9,3
Reviews 168
Mariëlle Vermeulen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 8 9
17-05-2024
 
Teambuilding met collega's
We hebben een heerlijke middag en avond gehad. Na een hartelijk ontvangst met een hapje en een drankje zijn we gestart met een schietclinic, wat ontzettend leuk en uitdagend was. De instructeurs waren professioneel en maakten het echt de moeite waard. Aansluitend deden we het escape room diner spel, wat een perfecte afwisseling bood met spannende opdrachten en heerlijke gerechten. Servicegericht personeel zorgden ervoor dat alles soepel verliep. Een absolute aanrader voor een geslaagd uitje!
Aardenburg-1
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 8 10 9
30-04-2024
 
Wij hebben 2 fantastische heidagen gehad. De locatie voldeed aan onze verwachting, het personeel was erg vriendelijk en flexibel. Er werd regelmatig contact gezocht om de planning te controleren en eventueel maatwerk toe te passen. Het eten was erg goed, zowel het ontbijt, de lunch en de barbecue.
B&D 20-4-2024-1
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
20-04-2024
 
Feestelijk Genieten
De locatie is al uitzonderlijk te noemen, zelfs met het wat grijze weer van zaterdag de 20e april. De organisatie rondom ons feest, het meedenken, adviseren, waar nodig aanpassen en zorgen dat alles goed op de rit staat...net zo uitzonderlijk. Complimenten aan Enya en Dieke. De feestzaal was ruim en prima ingericht, de zeer attente gastvrouw Britt en barman Floris, samen met overig bedienend personeel, zorgden ervoor dat niemand iets te kort kwam. Diner, met alle wensen en keuzeopties, perfect geregeld en... het smaakte onze gasten prima. Om nog maar een compliment uit te delen....aan de kok/keukenbrigade. Wij kijken in ieder geval terug op een geslaagde dag. Bedankt !!
Corina van der Greft
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
20-04-2024
 
Geslaagd personeelsfeest Quakelplant
Personeelsuitje met t werk . Zeer geslaagd. 2 activiteiten gecombineerd (pitch-putt,schietclinic) Paviljoen 1 als locatie was erg leuk en gezellig dat de groep (32) dan bij elkaar verblijft. Bediening was echt top! Vanaf de ontvangst tot het eind goed verzorgd en uitleg wat er ging gebeuren. Toplocatie .
LSR-1
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 8 9
19-04-2024
 
Jubileum feest
Een super mooie locatie, vriendelijke en goede bediening. Eten was heerlijk. Hebben de activiteit Plug & Play gedaan, iedereen was enthousiast hierover.
NVFG-1
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
2 reviews 10 10 9 10
04-04-2024
 
Fantastische locatie!
Mooi gelegen locatie, prettige ambiance. Het personeel is enorm vriendelijk en behulpzaam! En heerlijke catering. Een echte aanrader!!!
Mieke-2
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 7 10
03-04-2024
 
Workshopdag
We hadden een workshopdag bij Buitenplaats Kameryck. De service was echt geweldig! In de voorbereiding, maar ook op de dag zelf. Super behulpzaam personeel wat erg goed meedenkt. Erg fijn om een zakelijke bijeenkomst te organiseren.
Els Akerboom
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
09-02-2024
 
Wij hebben onze jaarpresentatie gehouden in Kameryck en zijn zeer aangenaam verrast door vriendelijk, servicegericht personeel waarbij de aandacht voor de klant duidelijk voorop staat. Het eten was top, lekker, genoeg en steeds aangevuld, deze mensen verstaan hun vak. Een absolute aanrader!
Nekst IT-1
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 8 9
31-01-2024
 
Goede kickoff bij Buitenplaats Kameryck gehad
Alles was uitstekend geregeld en de service op de dag van het evenement zelf ook. Het hele proces van reservering tot aan het evenement zelf was enorm soepel en stressvrij!
Reviewer-2024118004
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 9 8 9
17-01-2024
 
Receptie
Goed geregeld
Van Rijn Brandbeveiliging -1
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
22-12-2023
 
Vergadering met Kerstlunch en kerstborrel
Vandaag onze eindejaarsvergadering met aansluitend een kerstlunch en kerstborrel gehouden bij Kamerijck. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Vriendelijke snelle bediening, goed eten en alles werd netjes gevraagd/besproken. Ook de communicatie vooraf was top! Wij komen zeker nog eens terug!
Bas Kruimer
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
07-12-2023
 
TEG 100 Jaar Seminar
Geweldige middag en avond, geweldige lokatie, geweldige bediening, heerlijk eten!
Jan Willem Wiesenekker
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 8 9 9
29-11-2023
 
F-Gassenverordening Bijeenkomst
Een bijeenkomst met 140 personen. Alles tot in de puntjes bij Kameryck:, locatie, parkeren, AV Techniek, catering niets op aan te merken. Een opmerking moet ik plaatsen: Het personeel... maakt niet uit wie je aanspreekt iedereen antwoordt met een glimlach en komt met een oplossing.
Corinne Elgers
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
3 reviews 9 9 9 9
16-11-2023
 
Symposium kandidaat-notarissen
Afgelopen donderdag voor het eerst een symposium georganiseerd bij Buitenplaats Kameryck. Erg mooie locatie! Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Deelnemers waren ook erg enthousiast over de locatie. Aansluitend was er nog een diner voor 50 personen. De zaal was mooi ingericht en het eten was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!
TOVJ-1
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
08-11-2023
 
Fantastische bijeenkomst gehad. Onze gastheer Marc heeft ons goed geholpen en dacht heel fijn mee. Dank!
Marlies Nuijten
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
03-11-2023
 
