Aan de Gaag

Westgaag 68 3155 DH Maasland

Reviewscore
8,9
Reviews: 10Aan de Gaag is een prachtige en kleinschalige maar bovenal een duurzame locatie aan de Westgaag in Maasland. De oude koeienstal achter het woonhuis van de eigenaren is omgetoverd tot een sfeervolle ruimte voor vergaderingen, trainingen, coachings en workshops.
Vergaderen in een landelijke omgeving, met een schitterend uitzicht op de koeien, schapen, molens en kassen. En dat op zeer korte afstand van Rotterdam, Den Haag, Westland en Delft....

De locatie biedt ruimte voor groepen tot 25 personen. Doordat de ruimte flexibel is in te delen, zijn er diverse opstellingen mogelijk. De gehele locatie staat tot jullie beschikking, ideaal voor als er in groepjes gewerkt moet worden.

Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € 275,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 6
Maximale capaciteit 25
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Vergadering, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:00 - 22:00
Dinsdag 08:00 - 22:00
Woensdag 08:00 - 22:00
Donderdag 08:00 - 22:00
Vrijdag 08:00 - 22:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

De locatie kan voor een hele of een halve dag gehuurd worden. Openingstijden zijn zeer flexibel, eerder beginnen dan 8 uur? Dat is geen probleem.


Parkeermogelijkheden

Er is parkeergelegenheid voor ongeveer 18 auto's. Bij een grotere groep wordt er geadviseerd om te carpoolen.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,2 beoordeeld

Koffie, thee en water staat de gehele dag tot jullie beschikking, in de ochtendpauze zorg ik voor wat lekkers bij de koffie.
De lunch bestaat meestal uit een zelfgebakken quiche of een heerlijke soep. Daarbij serveer ik altijd een groene salade en belegde broodjes of een buffet.
Na de lunch zorg ik altijd voor vers fruit en wat zoets om de middag mee door te komen.
Voor het diner maak ik gebruik van de diensten van een cateringbedrijf, er kan gekozen worden uit diverse buffetten.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
Score 9
100%
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
16-11-2023 17:49:16
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
16-11-2023 16:00:18
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 6 0 6
Aantal Quick Reviews 0 2 0 2
Totaal aantal reviews 0 8 0 8
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 8,3 - 8,3
Gemiddelde score zaal - 9,0 - 9,0
Gemiddelde score eten en drinken - 9,2 - 9,2
Gemiddelde score boeking - 9,2 - 9,2
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 8,9 - 8,9
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - 9,0 - 9,0
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige evenementenlocatie voor je meeting in Maasland

Een goed passende vergaderzaal zoeken in Maasland die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Maasland aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een bedrijfsfeest of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Maasland voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Aan de Gaag in Maasland

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Maasland.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw bedrijfsfeest: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Maasland of in de regio Maasland of exclusief sturen naar Aan de Gaag? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte locaties in (de regio) Maasland verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Aan de Gaag de juiste locatie in Maasland?

Heb je een prettige evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventplanner, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door beoordelingen als meeting specialisten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!