Aaaaha! Bureau voor live communicatie

Koninginnegracht 38 2514 AD Den Haag

Schrijf review
Reviewscore
9,5
Reviews: 200

Aaaaha! Bureau voor live communicatie

Met een goed (online) evenement kun je nieuwe klanten aantrekken, je zichtbaarheid in de markt vergroten en collega’s betrekken bij de nieuwe strategie. Je kunt mensen inspireren, activeren en verbinden. Wij helpen je met het organiseren van jouw (online) evenement dat niemand wil missen!

Wij zijn creatieve programmamakers. We snappen wat je voor elkaar wilt krijgen en bieden beproefde oplossingen.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Bekijk ook op sociale media:


Kwalificaties
Een bewerking voorstellen

Reviews

 Inez Knol-Leeuwenburgh
 Staedion
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  06-10-2015

Onze medewerkers een warm welkom heten op ons jubileumfeest was onze opdracht naar the Actor Factory. Dat is helemaal gelukt! De acteurs waren gekleed volgens de dresscode en hadden voor elke medewerker een vriendelijk woord, een compliment of een grapje. Iedere gast voelde zich gelijk welkom! Hartelijk dank hiervoor!

 Gwendela Kleppers
 OSR Juridische Opleidingen
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  06-10-2015

De twee kunstenaars hebben de verbondenheid met onze docenten en trainers uitstekend in beeld gebracht op het wandverslag. Een prachtig aandenken en communicatiemiddel!

 Claudia Blomert
 Dordrecht Marketing
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  23-09-2015

We hebben Aaaaha! the Actor Factory ingezet voor de Open Monumentendagen in Dordrecht. Wat heeft Anneke haar best voor ons gedaan! Dinsdag einde middag gebeld en zaterdag stonden er 5 acteurs in vol (monumenten)ornaat voor ons klaar. Goed gebriefd, zich perfect inlevend in onze wensen en tot groot vermaak van de bezoekers en pandeigenaren. Zeker voor herhaling vatbaar! Anneke, dank je wel!

 Eefke Zoetmulder
 Bureau JEZ
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  17-09-2015

Spot on was presentator Henk die Aaaaha! voor ons geregeld had voor een promotie film. We kijken met veel plezier terug op een vlotte, energieke filmdag.

 Marjolein Schuyt
 Schaap & Schuyt Event Management
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  19-08-2015

Dankzij zeer enthousiaste acteurs en figuranten was de rode loper VIP ontvangst van onze gasten zeer geslaagd. Complimenten!

 Maaike Kerkstra
 T-Mobile
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  13-08-2015

Wederom een prettige samenwerking met de acteurs achter de rug op het Dutch Valley festival. De zelfstandige en zeer professionele werkwijze van de acteurs geeft ons altijd veel rust en blije klanten/bezoekers.

 Marieke Messer
 Stadion Feijenoord
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  30-07-2015

Mede door het entertainment is het Feyenoord Galadiner voor vele gasten een onvergetelijke avond geworden waarvoor veel dank!

 Annemieke van Zuylen
 NWP
 gegevensfout: Klant
Bron  :  Email
Datum  :  01-07-2015

De NWP deelnemersbijeenkomst werd mede dankzij het enthousiasme van dagvoorzitter Erik Peekel weer een geslaagd evenement! Hij wist de juiste toon te zetten en kreeg iedereen mee in de interactie die werd gevraagd. Top!

 Swetta Mul
 Vrije Universiteit Amsterdam
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  02-07-2015

Na een intensieve teammiddag was de afsluiting met percussie echt ontzettend geslaagd. Zeer professioneel en iedereen doet mee door de leuke en enthousiaste percussieleiders.

 Rianne Monshouwer
 Rabobank
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  24-06-2015

Het wandverslag, wat door 2 illustrators van Aaaaha! the Actor Factory is gemaakt, vat voor ons een belangrijk moment van onze organisatie heel erg goed samen. De details maken het herkenbaar en levendig. Het wandverslag is informatief, grappig en kleurrijk, precies zoals we het voor ogen hadden! Het helpt om het bijzondere moment met elkaar te herinneren.

 Charlotte Kooijman
 Rijksvastgoedbedrijf
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  17-06-2015

De heren hebben het super goed gedaan! De belbutlers zorgden voor verkeer naar onze stand, die wat buiten de gebaande paden stond. Leuke, ludieke manier om collega's in verbinding te brengen en te informeren. DANK!

 Marysha Molthoff
 College voor de Rechten van de Mens
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  28-07-2015

Dankzij Johan zijn onze gasten op een bijzondere en verrassende manier ontvangen. Dit was een belangrijke bijdrage aan een zeer geslaagde bijeenkomst!

 Suzanne Witteman
 De Wijde Blik
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  08-06-2015

Voor een zakelijk event hebben we een fijne acteur geboekt die als 'krantenjongen' de boel even kwam opschudden. Fijne samenwerking, zowel in de voorbereiding als tijdens het event.

 Nancy Trip
 Powered by Twente
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  03-06-2015

We hebben een prima dag gehad. Pauline heeft onze superbrainstorm op inspirerende manier geleid. Humor, scherpte en inhoud. Wandverslag heeft een hele leuke samenvatting van een topmiddag opgeleverd!