Landelijke Ondersteunersdag CCE
Met een groep van 38 medewerkers waren wij te gast op deze prachtige locatie. In de ochtend hadden we een workshop schermen en een workshop bruggen bouwen onder leiding van 2 enthousiaste heren. De workshops waren succesvol. Beide workshops worden aangeboden als buitenactiviteiten maar omdat de weersverwachting ronduit slecht was, heeft men ze op het laatste nippertje nog naar binnen verplaatst, top! Onze medewerkers waren enthousiast over de workshops. In de middag hadden we een spreker over het onderwerp hartcoherentie. De dienstverlening en gastvrijheid van Buitenplaats Kameryck is prima. Heel vriendelijk personeel, alles tot in de puntjes voorbereid en keurig op tijd. De overheerlijke catering viel ook in goede aarde. Deze locatie is een aanrader!
Yvon Jonkers
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 8 9
04-11-2023
 
Lunch met vriendinnen
We hebben een heerlijke middag gehad. Eerst ontvangst met koffie en heerlijke zoetigheid. Daarna de voortreffelijk verzorgde lunch. Alles was tot in de puntjes verzorgd. In het voorjaar komen we terug om eerst te pitch en putten en daarna te genieten van de High tea. Vast net zo overheerlijk.
Martine Fluitman
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
2 reviews - 10 9 10
02-11-2023
 
Relatiedag bij Buitenplaats Kameryck
Vanaf de aanvraag tot en met de dag zelf verliep soepel, vriendelijk en zeer klantgericht. Buitenplaats Kameryck ligt prachtig gelegen tussen de koeien aan een golfbaan en aan de andere kant een water waar je omheen kunt lopen. Je kunt er zelfs logeren in een pipowagen :-). Wij waren er voor een relatiedag met een kleine 200 personen. De grote zaal voor plenair en we hadden 4 subzalen. Waaronder een paviljoen waar je buitenlangs naartoe moet. Nu hadden wij uitgerekend de dag van de storm maar gelukkig kwamen de meeste mensen toch door weer en wind hier naartoe. Op de dag zelf besloten om het paviljoen te skippen en bij het restaurant een aparte ruimte te creëren. Het was geen probleem. Extra boterhammen? Geen probleem. Alles is door het team van tevoren en op de dag zelf dikke prima georganiseerd. Ze denken mee en zijn super flexibel. Ongeveer niks is te gek. Super klantgericht, echt top en een dik compliment naar Kameryck, zo hoort het gewoon! Snap dat ze prijzen winnen voor beste locatie, helemaal terecht! Ik raad het zeker aan!
Tanja Wegner
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 9 10
03-10-2023
 
Netwerkbijeenkomst
Alles was tot in de puntjes geregeld. De zaal als ook de lunch. Dit is zeker een locatie die voor herhaling vatbaar is door de prachtige en groene omgeving.
Elon van Overmeeren
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
27-09-2023
 
Wetenschapsdag fysiotherapie
Uitstekend contact, compleet ontzorgd op een prachtige lokatie!
Carry Zinkstok
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 9 10
20-09-2023
 
Superlocatie
Vandaag met 100 gasten een event gehad bij Kameryck. Vanaf de offerte tot aan de ontvangst, flexibiliteit van het personeel, professionele begeleiding en afstemming van het programma gedurende de dag alles op en top geregeld. Ook al onze gasten waren super enthousiast over de locatie in het groene hart van Nederland. Als we een advies mogen geven dan zou dit zijn om het scherm hoger te hangen zodat het nog beter zichtbaar is vanuit de achterzijde vd zaal. Dank jullie wel voor de goede zorgen en hopelijk tot een volgende keer.
Paul Schmidt
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review - 10 10 10
05-07-2023
 
Klantgericht
Op een, qua weer, onstuimige dag flexibel met ruilen van zalen en aanpassen van lunchtijd. Daarnaast uiterst vriendelijk en gastvrij. Gedurende 1 maand 5 trainingsdagen gehad en alle dagen top service. Grote klasse!
Sandra Taal
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 9 8 8
28-06-2023
 
BBQ
Complimenten voor de gastvrije ontvangst, de klantvriendelijkheid, de perfecte verzorging en het heerlijke eten.
Edith van Dijk
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
21-06-2023
 
Wij hebben een super dag gehad
Zaterdagmiddag met ongeveer 32 collega's gestart met een drankje en taart van onze eigen bakker (wat geen enkel probleem was). Zeer attent personeel, vriendelijk, flexibel en behulpzaam. Diverse activiteiten op het terrein ondernomen in vier verschillende groepen. We hadden prachtig weer en was daarom leuk om een beetje nat en vies te worden. Het was leuk dat bijvoorbeeld de hamer activiteit en doolhof ook de hoog zwangere collega's of collega's met een andere beperking toch mee konden doen. Ik heb de begeleiding als enthousiast en gedreven ervaren. Na terugkomst werden we wederom zeer attent ontvangen bij het paviljoen en voorzien van een drankje. Er was ruime gelegenheid om te douchen of op te frissen, wat voor een aantal die erg vies en nat waren heel erg fijn was. We hebben heerlijk gegeten, gevarieerd buffet en een lekker toetje. Na het eten zijn partners van collega's aangesloten en zijn we naar de feestzaal gegaan voor een avond feest tot 01.00 uur. We hadden zelf een DJ die er samen met het vriendelijke personeel een fantastisch feest van hebben gemaakt. Heerlijke hapjes en absoluut niet standaard te noemen(wat ik een ++ vind). Het contact met de rondleiding en planning van deze dag is ook zeer soepel verlopen. Ik heb ervaren dat alles bespreekbaar is en dat je te maken het met een professionele organisatie op een prachtige locatie. Een echter aanrader! Ook voel ik mij als organisator compleet ontzorgd en heel fijn dat er goed wordt meegedacht en om onze mening wordt gevraagd door de dag heen. Heel erg bedankt.
Manja van Leeuwen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 - 9
08-06-2023
 
Schietclinic
Prachtige locatie, Binnen en buiten zag alles er netjes uit, er was Rituals op het toilet :-)... De boeking van de activiteit ging goed en er werd niet moeilijk gedaan over aanpassingen. De schietclinic was erg leuk, wij waren met 14 deelnemers en hadden vier groepen. Frank heeft ons goed begeleid. Helaas hebben we maar 1 x met de luchtbuks mogen schieten en de rest van de tijd met de handboog, dat was het enige minpuntje. De bediening op het buitenterras was supervriendelijk, opvallend en heel fijn! We raden deze activiteit zeker aan bij anderen.
Nicolle De Bie
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
17-06-2023
 
