Aan de WaverWinkel

Winkeldijk 47 1391 HM Abcoude

Reviewscore
9,3
Reviews: 3De WaverWinkel, gelegen in Abcoude, biedt een exclusieve setting voor maximaal 12 personen. De locatie beschikt over een voormalige paardenstal (hoofdvergaderruimte) en een voormalige varkenstal die bijv. gebruikt kan worden als break out room. Beide ruimtes kijken uit op de privétuin met een schilderachtig uitzicht op de weilanden. Bovendien is er een overnachtingsplek beschikbaar voor bijvoorbeeld een trainer. Voor het gemak is er een oplaadpunt voor elektrische auto's en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Aantal zalen 1
Basisprijs (4 u/10 p) € 690,00
Wifi -
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 10
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Buitenlocatie

Geschikt voor

Coaching, Flexwerken, Vergadering, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,3 beoordeeld

We serveren een uitgebreide gezonde lunch met rijkgevulde salades, soep, dips en vers brood, zoals bijvoorbeeld hummus met geroosterde oerwortel en pompoen, salade rucola met buffelmozzarella, aubergine en rode pesto met amandelen en een salade gerookte eend, taugé, radijs, bosui en hoisinmayo.

Gedurende de dag:
koffie
thee (incl. verse munt, gember, citroen)
water
fris
handfruit
zoete- en hartige lekkernijen

In de middag kunnen we een rijk gevulde borrelplank serveren.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 3 3
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 0 3 3
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - - 9,3 9,3
Gemiddelde score zaal - - 9,3 9,3
Gemiddelde score eten en drinken - - 9,3 9,3
Gemiddelde score boeking - - 9,3 9,3
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - 9,3 9,3
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie locatie voor je meeting in Abcoude

Een zeer geschikte meetinglocatie zoeken in Abcoude die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Abcoude aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een evenement of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Abcoude voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Aan de WaverWinkel in Abcoude

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Abcoude.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw event: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Abcoude of in de regio Abcoude of exclusief sturen naar Aan de WaverWinkel? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare locaties in (de regio) Abcoude verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Aan de WaverWinkel de juiste venue in Abcoude?

Heb je een fijne locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of entertainment? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door beoordelingen als management assistenten achter te laten op de website MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!