 Kuoni
 Kuoni Destination Management
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  28-05-2015

it was very nice thank you very much!

 Delphine Tilman
 Brandbase
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  04-05-2015

Al meerdere jaren werken wij samen met Lieuwe voor de Shell Eco-marathon. Dit keer deed hij de opening van de Shell Eco-marathon Experience, een marketing element in de vorm van een pop up store op Rotterdam Centraal. Zoals we van Lieuwe gewend zijn was hij zeer professioneel en fijn om mee te werken. Mede door zijn presentatie was de opening een groot succes!

 Mariëlle Mooij
 Amsterdam RAI
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  04-05-2015

We werden vanochtend op onze nieuwe werkplek van harte welkom geheten door buurvrouw Chantal. Op Amsterdamse wijze stofte zij het laatste bouwstof weg en wees zij de weg naar de koffie. Een mooie ijsbreker die de collega's door de eerste nieuwigheid heen hielp.
Goed gedaan Sophie!

 Alicia Vargas-Velasquez
 ING
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  04-05-2015

Erg prettige, flexibele en aangename samenwerking rondom de inzet van cartoonist Hans-Jan!

 Marijke Plas
 Inspiriment Event Agency
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  22-04-2015

Femke en Sophie maakten het 'straatfeest' ter gelegenheid van de opening van het mooie Woonzorgcentrum Dekkersduin Den Haag helemaal af!
Samen met Henny Huisman zongen zij het openingslied op maat en daarna lekker tussen de mensen. Alle wensen werden aan de jurkjes gehangen. Verrassend, interactief fris en dynamisch zoals we van ze gewend zijn.Dank Femke en Sophie!!

 Nienke Janssen
 Libema/ Hagenstein Exhibition Management
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  29-04-2015

Daniël heeft het als suppoost ontzettend leuk gedaan bij de entree van de Art & Antiek Fair. De mensen vonden het erg leuk en hij heeft zich enthousiast ingezet.

 Inge Niemandsverdriet
 SBRCURnet
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  20-04-2015

Erik Peekel als dagvoorzitter is een aanwinst voor uw evenement. Erik kan op een luchtige en ontspannen manier het publiek boeien en meenemen in de materie van de dag.
Hij is al betrokken bij de ontwikkeling van uw evenement door een inhoudelijke voorbespreking, Hij is voorbereid op de dag zelf en stelt scherpe en analytische vragen n.a.v. de lezingen.

 Regine 't Hart
 Stichting Wereldhavendagen
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  12-05-2015

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Aaaaha! the Actor Factory. Er is goed ingespeeld op onze wensen en de uitvoering door de wensengelen was boven verwachting.
Bedankt!

 David van Stijn
 Sodexo
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  31-03-2015

Twee acteurs hebben geweldig bijgedragen aan de impact van onze campagne bij de opening van onze nieuwe kantoorlocatie. Prettige samenwerking, goed resultaat!

 Eveline Arkesteijn
 TBI
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  17-03-2015

De acteurs van de Actor Factory hebben ons ontzettend geholpen bij het goed laten verlopen van ons evenement. We hadden een behoorlijke logistieke uitdaging met 500 deelnemers die regelmatig van zaal moesten wisselen, maar door hun enthousiaste en positieve aanpak verliep dit soepel en in een goede sfeer.

 Peter ten Haken
 Nationale-Nederlanden
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  01-03-2015

Hoge waardering van onze collega’s voor de (nieuwjaars-)medewerkersbijeenkomst. Het inzetten van cabaretier Harry Glozbach en twee sneltekenaars via the Actor Factory was een goede zet. Vooral Harry wist met zijn scherpe relativeringen onze ogen te openen en ons goed naar ons zelf te laten kijken. We staan weer op scherp! Fijne samenwerking met iedereen van the Actor Factory.

 Nicolette Zorn
 Philips Nederland Licht
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  30-01-2015

Geweldige ervaring! Hele leuke reacties teruggehoord vanuit de Philips Lighting Benelux organisatie. We kijken terug op een zeer geslaagde avond. Complimenten voor het hele team van Aaaaha!

 Sengül Soytas
 Vestel
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  29-01-2015

We have been working with the Actor Factory for two years and we are very happy with their services.They take prompt action to our inquiries, very friendly, and always ask for feedback for the services.

 Suzanne Savakis
 MCI Group
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  30-01-2015

Erik Peekel was als dagvoorzitter tijdens onze bijeenkomst een groot succes! Met zijn enthousiasme zorgde hij voor een interactieve bijeenkomst.

 Lisette Wegman
 Bureau WElle
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  29-01-2015

We hebben snel moeten schakelen voorafgaand aan het evenement, we hadden een week. Goede input voor de kleding van de acteur. De acteur ter plaatse was enthousiast en dacht logistiek goed mee.

 Arjette Tetteroo
 Nationale Nederlanden
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  20-01-2015

Met enthousiaste en professionele zingende 'fruitmeisjes' (actrices) een bijzonder leuke en geslaagde Horecava gehad. Jingles op maat! Top service!