Teamdag met activiteit
Toplocatie in het Groene hart! Twee jaar op rij hebben wij onze teamdag bij Buitenplaats Kameryck gehouden. Vanaf de offerte-aanvraag werd er meegedacht en goed gecommuniceerd. Op de teamdag zelf zijn wij warm welkom geheten, bediening was zeer gastvrij en pro-actief. In de ochtend gebruik gemaakt van een vergaderzaal, aansluitend genoten van een 'Ryckelijke' broodjeslunch. Er werd goed rekening gehouden met dieetwensen. In de middag stond een buitenactiviteit (bruggen bouwen) op het programma. De dag afgesloten met een borrel met borrelhappen. Ook dit werd perfect verzorgd. Buitenplaats Kameryck heeft hospitality hoog in het vaandel staan. Wij hebben een geweldige dag gehad!
Christ-1
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 7 8
09-06-2023
 
Vergaderen + Pitch&Putt
Super mooie locatie midden in een mooi groen gebied. Mooie locatie om met een kleine groep te vergaderen. Ook hebben we met onze groep Pitch&Putt gespeeld, en iedereen vond dit erg leuk. Het enige dat sommige collega's en ikzelf misten, naast de duidelijke uitleg, was een mogelijkheid om eerst wat ballen te slaan, alvorens de banen op te gaan. Dit om een gevoel te krijgen met de club. De meesten hadden er nog geen gevoel bij alvorens de banen op te gaan. Bedankt voor de mooie dag, namens mij en al mijn collega's.
Administratiekantoor Gouda-1
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
21-05-2023
 
Superleuk bedrijfsuitje
Op zondag 21 mei jl. hebben wij met 16 personen genoten van een Pitch & Putt activiteit. Het weer werkte goed mee, dat was al heel aangenaam. Er werd duidelijk uitleg gegeven door een instructeur waarna we ons in groepjes van 4 personen konden gaan bewijzen. Erg leuk om te doen en de locatie is prachtig. Ook de lunch na de activiteit was bijzonder goed; we hebben genoten van de lekkere broodjes, het soepje en de sapjes!
Emily Gale
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 6
14-04-2023
 
Prachtige locatie met een geweldige staff
Buitenplaats Kameryck is een prachtige locatie met een mooie plenaire zaal, leuke paviljoentjes in de tuin en een prachtige cateringruimte met uitzicht op het meer en de golfbanen. Groen staat centraal en mijn bezoekers hebben meerdere keren gezegd dat deze locatie een cadeautje was en het echt voelde als een dagje uit. Het personeel van Kameryck ontzorgt, communiceert goed, denkt goed mee en onderneemt pro-actief actie op volgende stappen in het programma. Hierdoor heb ik als organisator, maar zeker ook mijn opdrachtgevers als de bezoekers een zeer ontspannen congres gehad. Hierdoor was er meer focus op de inhoud - een belangrijk gegeven tijdens een wetenschappelijk congres. Chapeau, Kameryck!
Martine-2
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
16-01-2023
 
HCI Nieuwjaarsborrel
Fijne verzorging, mooie ruimtes, fantastisch eten, gastvrije en prettige bediening die overal meedenkt. Pubquiz was geweldig met quizmaster Kees, top! We komen vast nog een keertje terug!
Monique van Breukelen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
3 reviews 10 10 10 10
06-12-2022
 
MKB Diner OKW & VIB -
Donderdag 1 december waren wij als OKW te gast bij Buitenplaats Kameryck voor het MKB Diner. Ons event vond plaats in de nieuwe grote zaal. Wij hebben genoten van de voorzieningen en ambiance in deze zaal evenals de goede verzorging door de bijzonder attente bediening. Complimenten ook voor de keukenbrigade die het steeds weer voor elkaar krijgt een verrassend en zeer smakelijk diner te verzorgen voor een grote groep. Kortom een hele mooie avond! Team Kameryck BEDANKT!
Brenda Van de Polder
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 8 8 8
01-10-2022
 
Teamuitje Schietclinic incl. lunch
Heel erg mooie locatie, leuke schietclinic gedaan leuke instructeurs met humor, heerlijk verzorgde lunch gehad kortom een geslaagd uitje waar we met veel plezier op terug kunnen kijken!
Gesa Snik
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
2 reviews 9 10 9 9
29-09-2022
 
Geslaagde plenaire sessie met feestavond
Heel tevreden! Top locatie, top locatie, professionele medewerkers, flexibel bij last minute wijzigingen. Wij kijken terug op een heel geslaagd event!
Ronald van den Bosch
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
04-08-2022
 
Leuk bedrijfsuitje
We hebben een heel leuk bedrijfsuitje gehad met als activiteit Pitch en Put. Daarna lekker gegeten. Zeker aan te bevelen. Bedankt Kameryck!
Therese de Wit
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 9 10
16-07-2022
 
Totaalplaatje
Het was fantastisch
Sluiter Machining
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 10 9 10
01-07-2022
 
Prachtige locatie, goede kwaliteit lunch!
Als bedrijfsuitje hebben we op deze prachtige locatie een schietclinic gevolgd met aansluitend een lunch. De instructeur had, wat ons betreft, wel wat enthousiaster en beter voorbereid mogen zijn, maar het was een leuke ervaring! De lunch was heerlijk, we hadden ruimte genoeg rondom onze tafel en onze gastvrouw binnen was erg vriendelijk! Dank je wel!
Rick de Wit
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 8 10
23-06-2022
 
Op Kameryck werd ons congres een doorslaand succes
Het jubileumcongres voor de klanten en relaties van Infinite Financieel werd een groot succes, mede dankzij de prachtige ligging en de vriendelijke en pro-actieve medewerking van alle medewerkers van Buitenplaats Kameryck.
Michiel Henneke
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
01-07-2022
 
