interventie met één van onze spelers of performance coaches.

Daarnaast bevinden zich rondom het Yanmar Stadion een aantal voetbalvelden, multi-sportvelden en squash- en padelbanen. Al deze faciliteiten kunnen worden ingezet voor jullie sportevenement, sportieve bedrijfsuitje en/of -meeting onderbreker.

Met veel plezier bieden we jullie een topsportervaring in het Yanmar Stadion, thuishaven van Almere City FC. Mocht u nog vragen hebben of een offerte willen aanvragen, vul dan het informatieformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

$alt
Aantal zalen 5
Basisprijs (4 u/10 p) € 150,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 500
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Nee
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Sportaccommodatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:00 - 00:00
Dinsdag 08:00 - 00:00
Woensdag 08:00 - 00:00
Donderdag 08:00 - 00:00
Vrijdag 08:00 - 00:00
Zaterdag 08:00 - 00:00
Zondag 08:00 - 00:00

Parkeermogelijkheden

Almere City FC ligt op een steenworp afstand van de A6. Het stadion heeft 500 gratis parkeerplekken ter beschikking. Bovendien heeft het een goede verbinding met het OV vanaf Almere Centrum en ligt het Yanmar Stadion op twee minuten loopafstand van bushalte Fanny Blankers-Koen Sportpark.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt -
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 1,50
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,8 beoordeeld

Vraag voor de mogelijkheden op het gebied van food & beverage onze banquetingmap aan.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 6 0 0 11
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 6 0 0 11
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,8 - - 8,9
Gemiddelde score zaal 9,0 - - 9,1
Gemiddelde score eten en drinken 9,0 - - 8,8
Gemiddelde score boeking 9,8 - - 9,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,2 - - 9,1
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne meetinglocatie voor je meeting in Almere

Een bruikbare vergaderzaal zoeken in Almere die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Almere aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een netwerkevent of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Almere voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Almere City FC in Almere

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Almere.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw conferentie: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Almere of in de regio Almere of exclusief sturen naar Almere City FC? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende locaties in (de regio) Almere verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Almere City FC de juiste locatie in Almere?

Heb je een fijne meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventplanner, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door ervaringen als meeting specialisten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!