ADO Den Haag Stadion

Haags Kwartier 55 2491 BM Den Haag

Reviewscore
8,9
Reviews: 70Verrassend en veelzijdig!
Bent u op zoek naar een passende locatie voor uw zakelijke evenement? Het ADO Den Haag Stadion biedt mogelijkheden
die even verrassend als veelzijdig zijn. Of u nou een vergaderruimte zoekt of groots wilt uitpakken met een evenement of bedrijfsfeest, wij hebben er de geschikte ruimte voor! Ons hospitality-team staat voor u klaar om uw wensen te vertalen naar
een evenement waar uw organisatie gegarandeerd mee scoort!

De pluspunten van het ADO Den Haag Stadion:
• Uniek in de regio
• Uitgebreide mogelijkheden
• Verschillende multifunctionele zalen
• Toegerust op grote bezoekersaantallen (tot 15.000)
• Uitstekend bereikbaar met de auto
• 1.500 parkeerplaatsen
• Stalling voor 750 fietsen
• Openbaar vervoer op loopafstand (circa 12 minuten)
• Catering in eigen beheer
• 365 dagen per jaar geopend

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of neem contact met ons op.

$alt
Aantal zalen 20
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 5
Maximale capaciteit 15.000
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Kantoor, Buitenlocatie, Partycentrum, Restaurant, Sportaccommodatie, Studio- & concertlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten


*Het is mogelijk om buiten de reguliere openingstijden uw evenement te hosten in het Bingoal Stadion.
**Op thuis wedstrijddagen van ADO Den Haag zijn evenementen niet mogelijk.


Parkeermogelijkheden

Aan de hand van het type evenement met ADO Den Haag Events nader te bepalen.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,45
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,6 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 2 0 1 5
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 2 0 1 5
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,6 - 8,0 8,7
Gemiddelde score zaal 9,2 - 9,0 9,2
Gemiddelde score eten en drinken 8,0 - 9,0 8,6
Gemiddelde score boeking 8,6 - 9,0 9,0
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,9 - 8,8 8,9
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie evenementenlocatie voor je meeting in Den Haag

Een geschikte meetinglocatie zoeken in Den Haag die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Den Haag aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een conferentie of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Den Haag voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

ADO Den Haag Stadion in Den Haag

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Den Haag.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Den Haag of in de regio Den Haag of exclusief sturen naar ADO Den Haag Stadion? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte venues in (de regio) Den Haag verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is ADO Den Haag Stadion de juiste locatie in Den Haag?

Heb je een mooie meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventorganisator, een energizer, beeld en geluid, of decorateur? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door recensies als meeting specialisten achter te laten op de website MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!