Alle verwachtingen zijn uitgekomen
De site geeft Kameryck een wat sjiek imago, waardoor ik twijfelde of dit de plek was voor een informele klanten BBQ. Die angst was volledig onterecht. De locatie was fenomenaal. De service onberispelijk. Ik heb niets dan lof gekregen van de gasten. Grote klasse.
Linda Eriksen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 8 8 7
09-06-2022
 
Catch the Shopper
9 juni jl. hadden wij ons event Catch the Shopper in Kameryck. Een fantastische locatie gelegen aan het water. Het team van Kameryck heeft heel goed meegewerkt om van ons event een geslaagd event te maken. Zeer flexibel en meedenkend. Het was echt een gezamenlijke inspanning. Heel fijn om samen te werken. Volgend jaar gaan we weer naar deze locatie!
It's Us
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 7 10
21-06-2022
 
Alles klopt!
Onze Companyday vond plaats bij Kameryck. Wat een heerlijke plek om wat dan ook hier te organiseren. Prachtig pand, heerlijke omgeving midden in het groene hart van NL. De rust is heel fijn om daar te meeten met onze medewerkers. Het eten was echt heel erg lekker, je proefde de kwaliteit. En aan het einde van onze dag was het Pitchen en Putten ook echt erg leuk om te doen. En last but not least, de crew is super gastvrij en denkt met alles mee. Samengevat: Alles klopt bij Kameryck! Kan het iedereen aanraden!
Maarten van der Spek
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 8 10
20-05-2022
 
Bedrijfsuitje Meestersgilde
Op 20 mei 2022 hebben we ons bedrijfsuitje gehad bij Kameryck. De communicatie vooraf met Evelien en andere collega's was geweldig. Het uitje zelf is ook goed georganiseerd. We hebben Archery tag gedaan en Expeditie Groene Hart. Beide activiteiten zijn goed bevallen. We hebben de dag afgesloten met een Carving van de Braai. Dit is echt een aanrader.
DeurwaardersBelangen.Nu
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 9 7 9
11-05-2022
 
Zowel locatie als verzorging waren uitstekend!
Wij hadden een dag met een viertal componenten: cursus in de ochtend; een lunch; een ledenvergadering in de middag en een receptie na afloop. Vanaf ontvangst tot en met de receptie is de dag vlekkeloos verlopen. Alle medewerkers waren zeer klantvriendelijk (dat is vandaag de dag niet meer echt vanzelfsprekend) en de kwaliteit van hapjes en drankjes was ronduit goed. Het weer werkte mee, waardoor we dankbaar gebruik konden maken van één van de terrassen met vrij uitzicht over de prachtige natuur. Tijdens lunch en receptie was er tevens sprake van voldoende privacy. Kortom, we hebben in meerdere opzichten een heel fijne dag beleefd!
Monique van Melle
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
28-04-2022
 
Geweldige locatie
We zijn voor de 5e keer op deze prachtige locatie geweest. In de tussenliggende jaren is de locatie verbouwd en nog mooier geworden. De sfeer, de prettige medewerkers en uiteraard de F&B was/is erg goed. We komen heel graag bij jullie terug.
Adriana Kegley
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 8
17-03-2022
 
We hadden een prima bijeenkomst in een mooie locatie. Vriendelijk personeel (flexibel ook omdat we vroeger aanwezig waren dan afgesproken). Alles vond precies plaats volgens afspraak. Ik beveel Buitenplaats Kameryck van harte aan!
Lynn Marck
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 10 9
07-02-2022
 
Gisteren hebben wij een ontzettend mooie training mogen organiseren, mede dankzij de top locatie. Kameryck heeft voor ons veel zorgen afgenomen door een mooie lunch te organiseren met verse en gezonde producten, een welkom voor onze gasten en de zaal gereed te maken van te voren en opnieuw tijdens de lunch. Communicatie was fijn en de inzet van de gastheer die 7 februari aanwezig was ook super :) Tot snel weer!
Angelina
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 10 8 8
21-01-2022
 
YWCA Nederland
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 10 10
29-11-2021
 
FEEST
Geweldig om het 101 jarige jubileum van YWCA Nederland bij Kameryck te vieren. velen waren verrast hoe mooi de locatie is, maar ook de noemen service gerichtheid env vriendelijkheid van het personeel viel op. dank voor jullie goede zorgen!
Reviewer24
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 10 9
26-11-2021
 
Paul Veth
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
23-10-2021
 
Fantastische stek met correcte en zeer prettige medewerkers
Afgelopen zaterdag op locatie Kameryck een presentatie met aansluitend een bedrijfsfeest gehad. ECHT aan te raden.
Sandra Bouwmeester
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
14-10-2021
 
Fantastisch locatie en service
Wat een mooie locatie en prettige ontvangst. Vanaf het reserveren en boeken tot de dag zelf enorm klantvriendelijk en gastvrij
WbS
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 9
13-10-2021
 
Teamdag
De organisatie van onze teamdag verliep perfect. Prachtige locatie, vriendelijk personeel en goed van eten en drinken. Dit is zeker een aanrader!
Petra Polman
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
24-09-2021
 
Een hele gezellige middag gehad op een prachtige locatie met een hele nette uitstraling, met een groep van 10 mensen een schietclinic gehad, een presentatie in een vergaderruimte en een uitgebreid diner. Alles was goed verzorgd, en heeft absoluut bijgedragen aan een geslaagde middag.
Sabine Jetten
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
21-09-2021
 
Wat een fantastische dag hebben wij gehad! Alles was tot in de puntjes verzorgd. De zaal, het eten en de activiteiten, allemaal perfect geregeld. Ik zal zeker aan jullie denken wanneer ik weer iets te organiseren heb.
Alexandra Bürger
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 10 9
02-09-2021
 