 Fraukje Tasselaar
 CongressMatters
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  16-01-2015

Onlangs organiseerde corporate event-adviesbureau CongressMatters voor één van haar opdrachtgevers een personeelsfeest. Daarbij hebben wij dankbaar gebruik gemaakt van de professionele begeleiding van de Aaaaha! The Actor Factory’
Complimenten voor de wijze waarop er in het voortraject, inhoudelijk werd meegedacht bij de invulling van de avond! De acteurs wisten op subtiele wijze de mensen te enthousiasmeren en de juiste toon te vinden om de mensen te raken.
Achteraf hebben we veel positieve reacties gekregen van aanwezigen ‘Het was een topavond, mede door de inzet van de wensengelen, die met een perfecte mix van creativiteit, inhoud en performance, op een bescheiden manier een waardevolle toevoeging aan het succes van de avond gaven! Voor ons persoonlijk was het heel prettig samenwerken met de professionals van de Aaaaha! The Actor Factory. Zij hebben enorm bijgedragen aan de uitstekende sfeer en het perfecte resultaat.

 Debra Blonk
 Politie Team Arbeidszaken
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  16-01-2015

De percussieworkshop was een groot succes. Mooi om al die glimlachende gezichten en energie te zien zo na de lunch. Alaor heeft het perfect gedaan! Aaaaha!, dank voor jullie snelle en goede service!

 Eric Bakermans
 NBTC Holland Marketing
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  19-12-2014

Sophie van Hoytema heeft onze eindejaarsbijeenkomst afgesloten met een op maat gemaakt optreden. In haar rol als 'eindejaarsconsulente' nam zij op humoristische wijze het afgelopen jaar door met humoristische liedjes en teksten. Precies zoals ik het mij had voorgesteld. Kortom, een aanrader!

 Ingrid Schoots
 KING Gemeenten
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  15-12-2014

Met veel enthousiasme heeft the Actor Factory ons eindfeest van Operatie NUP begeleid met de perfect match dames, een leuke straatquiz en een dagvoorzitter. Leuke, fijne club om mee te werken! Met veel kennis van zaken.
Bedankt!

 Ron van Steenis
 UWV
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  15-12-2014

Voor een bijeenkomst met grote leveranciers, hebben wij twee actrices ingezet die als UWV-Ideeënjagers onze gasten hebben benaderd met een vraag over de invulling van de leveranciersdag. De beide dames, gekleed in rode mantelpakjes, hebben uitstekend werk verricht. Zij hebben op een nette manier de gasten gevraagd om hun medewerking te verlenen. Dit heeft uiteindelijk een dertigtal suggesties opgeleverd waarmee wij goed uit de voeten kunnen. Kortom, de inzet van de UWV-Ideeënjagers was een groot succes.

 Kirsten van Beek
 Van Oord
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  16-12-2014

Binnen ons bedrijf is er een jongerenvereniging die jaarlijks verschillende activiteiten voor medewerkers t/m 35 jaar organiseert. Afgelopen week vond het eindejaarsevenement plaats in de vorm van een college tour. Erik was onze 'Twan Huys', de host van de avond. Hij heeft zich enorm goed ingelezen in het reilen en zeilen van de onderneming en de ontwikkelingen in onze industrieën, waardoor hij heel goed en snel kon reageren op de antwoorden van de geïnterviewden. Het was een zeer geslaagde avond!

 Petra Duffels
 A matter of TASTE
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  03-12-2014

Johan heeft ons een leuke avond bezorgd!! Met zijn grappen en scherpe opmerkingen zetten hij de boel op de kop!!
Bedankt, het was top.

 Toon Coopmans
 Primasta
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  01-12-2014

Aaaaha! the Actor Factory heeft met onze Duitse Sandra uit Augsburg midden in de roos geschoten tijdens onze deelname aan de Tuinbouw Relatiedagen in Venray. Vriendelijk spontaan heeft zij de beursbezoekers als serveerster te woord gestaan en op een voortreffelijke wijze potentieel voor ons in de stand gehaald.

Hulde!!
Toon Coopmans Primasta BV

 Susan Hofs
 Organisatiepartner
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  26-11-2014

Wat een vakvrouw: Femke Mostert was als dagvoorzitter bij het symposium Kinderen Veilig in Twente een belangrijke sfeerbepaler. Met veel gevoel voor de juiste toon zorgde ze ervoor dat het een hele waardevolle dag werd, voor iedereen.

 Rob Broekstra
 Alliantie Nederland Rookvrij
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  24-11-2014

Bij onze halfjaarlijkse Alliantieraad heeft Rob Koops de rol van dagvoorzitter op zich genomen. Rob deed dit op een enthousiaste en soepele manier, waaruit veel ervaring sprak in het omgaan met de "zaal". Op een verfrissende en benaderbare manier heeft hij de dag geleid, de onderdelen aan elkaar gepraat en inhoudelijke discussies geëntameerd door actief de zaal erbij te betrekken.