Wat een geweldige dag bij jullie!
Voor het eerst sinds lange weer bij elkaar komen in deze bizarre tijden was heel bijzonder. Jullie hebben het voor ons tot een onvergetelijke dag gemaakt! Naast het prachtige weer hebben we genoten van jullie mooie locatie, vriendelijke bediening en heerlijke lunch/borrel/diner! De gekozen activiteiten Voetgolf en de GPS-tour vielen ook goed in de smaak. We hebben een top-dag bij jullie gehad. Dank jullie wel!!!
Marten van Maastrigt
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
13-07-2021
 
Top locatie, top accommodatie, top gastvrijheid
Op Kameryck ben je vanaf de eerste minuut welkom. Ontvangen door een professioneel en gastvrij team van medewerkers kun je zorgeloos de dag door. Op het juiste moment de juiste aandacht. Uitstekende faciliteiten. Prima keuken.
LC van Egmond
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 8 7 9
15-07-2021
 
Marjolein Kellerhuis
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
6 reviews 10 9 - 9
14-07-2021
 
Perfecte locatie voor heidagen
Als eventPA heb ik deze locatie gereserveerd voor een 2- daagse bijeenkomst. Geweldig de veldhuysjes om te overnachten, ieder z'n eigen huisje! Er kunnen meer personen in een huisje, maar ik vind dat persoonlijk wel erg knus:-) Ik zou voor zakelijke bijeenkomsten gaan voor 1 persoon per huisje. Hele fijne communicatie, vriendelijk personeel, alles schoon, netjes, coronaproof en het eten was prima! De combinatie van binnen (Paviljoens) en buiten bij het kampvuur, de kano's, volleybalveld, wandelroutes en heerlijk in het groen, maakt het een perfecte locatie voor heidagen. Even helemaal in een andere omgeving en goed verzorgd worden! Enige opmerking die ik heb gekregen is dat de bedden in de Veldhuysjes voor mannen boven de 2 meter die redelijk fors zijn aan de krappe kant zijn met 70 cm breedte.Maar dat is dan ook echt het enige.
Zakelijke bijeenkomst
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 9 9
01-07-2021
 
Mooie locatie en een goede service
Cora Berk
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
30-06-2021
 
Zeer geslaagde middag! De combinatie van buiten en binnen met je team bezig zijn, was zeer fijn. De ruimtes binnen waren prima verzorgd en coronaproof ingericht.
Ewald Lausberg
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 9 10
18-06-2021
 
Geweldige locatie! Heel vriendelijk personeel
Kameryck is een prachtige locatie in het Groene Hart. Voor ons was het de ideale combinatie van activiteiten, heerlijk met het team eten, tot laat in de avond borrelen bij een kampvuur en ter plekke kunnen blijven slapen. Zeer vriendelijk personeel dat goed meedenkt en alles doet om aan de wens van de gast te voldoen.
Ronald Link
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 - 9
18-06-2021
 
Soepeltjes
Het gehele proces verliep erg soepel, van offerte tot aan het uiteindelijke evenement.
Sebastiaan de Geest
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review - 9 8 8
07-06-2021
 
Anonymous
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 6 10 8 8
01-06-2021
 
Wat een prachtige locatie met fijn personeel is dit! Hoewel het boekingsproces niet altijd even soepel verliep (slechte bereikbaarheid per mail, gezien de mails in de mailbox van één specifiek persoon belanden i.p.v. op het algemene adres), heb ik over de locatie zelf niets dan lovends te zeggen. Op locatie was veel mogelijk, het personeel was erg flexibel, vriendelijk en meedenkend, het gebouw was brandschoon en prachtig gelegen omringd door een meer en natuur. Voor ons zeker een plek om terug te komen!
Marlie Janssen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 7 9
20-05-2021
 
Prachtige locatie aan het water
Mooie locatie met terras aan het water. Hier hebben we in het zonnetje genoten van een goed verzorgde lunch. Het personeel was vriendelijk en de "pitch and put" vormde een mooie afsluiting van de dag. Zeker voor herhaling vatbaar.
Rientjes & Partners
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 8 - 8
10-04-2021
 
Finish Auto Rally
We hebben een hele fijne samenwerking gehad met Evelien, altijd snel, enthousiast en volledig. Dank hiervoor en hopelijk tot snel!
Hanny van Keulen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
09-04-2021
 
Gewoon niets op aan te merken
Fijne locatie, zeer vriendelijk personeel. Ze denken goed mee, ook voorafgaande aan het event. Gewoon een goed adres. Top.
Iris de Kort
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
2 reviews 10 10 - 10
30-03-2021
 
Teambuilding Buitenplaats Kameryck
Prachtige omgeving, genoeg mogelijkheden om even te wandelen en/of ontspannen. We hadden prachtig weer, waardoor de locatie nog mooier wordt. We hebben geen gebruik gemaakt van de zaal (die er overigens prima uitzag), maar het paviljoen en het buitengedeelte dat daarbij hoort is echt heel fijn. De maaltijden die we gebruikt hebben waren erg lekker, ruim voldoende en divers.
PvdW
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 9 9
14-10-2020
 
Review vergadering
Kreeg enthousiaste reacties van de gasten over de locatie en de verzorging gedurende de dag.
Rutger van Londen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 9
07-10-2020
 
Prachtige locatie en F&B
Ondanks Corona is het een feestje om bij Kameryck een event te organiseren. Met alle regels die gelden zijn zij in staat om je een veilig gevoel te geven en je te laten genieten. De locatie is verrassend mooi, de mensen aardig en het eten heerlijk. Kortom, echt een aanrader om met je bedrijf/team een event te organiseren.
IMD NL
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 9 9
28-09-2020
 
Perfecte vergaderlocatie, centraal gelegen
Mooie omgeving, mooi pand, goede vergaderzalen. Inspirerend om omgeven te zijn door groen en water. Heerlijke koffie en 's avonds een prima a la carte diner. Komen graag weer terug!
Ellen Andela
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 9 10
25-09-2020
 
Wij zijn bij jullie geweest voor een team-uitje met overnachting. We hebben genoten van de gastvrijheid en het eten. Tijdens de voorbereiding hebben we goed kunnen schakelen met jullie - ondanks alle onzekerheid m.b.t. Corona. Op de dag zelf was deze communicatie nog beter. Jullie hebben goed met ons meegedacht. Dank daarvoor!
Jolanda Roest
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 8 10
25-09-2020
 
Goede locatie en ambiance!
Voor onze periodieke team-bijeenkomst was Kamerijck een perfecte locatie, waarbij we zowel sportief als communicatief aan onze speerpunten(scherpte, samenwerking en resultaat) konden werken. De gastvrijheid en bediening was uitstekend en de food&beverage heerlijk! Voor herhaling vatbaar!
MontseJ
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 9 9 8
19-09-2020
 
Personeelsfeest
We hebben een heerlijke middag gehad bij Buitenplaats Kameryck, allereest werden we ontvangen met koffie/thee en heerlijke gebakjes op het mooie en ruime terras. Als activiteit heeft een deel van de groep Pitch&Putt gespeeld en een ander deel voetgolf. De instructie was duidelijk en daarna mochten we aan de slag. Was ontzettend leuk om in groepjes te spelen. Het diner van de braai werd in buffetvorm geserveerd, alles was keurig verzorgd en smaakte heerlijk. Er werd goed rekening gehouden met dieetwensen en de tafels waren ruim genoeg opgezet om voldoende afstand te kunnen houden maar toch met meerdere tafels tegelijkertijd te kunnen bijpraten.
Livingstoneschool
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 10 10 8
17-09-2020
 
De locatie en zaal waren boven verwachting. Er was voldoende ruimte onderling in de zaal. Alles stond klaar; wel een aandachtspunt aansluiting laptop op beamer waarbij niet alle snoeren goed aangesloten waren waardoor het enige tijd duurde tot er geluid was. Het eten was ook heerlijk; met eigentijdse producten en netjes opgemaakt, het was fantastisch en boven verwachting. Er was aangegeven dat er gedurende de dag een koffiecorner ingericht zou zijn. Dit was niet het geval; in de pauzes was er geen koffie/thee en in de middag moesten we vragen om drinken. Daarna werd er snel geacteerd en stond het klaar. Algemene indruk ook vanuit het personeel was dat het een toplocatie was en dat dit bijdroeg aan een mooie en gevarieerde studiedag.
Jacqueline Pastoriza
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
4 reviews 9 9 - -
10-09-2020
 
Activiteit Buitenplaats Kameryck
Via mail contact gehad met Silvana van Wijk, gekozen activiteit was niet mogelijk gezien groepsgrootte, alternatief voor onze groep is aangeboden en door ons gekozen, Alles is prettig verlopen, terugkoppeling groep was positief, mooie en veelzijdige locatie.
Mariëlle van Honk
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 10 9
07-09-2020
 
Lunch voor de afdeling
Altijd goed en netjes geregeld bij Kameryck zowel zakelijk als privé. Goede service en alles keurig verzorgd. Mooie omgeving en rustig ook al zijn er veel mensen.
kwintes
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 6 9
01-09-2020
 
Gezellige, goed verzorgde middag.
Bij binnenkomst prettig ontvangen in een mooie zaal, begreep van mijn collega's dat ze erg streng werden gecorrigeerd op het bij elkaar schuiven van een tafel. Activiteit Pitch&Putt was ontzettend leuk, alleen voor niemand duidelijk wanneer de activiteit klaar was/wanneer het eten klaar stond. Misschien een tip om dat de volgende keer bij aankomst te communiceren. Eten was super, iedereen heeft ervan genoten. Ook goed gezorgd voor de vegetariërs. De zaal (boven) vonden wij erg kil.
Alex Hoosemans
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 7 9 8 8
07-09-2020
 
Workshop
Goede locatie om je even terug te trekken, goed geregeld en alles stond op tijd klaar
Manita Vermeulen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
28-08-2020
 
Onze zakelijke bijeenkomst was tot in de puntjes voor elkaar
Mooie, inspirerende locatie, ruime vergaderzaal, veel licht. Goede corona maatregelen, voelden ons de hele dag uiterst veilig. Leuke activiteit pitch en put. Lekkere lunch. Een zeer geslaagde dag.
0106
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 8 9
31-08-2020
 
GPS tocht en etentje
Het was een zeer geslaagde middag. Het welkom met kleine bakseltjes uit de omgeving was heerlijk. Een leuke GPS tocht en een heerlijke maaltijd. Bediening was snel en vriendelijk. Top.
Marleen Dijkhuizen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 10 10 9
21-08-2020
 
prima en nette locatie
mooie locatie - goed rekening gehouden met corona maatregelen netjes en goede verzorging
Anne van den Brink
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 9 9
19-08-2020
 
Geslaagde avond
Sportief teamuitje inclusief borrel en diner waren zeer geslaagd. Locatie is prachtig, zeer verzorgd en een mooie omgeving. Eten en drinken was erg goed, ook voldoende goede bediening. Zeker een aanrader!
heleenv
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 9 8 7
21-07-2020
 
Prachtige locatie, prima lunch.
Lekkere lunch op een mooi terras. We hadden de broodjeslunch gereserveerd. Goed stevig brood, het beleg zou iets rijker mogen. We zaten aan 4 tafels( ook ivm RIVM afstand), het was wat vreemd dat de pakken melk en karnemelk niet op elke tafel werden neergezet. Dit geldt ook voor het schaaltje mosterd. Dit tussen de tafels doorgeven, vonden we ongewenst, zeker omdat het een zakelijke lunch betrof. Maar in principe was alles lekker en goed geregeld verder.
Monique Loose
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 9 6 9
02-07-2020
 
Fijne plek voor een vergadering, lunch en diner
Wat een mooie locatie welke centraal ligt en genoeg parkeerplaatsen heeft. Je waant je echt even als zijnde op vakantie! Zowel de lunch als het diner zijn prima verzorgd en er wordt met verse producten gewerkt. Voor vergaderen zijn er diverse zalen beschikbaar. Kortom, een prettige locatie voor uw zakelijke activiteiten, maar ook voor zonder zakelijke activiteit is dit een plek om eens te bezoeken!
D66 Woerden
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 7 9
04-07-2020
 