 Lidwine Goijen
 STB Automatisering en advies
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  17-11-2014

Het is heel goed gegaan met de actrice op onze beursstand. Van Stb medewerkers alleen lovende woorden:. positieve indruk, heel goed gegaan, prettige samenwerking. Zullen in de toekomst zeker weer beroep op jullie doen.

 Sven Steverink
 S4Events
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  04-11-2014

Stand-up comedian Harry Glotzbach heeft zijn humoristische visie gegeven op het flexwerken. Erg leuk!

 Pam Bergkamp
 Bull
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  04-11-2014

Merel heeft haar werk uitstekend gedaan op onze stand op Storage Expo. Zij begreep de link die we legden met het spel en de diensten die we boden. Zij heeft op een voor bezoekers prettige manier en op effectieve wijze veel mensen naar het spel weten te halen. Ook had zij een goede interactie met de sales bemanning van de stand. Kortom, een succes en we zouden haar zo weer vragen, mocht de gelegenheid zich voordoen.

 Carolien Wijman
 NEN/HKZ
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  04-11-2014

Tijdens het intermezzo op onze HKZ-kwaliteitsdag heeft Professor Flip van der Wal ons verrast met een act in sneltreinvaart waarmee hij de lachers in de zaal op zijn hand kreeg. Goed voorbereid met een kwinkslag. Voor herhaling vatbaar.

 Bonny van Bokkem
 Centric
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  30-10-2014

Sophie belichtte het vakgebied van onze klanten op de relatiedag Begraven van de andere kant. Hilarisch! We kregen een perfecte maatwerkshow met de juiste muzikale begeleiding en onder onze klanten heerste er zeker geen grafstemming! :)

 Linda Bakker
 Dierenbescherming
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  24-11-2014

Dagvoorzitter Erik Peekel was een schot in de roos voor onze stakeholdersbijeenkomst. Met kennis van zaken en met een energieke presence loodste hij het publiek soepel door het programma heen en leidde hij op plezierige wijze de paneldiscussie. Het was een geslaagde middag.

 Eefje Kanters & Bo Schonis
 Leerbedrijf Newways - NHTV internationaal hoger onderwijs Breda
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  29-10-2014

Professor Flip van der Wal gaf een optreden tijdens de diploma-uitreiking. Dit was zeker een succes! Het was leuk om te zien hoe hij de zaal betrok bij zijn optreden. Na afloop kregen wij veel positieve reacties van de geslaagden, docenten en gasten.

 Nina Kelder
 Artishock Events & Marketing
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  31-10-2014

Een super vip ontvangst dankzij het juichteam van Aaaaha! The Actor Factory, onze gasten zijn erg enthousiast ontvangen!

 Irene Meulenkamp
 ANWB
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  10-11-2014

De acteurs en jongleurs van Aaaaha! the Actor Factory hebben al zingend, dansend en jonglerend het belang van fietsverlichting onder de aandacht gebracht op scholen door heel Nederland. Daarnaast trokken ze op met ANWB vrijwilligers tijdens de verschillende fietsverlichtingsacties op NS stations en bij ANWB winkels. Leuke en enthousiaste acteurs die overal een extra ludiek tintje aan de actie gaven! Verder zeer prettige samenwerking met The Actor Factory om het geheel te organiseren.

 Astrid Boudesteijn
 Trefpunt Party & Business Events
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  15-10-2014

Goochelaar Lodewijk heeft ons versteld doen staan met zijn vinger vlugheid! Geweldig!

 Maurits Hartman
 Accenture
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  08-10-2014

Tom was een fantastische dagvoorzitter en moderator voor ons evenement, met een geweldige stand-up comedy show als afslutier!

 Els de Jonge
 De Jonge Events & Productions
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  08-10-2014

Tijdens de Kleine-Deukjes-Dagen van Centraal Beheer Achmea op 3 & 4 oktober j.l. hebben wij de Belbutlers & Poetsvrouwen ingezet om de ruim 3.000 klanten die in de 'file' stonden om uitgedeukt te worden te entertainen om de wachtrijtijd gevoelsmatig te verkorten. Mede dankzij het inzetten van deze geweldige acteurs werd de 'file' ruimschoots beschouwt als de leukste 'file van Nederland'! Dit blijkt zeker uit de ruim 780 klantreacties met een gemiddelde van een 9,4!

 Ingrid Knuiman
 AVENTICS
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  03-11-2014

Tijdens de World of Technology & Science 2014 hebben we gebruikt gemaakt van de kennisquiz-tool van Aaaaha! the Actor Factory met Marije als charmante en enthousiaste quizleidster. De quiz werkte niet alleen als een erg goede 'stopper', maar heeft ook zeker bijgedragen aan het realiseren van onze doelen tijdens de beurs. De samenwerking met Marije verliep heel goed en het was ook erg gezellig. Zeker voor herhaling vatbaar!

 Wilco Koldenhof
 Muac Productions
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  08-10-2014

De aangeboden acts Perfect Match, Belbutlers en Bankstel alsmede het meedenken vooraf prima bevallen. Dank!

 Reitze Wellen
 Stichting FUTUR
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  09-10-2014

Aaaaha! heeft ons zeer goed ondersteund bij de organisatie van ons netwerkevent. Wij voelden dat er echt naar ons werd geluisterd en men creatief met ons meedacht vanuit betrokkenheid bij onze beoogde resultaten. De expertise en de vlotheid waarmee Aaaaha! werkt maakt ze een zeer fijne partner!