Prima vergaderplek
Rustige locatie, vergaderruimte van alle gemakken voorzien en goede verzorging op de afgesproken momenten. De lunch was heerlijk en fijn dat met allergieën rekening is gehouden. Enig minpuntje waren de momenten dat er andere gasten het terras voor de vergaderzaal opliepen i.v.m. rumoer.
Evelyn van Ham
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
02-07-2020
 
Pitch&Putt en BBQ met collega's
Na maanden thuiswerken en elkaar niet in het echt zien hadden we een bijeenkomst bij jullie, voordat de zomervakantie voor iedereen van start gaat. Sowieso was alles heel goed en prettig geregeld, maar helemaal met de Corona maatregelen die er bij kwamen kijken. Groep werd goed apart gehouden, personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam, activiteit was leuk en goed te doen (ook in Corona tijd), eten en drinken was heerlijk. Coronaregels werden goed in de gaten gehouden (toen collega's bleven staan voor het eten werd er heel vriendelijk gezegd dat we echt moesten gaan zitten en werd er een extra tafel met stoelen naar buiten gebracht (terwijl binnen alles keurig voor ons gedekt stond en we daar geen gebruik van maakten). Vooraf, bij de reservering verliep alles ook heel soepel, alles werd ook duidelijk uitgelegd. En nog belangrijker: zoals het was uitgelegd bleek alles uiteindelijk in het echt ook te zijn. Mooie zaal, met mooi uitzicht, top locatie! Het kost best wat, maar dan heb je ook zeker iets!
cynthia mezach
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
07-07-2020
 
Heel goede ervaring.Van meedenken naar het event toe tot/met de organisatie op de dag zelf. Ondanks corona maatregelen en een voor het personleel bijzondere dag heb ik me volledig ontzorgd gevoeld. Dank hiervoor.
Richard Dijkstra
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 9 7 9
30-06-2020
 
Training bij Buitenplaats
Prachtige plek net buiten Utrecht. Je zit even midden in de natuur. Zeer verzorgd en professioneel. Klant vriendelijk vanuit de organisatie en uitvoering. Ze hebben ook nog zeer ludieke overnachtingen. Het eten is zeer goed.
LennyA
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review - 9 7 9
16-06-2020
 
zaal
de zaal was netjes op 1,5 m ingericht, maar daardoor zaten we wel erg ver uit elkaar. Dat maakt het gesprek soms wat lastiger. Doordat de zaal normaliter voor 150 mensen wordt gebruikt (en wij met ca. 18 waren), was het aanvankelijk erg koud in de zaal. Aanpassing van de temperatuur is desgevraagd wel gebeurd, maar het effect liet wel lang op zich wachten (waardoor we de deuren gingen open zetten). Daardoor was er nog wel wat overlast van geluid als gevolg van gras maaien (oid). Wat echt heel jammer was, waren de vliegen binnen. Dat begon 's ochtends al, maar nam in de loop van de dag enorm toe. Doordat we vanwege de temperatuur de deuren open gingen zetten, werd het natuurlijk alleen maar erger (en ook echt irritant). Ontzettend jammer voor deze -in alle andere opzichten prachtige- locatie.
Samira Salman
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
12 reviews - 10 9 9
21-02-2020
 
Alles klopt
Mijn Event Design sessie heb ik hier gegeven. De boeking heb ik niet zelf gedaan, maar ik heb wel kunnen ervaren hoe gastvriendelijk de mensen zijn, hoe fijn de locatie en ruimte is en hoe heerlijk het eten. Ook was er goed aan mij gedacht qua dieetwensen. Ik ga er zeker nog eens sessies organiseren, want alles klopt gewoon. Ideaal!
Griffie Gemeente Woerden
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 8 8
15-02-2020
 
Nic van Mulken
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
3 reviews 9 8 8 9
16-01-2020
 
Hele fijne service, vriendelijk personeel, goede technische ondersteuning, kortom: top teamwork!
Kirsten van der Poel
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 8
04-01-2020
 
Nieuwjaarsfeest
Het nieuwjaarsfeest was goed georganiseerd, we konden duidelijk onze wensen kenbaar maken en er werd in alles meegedacht. De avond zelf verliep soepel en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Kortom, een topservice op een toplocatie!
Edwin84 Vielvoije
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 8 10
16-12-2019
 
Plantenrijck, Oracle heidedag
Het was een mooie dag, wat kleine zaken in de zaal die minder fijn waren, maar niet onoverkomelijk. Wat probleempjes met het geluid van de andere zaal en de kerstboom die we zelf uit de ruimte moesten verplaatsen omdat we de muren nodig hadden (wat we van te voren gemeld hadden. Eten was heerlijk, echt enorm goed! Verder had ik niet goed begrepen of doorgekregen dat het escape diner in teams werd gespeeld, misschien voor een volgende keer bij aanmelding iets meer doorvragen.
Dana Kiks
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 9
30-11-2019
 
Babyshower bij Kameryck
Super locatie in een prachtige omgeving. Contact vooraf heel fijn en soepel en ook op locatie perfecte service!
Marieke Staal
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 7
15-11-2019
 
Enorm goed bevallen! We komen zeker nog eens terug :) Helaas hadden we de gevraagd afwasbakken niet ontvangen en daarom s ochtends wat onduidelijkheid met de schoonmakers, maar nog steeds erg tevreden!
Marieke Dik
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 10 9
01-11-2019
 
Buitenplaats Kameryck was voor het middelgrote congres dat wij organiseerde uitermate geschikt. De samenwerking met de crew van Kameryck was zeer prettig, zeer gastvrij en behulpzaam. De locatie geeft een wetenschappelijk congres extra sfeer door de warme inrichting en de natuur er om heen. Deelnemers waren zeer verrast! De locatie geeft meerwaarde aan je event!
Michel de zwart
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 - 9
29-10-2019
 