 Marieke Slee
 4Sure PR & Events
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  22-09-2014

Jullie acteurs en figuranten hebben voor een geweldige "historische" sfeer gezorgd op de stations van Haarlem en Amsterdam tijdens 175 jaar Spoor!

 Guy Steffens
 L'Oreal Nederland
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  16-09-2014

Voor het afscheid van onze General Manager hebben we the Actor Factory gevraagd een voorstel te maken voor een persoonlijke boodschap. Deze hebben we gekregen in de vorm van een komediant (Philip Walkate). Dit bleek een schot in de roos! Dank voor het snelle schakelen (binnen één week) en de leuke avond die we hierdoor hebben gehad!

 Merel Nieuwkerk
 Rabobank
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  17-09-2014

Breng een bijeenkomst over de cultuurbeweging binnen de bank live in beeld door middel van een immense cartoontekening. Dat was de opdracht voor Aaaaha! the Actor Factory. En daar wisten ze wel raad mee. Mooie uitspraken, gevoelige onderwerpen en verschillend gedrag zijn herkenbaar, laagdrempelig en to the point in beeld gebracht. Het resultaat: een mooi kunstwerk van treffende cartoons die we ook de komende maanden nog in blijven zetten!

 Berdine Pruim
 L&vS Management Consulting BV
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  16-09-2014

Mede door de professionele begeleiding van de mensen van de Aaaaha! The Actor Factory hebben wij een ontzettend goede dag gehad met een mooi eindresultaat. Het enthousiasme van Rens in combinatie met de ondersteunende cartoons van Hans Jan is een ware succes formule. Ondanks de verschillende belangen én het complexe onderwerp, wisten zij het beste uit iedereen te halen om zo tot een gezamenlijk einddoel te komen.
Daarnaast uiteraard ook de complimenten voor de dames van de office voor het actieve meedenken over een geschikte invulling van onze dag. Hun creatieve en professionele ideeën waren een mooie aanvulling op ons programma.

 Sandra Rietbergen
 CB&I
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  29-07-2014

Voor onze sales kwartaalbijeenkomst hadden we Prof. Dr. Flip van der Wal op bezoek. De presentatie over Building Cultural Bridges sloeg heel erg aan bij alle nationaliteiten/culturen in de zaal. In sneltreinvaart wist Flip ons 25 minuten lang in de ban/lach te houden. Schitterend optreden, waarover we in lengte van dagen nog over zullen praten.

 Annemieke van Zuylen
 Netherlands Water Partnership
 gegevensfout: Klant
Bron  :  Email
Datum  :  02-07-2014

De samenwerking met Erik Peekel, dagvoorzitter in de korte voorbereidingstijd naar en tijdens de NWP deelnemersbijeenkomst was erg plezierig. Zeer professioneel, meedenken, nam veel werk uit handen. Ook het Send2Stage systeem en het wandverslag brachten kleur aan de bijeenkomst.

 Machteld de Gier
 Taat & de Regt
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  24-06-2014

De inzet van het Delftsblauwe kussende paartje was een TOP act tijdens de ontvangst van een internationaal gezelschap. Een bijzonder Nederlands welkom met humor en stijl! Dank voor jullie geweldige optreden!!

 Dominique Dressler
 Auva
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  10-07-2014

"Prof. Walter Philips": Simply the best! Our conference participants were spellbound, intrigued, fascinated, laughed, interacted, became alive.... all this thanks to Prof. Walter Philips! A resounding success!!!!

 Emile Ruwers
 UWV
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  15-06-2014

Op 6 juni 2014. hadden we een belangrijke afdelingsdag. Om zeker het middagdeel te laten slagen hebben we opnieuw gebruik gemaakt van de kennis en kunde van Aaaaha Factory. Het was door de goede intake van Joep in de voorbereiding redelijk eenvoudig voor ons. Rob was opnieuw een geweldige presentator!!!
Kan iedereen aanbevelen hen in te schakelen bij dit soort evenementen. Zou haast zeggen: succes gegarandeerd!

 Bas Veldkamp
 PPeople
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  11-06-2014

De samenwerking met dagvoorzitter Philip Walkate was erg prettig. Zowel in voortraject als tijdens repetitie en uitvoer was hij erg flexibel en wist hij perfect in te spelen op onze wensen.

 Iris Batterham
 TU Delft
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  02-06-2014

"Het meisje met de parel" een act die we op maat hebben laten maken, waar met veel enthousiasme op werd ingesprongen door Aaaaha! the Actor Factory. Niets was te veel om de act te doen slagen! Het was dan ook een succes om de deelnemers te verbinden. Het thema 'ageing of materials and structures' was het thema van het congres. Meisje met Parel was het gezicht van het congres dat tot leven kwam bij de ice-breaking-reception. Al met al een geslaagde actie dat met plezier is ontvangen.

 Mirella Imthorn
 Universiteit Leiden
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  03-06-2014

De dames van Perfect Match kan ik iedereen aanbevelen. Hun feestelijke verschijning, vrolijke benadering van de gasten en behulpzame houding waren een echte toevoeging!

 Nathalie Klopman
 ProVoet, Brancheorganisatie voor de Pedicure
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  14-05-2014

Victor Mids heeft ons afgelopen zaterdag op het ProVoetcongres verrast met een fantastische act, toegespitst op onze doelgroep. Zeker een aanrader!

 Jennifer Verheij
 Rotterdam Partners
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  29-04-2014

Tijdens een borrel van Rotterdam Partners hebben wij de artiesten met het wandverslag 1,5 uur hebben ingezet om een wandverslag te maken van deze borrel, incl. de speeches. Naderhand het wandverslag gebruikt als gastenboek, de gasten konden bij vertrek op bepaalde gedeelten hun naam/tekening/visitekaartje plaatsen, Hierdoor werden de gasten ook actief onderdeel van het wandverslag. Hele leuke herinnering aan deze borrel!

 Saskia de Lint
 PR Stunt
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  24-04-2014

Ook last-minute voor de inzet van twee goochelaars voor 'Trucs met Pasen' super kwaliteit!

 Irene Katzenstein
 Van der Huchtschool
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  24-04-2014

We hebben genoten van jullie workshop percussie tijdens ons uitje. De leraar had ons meteen in zijn ban. Door zijn duidelijke uitleg, enthousiasme en snelle actie had hij ons meteen aan het werk en voor we het wisten waren we met z'n allen aan het musiceren en klonk het nog leuk ook! Hartelijk dank!

 Peter van Lier
 War Child
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  22-04-2014

De workshop Perfect Pitch onder leiding van Philip werd met veel humor en kennis gebracht. Deze workshop over presenteren en overtuigen was erg leuk én leerzaam voor onze medewerkers.

 Anke Peters
 deCongresbalie
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  14-04-2014

De Perfect Match-dames waren een vrolijke noot in ons avondprogramma. Na een dag congresseren zorgden zij ervoor dat de gasten ook 's avonds nog energie hadden of juist weer kregen! Leuke meiden!!

 Atty van der Schoot
 IPMA Nederland
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  24-04-2014

Tijdens de Projectmanagement Parade stond het wandverslag midden in de grote Event Hall van NBC. Het een prachtig verslag geworden van de dag met als thema "Projectmanagement met hoofd, hart en handen. Veel deelnemers kwamen naar het verslag toe om een bijdrage te leveren of om te kijken. En zo met elkaar in gesprek te raken. Doelstellingen bereikt! Geweldig gedaan!

 Joppe Duindam
 Bouwend Nederland
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  21-04-2014

Erik presenteerde ons programma op de 'Week van de Ondernemer'. Hij is prikkelend, confronteert de deelnemers en is tegelijkertijd niet bedreigend".

 Mariëlle de Mos
 Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  14-04-2014

Wij hebben erg veel leuke reacties op Illusionist Victor ontvangen over zijn optreden op ons FinancePlaza tijdens de Week vd Ondernemer 2014. Zeker aan te raden!

 Wendy Schaap
 Rijksvastgoed- en ontwikkelingsbedrijf
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  08-04-2014

Het wandverslag tijdens onze bijeenkomst: een originele, ludieke én tegelijkertijd inhoudelijke manier om verslag te leggen van de highlights van de discussie. Leuk "levend decor" tijdens de bijeenkomst en ook mooi om na afloop mee naar kantoor te nemen.

 Angelique Budding
 VNU Exhibitions Europe
 gegevensfout: Klant
Bron  :  Email
Datum  :  06-05-2014

We hebben voor Zorg & ICT 2014 gekozen voor de Perfect Match actrice (Barbara). Zij heeft alle beursdagen de bezoekers begeleid. Wij hebben erg leuke reacties gekregen en zij was absoluut de 'Perfect Match' voor ons. Volgende beurs zullen we haar zeker weer vragen.

 Jasper Kuiper
 De Berkel beroepskleding B.V.
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  26-03-2014

De Berkel beroepskleding organiseerde een dag voor relaties. Middels Sylvia Knoop Project Management zijn wij bij Aaaaha! the Actor Factory terecht gekomen. The Actor Factory heeft middels de heer Erik Peekel de presentatie van de relatiedag voor ons verzorgd. Wij vonden de benadering van de heer Peekel erg prettig en bijzonder professioneel. In de voorbereiding heeft de heer Peekel zich goed verdiept in onze markt, klanten en doelstellingen voor deze relatiedag. Onze relaties hebben de presentatie als zeer prettig en geestig ervaren. Wij zullen voor een volgend evenement zeer zeker weer een beroep doen op de heer Peekel.

 Bregje Nagtzaam
 JORNext
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  25-03-2014

Donderdag 20 maart zijn de leden van JORNext onder ludieke begeleiding op zoek gegaan naar hun professionele Perfect Matches. Aan de diverse keukentafels in de showroom van Asto Keukens zijn onder het genot van heerlijke hapjes bereid door een kok van Siemens vele succesvolle Matches gemaakt en vervolgafspraken gepland.

Met deze activiteit onder leiding van Perfect Match is een concrete invulling gegeven aan de doelstelling van JORNext; het uitwisselen van kennis, informatie en contacten. De avond was een groot succes, dit smaakt naar meer!

 Stephen van Es
 Rotterdam Partners
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  19-03-2014

Quizmaster Rens heeft een top prestatie geleverd op de beurs EvenementContact als showmaster voor onze partners! Ondanks de rustige beursvloer wist hij toch de mensen die er liepen aan zich te binden.

 Femke Haas
 VNU Exhibitions Europe
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  24-03-2014

Wij hebben Perfect Match actrice Mischa ingezet op de Trade Mart Voorjaarsbeurs: gemotiveerd, enthousiast en heel leuk gedaan!

 Judith Koster
 Bouwfonds ontwikkeling
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  18-03-2014

Wij kijken terug op een zeer geslaagd evenement. Het weer was geweldig, alles klopte gewoon. We hadden een grote opkomst, ca. 80 tot 90 gasten zijn geweest. Het officiële deel liep geheel volgens schema en de gasten waren een goed publiek. Het optreden van Erik verliep prima. Heel prettig dat we op het laatste moment nog wijzigingen in interview vragen konden bespreken!

Kortom, alles was naar wens. Jullie ook bedankt voor de prettige samenwerking.

 Jikke van Lisdonk- Friederichs
 Technisch Buro West-Brabant
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  14-02-2014

Tijdens ons personeelsetentje kwam Femke ons vergezellen, dit was een aangenaam optreden, ze heette de gasten welkom en deed met iedereen een praatje, als laatste zong ze een op maat gemaakt lied over het bedrijf en onze jubilaris. Het was helemaal gezellig!

 Petra Dubbel
 Haagse Hogeschool
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  12-02-2014

De positiviteit, het enthousiasme en de gezelligheid die de twee actrices meebrachten naar het evenement zullen niet snel vergeten worden en hebben het evenement compleet gemaakt!

 Connie van Rossum
 Ahoy Rotterdam
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  28-01-2014

Voor ons personeelsfeest hebben wij het Levende Bankstel en de mobiele spelshow ingezet. Dit zorgde voor een enthousiaste, grappige ontvangst en interactiviteit bij de mensen aan tafel zonder vervelend te worden. Iedereen reageerde er goed op en men ging met geinige prijzen naar huis. Een aanrader!

 Stéphanie Chau
 Rabobank Maastricht en Omstreken
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  18-02-2014

Voor de Rabo Top Club Nieuwjaarsbijeenkomst voor ondernemers hebben wij samengewerkt met de visitekaartjes dames. Niet alleen zijn ze een mooie verschijning door hun prachtige outfits en enthousiaste karakter, ze waren van ons van absolute toegevoegde waarde. Zij verzorgden naast een warme ontvangst, een verbindende rol. Door middel van het uitwisselen van visitekaartjes brachten zij ondernemers bij elkaar! Precies waar de Rabo Top Club voor staat: verbinding, kennis en uitwisseling van ervaring faciliteren voor en tussen (ervaren) ondernemende professionals. Absolute aanrader!

 Natasja Derwort
 Nyenrode Business Universiteit
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  27-01-2014

Cartoonist Frank was een leuke, humoristische toevoeging op onze masterclass. Zeker te onthouden voor een volgend event!

 Sandra van Ruiten
 Dr. Oetker
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  22-01-2014

Sven heeft voor de tweede maal het NK Pannenkoeken Bakken voor ons gepresenteerd. Dit keer op een nog groter podium: Horecava Amsterdam. Sven was energiek, geïnteresseerd in de deelnemers en houdt goed in de gaten wat er allemaal gebeurd. Dankzij hem is het evenement zeer goed verlopen.

 Nienke Nieuwpoort
 Bureau Zuidema
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  18-01-2014

Johan en Daniel waren de complimental coaches op onze nieuwjaarsbijeenkomst. Collega's werden bij de ontvangst verrast en in de watten gelegd door beide heren, en zij keken met ons terug op 2013 door de speech waar passende liedjes het geheel dynamisch, vrolijk en persoonlijk maakten. Heerlijke avond, en ook een fijne samenwerking in de voorbereiding!

 Bart de Vries
 ECN
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  13-01-2014

Caatje was fantastisch. Slim, scherp, kwam met goeie initiatieven. Heeft goed opgelet tijdens de presentaties, zodat ze ook inhoudelijk mee wist te praten. Ik heb zonder uitzondering alleen maar positieve reacties op haar ontvangen. De meest senior directors maakten graag een praatje met haar als ze langs kwam. En dat allemaal zonder opdringerig te zijn. Heb ook een berg kaartjes hier op mijn buro met ideeën, complimentjes e.d. die mensen aan haar jurk hebben vastgeklikt. Het event is mede door haar een groot succes geworden.

 Anoniem
 Een bedrijf uit de financiele dienstverlening
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  18-12-2013

Een zeer sprankelend, bijzonder humoristische bijdrage aan ons jubileum welke een onvergetelijke indruk heeft achtergelaten. Door de aanwezigen werd er naderhand veel en zeer enthousiast over gesproken.

 Anouk de Rooij-Korporaal
 Festivents
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  06-01-2014

Wij hebben een dichtpieten duo ingezet tijdens Sinterklaas op Schiphol Plaza. Dit met de insteek de Plaza bezoekers die geen tijd meer hebben gehad om een passend gedicht te schrijven dat hier door de dichtpieten te laten doen. De twee pieten hadden er ontzettend veel zin in. De heren vulde elkaar goed aan waarbij Johan als opper dichtpiet uit de verf kwam en Marcel de bezoekers van aandacht deed voorzien. Er was ontzettend veel publiek die de pieten ontzettend leuk vonden. De inzet van de pieten verliep prima en de heren waren ontzettend professioneel. Mijn complimenten hiervoor nog.

 Judith Wessels
 Orcon B.V.
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  02-12-2015

Alles is erg soepel verlopen, zowel de acteurs, videoreporter en cameraman wisten op de juiste manier op ons publiek in te spelen!

 Karin van Kooten
 Vitens
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  25-01-2016

De Actor Factory heeft ons geholpen met het vinden van de juiste quizmaster voor het Kraanwater kansspel dat we op de Horecava hebben gespeeld. De samenwerking met de Actor Factory verliep uiterst prettig, ze denken goed mee en nemen veel 'geregel' uit handen. De voorgestelde quizmaster bleek een schot in de roos. Mede dankzij zijn tomeloze inzet en energie is onze beurspresentatie een succes geworden.

 Sengal Soytas
 Vestel
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  02-03-2016

We have been working with the Actor Factory for two years and we are very happy with their services. They take prompt action to our inquiries, very friendly, and always ask for feedback for the services.

 Pierre Ripault
 KC Organisation
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  02-03-2016

We worked with Sophie as speaker and Raymond as photographer for the Helden Race Amsterdam. In spite of the cloudy weather, both did a great job to create a good atmosphere during the event. The photos made by Raymond exactly capture the spirit of this event.

 Oznur Bayram
 Jibe! Group
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  14-03-2016

Ik heb heel fijn gewerkt met Marjolein de Bruijn. Ze reageert heel snel en verleent goede service.
Verder hebben de dames tijdens de receptie goed hun best gedaan en waren onze klanten tevreden.
Al met al was alles geslaagd! Bedankt voor jullie aandacht en hulp.

 Lilian Assenberg van Eijsden-van der Most
 ressort wonen
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  04-05-2016

Sven Polak heeft op 29 april als ceremoniemeseter een afscheidsreceptie geleid. Hij sprak de sprekers aan elkaar en betrok het publiek erbij. Hij heeft zich prima ingeleefd in het doel van de bijeenkomst, (het afscheid in verband met pensioen van de directeur), de persoon van de directeur en de aanwezige gasten.

Het was een heel leuke bijeenkomst waarbij Sven alles wat losser maakte. Ik beveel hem bij iedereen aan!

 Merlin Niesten
 Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  23-05-2016

De selfie sister zorgde voor veel lol op de beursvloer (en 25% extra volgers op ons Facebook account!).

 Cora Rosenthal
 Centraal Orgaan opvang asielzoekers
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  15-06-2016

Aaaaha! the Actor Factory heeft ons inhoudelijke input en advies geleverd voor de Dag van de Veiligheid. Erik Peekel heeft bruikbare tips, trucs en advies gegeven hoe je meer effect kan halen uit je evenement.

Met Erik als dagvoorzitter en mentalist Jan Reinder die de opening heeft verzorgd is de dag op een bijzondere manier gestart.
De terugkoppeling vanuit de workshops werd gedaan dmv een 'veiligheidsquiz' waar de hele zaal aan kon deelnemen.

We kunnen terugkijken op een geslaagde dag!

 Nelleke van de Velde
 Middin
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  05-07-2016

Prettige samenwerking vanwege open communicatie en duidelijk afspraken. Er werd goed nagedacht en de creatieve omlijsting zorgde echt voor een extra sfeer en een andere weergave van de inhoud.

 Louise de la Motte
 Universiteit Leiden | ICLON
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  09-08-2016

Een onvergetelijk, muzikaal afscheid van onze directeur met een lipdub verzorgd door Aaaaha! the Actor Factory. Een aanrader en zeker de moeite waard!

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 28 16 9 68
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 28 16 9 68
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,3 9,4 9,8 9,5
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een zeer geschikte meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een eventorganisator of entertainment? Op MeetingReview vind je meer dan prettige locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van eventorganisator tot entertainment: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer passende meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de venue-finder MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele locaties en diensten vinden voor een evenement of een meeting en direct mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Aaaaha! Bureau voor live communicatie in Den Haag. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een passende venue voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele meetinglocaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de venue is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de event website of eventorganisator?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Aaaaha! Bureau voor live communicatie in Den Haag of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het het online platform MeetingReview.com. Door recensies als meeting specialisten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief over een congresorganisator of entertainment? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve beoordeling is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest goed passende diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je eisen en wensen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke congresorganisator of cateraar je wil? Laat de evenementenlocatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste congresorganisator of cateraar voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!