Team event
Met een team van 50 personen hebben we twee-daagse georganiseerd op de Buitenplaats. De slaapplek is simpel en hilarisch. Je moet wel een team hebben die de huifkar weet te waarderen. Verder is alles daaromheen kwalitatief goed in orde. Prima catering, erg leuke activiteiten, veel vrijheid om ook eigen keuzes te maken. Met de bus zijn we gaan stappen in Utrecht. Die reisafstand is goed te doen.
Elisa Teunissen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 10 10
17-10-2019
 
Ik ben zeer tevreden over hoe de dag is verlopen. Aardig personeel en alle voorzieningen waren aanwezig.
Ollie
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 8 3 8
07-10-2019
 
Mooie locatie, de zaal vond ik niet knus, boekingsproces top
Wij hebben het jubileum van een collega gevierd en er werd keurig door de medewerkster gevraagd hoe laat we met het eten wilden beginnen en of we tijd tussendoor wensten om haar ons cadeau aan te bieden. Vond ik erg netjes! De zaal vond ik niet erg gezellig zeker niet in vergelijking met het sfeervolle restaurant! Wij hadden een keuze menu afgesproken. Ik vroeg wat de dagverse vis was van het voorgerecht, snoekbaars was toen het antwoord. Ik wilde niet 2x snoekbaars omdat ik dit ook als hoofdgerecht gekozen had. Bleek dat het voorgerecht zalm was.....jammer...alhoewel de steak tartaar heerlijk smaakte! Persoonlijk vond ik aan de snoekbaars weinig smaak zitten maar de pastinaak erbij was heerlijk bereid. Lendebiefstuk en risotto vielen goed in de smaak! 1 opmerking: het maakte een rare indruk op ons dat alle koffiekopjes en theeglazen werden weggehaald en daarna werd gevraagd of we nog koffie/thee wilden. Niemand wilde dit en dan zit je opeens aan een lege tafel....geeft het gevoel dat je weg moet. Vriendelijke mevrouw die ons geholpen heeft deze avond!
NPH
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
01-10-2019
 
Gebruikersdag
We hebben een leuke dag gehad. Ook onze gasten waren erg te spreken over de locatie. Jullie waren erg vriendelijk en behulpzaam. Was erg prettig. Als we volgend jaar weer een dag doen gaan organiseren komen we graag terug.
Hanriette Leeuwen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 6 7 7 7
29-09-2019
 
Op zondag 29 september de locatie geboekt : 09.00 ontvanst.. Bij aankomst om 08.45 niemand aanwezig terwijl gezegd was dat er iemand om 8.30 aanwezig zou zijn.45 minuten in de regen gewacht met de cursisten tot uiteindelijk personeel verscheen om de deur te openen. Niet best. Ondertussen 3 keer een cursus gegeven. Telkens een andere offerte/prijsberekening.
Teamleiders.nu
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 8 9
27-09-2019
 
Teamleiders.nu Event
Het was een fantastische dag, met dank aan Anneloes voor de goede zorgen en de keuken voor het werkelijk heerlijke eten. Dankjewel, wij komen zeker terug.
Marijke van Meeteren
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 10 9 9
17-09-2019
 
Fantastisch locatie met aandacht voor de klant
Nav onze middag bij Kameryck hebben wij ook zelf een evaluatie uitgezet onder de ruim 90 aanwezige collega's. Tot nu toe heb ik hierop ruim 30 reacties ontvangen. De gemiddelde cijfers die hieruit komen zijn: locatie een 8,8 - het eten een 7,9 - de activiteiten een 8,2 en de totale middag een 8,4. Wat ons betreft hele mooie scores. De ontvangst was prettig en informeel. De apparatuur stond allemaal klaar. Hapjes waren lekker. Handig dat iedereen ook zelf de koffie kon pakken uit de automaat. Na het formele gedeelte was de zaal in een mum van tijd ontruimd voor een dansactiviteit. Personeel is door iedereen als erg prettig en behulpzaam ervaren. Uitleg van de activiteiten verliep soepel. Bij schieten vonden sommigen mensen de groep te groot, waardoor er te lang gewacht moest worden. Fijn dat de collega die te water was geraakt schone kleding kon krijgen en haar eigen kleding gedroogd werd. Eten zag er mooi verzorgd uit en was erg lekker. Uitleg van te voren over wat bezoekers allemaal krijgen kan handig zijn. Zo kwam de vegapaprika erg laat en nadat er al veel bij het buffet was gehaald door de vega mensen. Beetje jammer dat het dessert zo laat kwam. Hier was door velen niet meer op gerekend. Sommigen moesten al vertrekken. Ik adviseer de desserts zeker kleiner te maken. Na het uitgebreide buffet was dit wat veel. Al met al hebben wij een zeer geslaagde middag gehad bij Kameryck. Dank aan al het personeel!
jlafou
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
04-09-2019
 
Mooie locatie, het eten was ook super lekker. Personeel denkt met je mee ook voor alternatieven. Helaas hadden wij een domper omdat er 4 auto's zijn ingeslagen van onze collega's. Hierdoor was ons uitje heel anders geworden dan gepland.
Rick Brantenaar
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 9 9 9
05-09-2019
 
Geslaagd event
Wij hebben hier voor de eerste keer een netwerk event georganiseerd, maar wij zullen zeker vaker terug komen in de toekomst. Van de reservering tot de uitvoering kunnen wij eigenlijk alleen maar vol lof zijn en hebben geen punt van kritiek. De enige reden dat we geen 10 geven is dat er altijd ruimte moet zijn om vooruit te komen, maar stiekem......
THAT'S ELSE
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 9 7 9
17-08-2019
 
Bijna perfect!
Zaal was iets te krap voor het aantal gasten (mede door de hoeveelheid spullen die we zelf hebben meegenomen) Veel complimenten over de kwaliteit van het eten, service en de uitstraling van de locatie ontvangen.
Elektro
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 8 6 7
10-07-2019
 
Zomerbarbecue en presentatie
Ik vond de zaal (Waterryck en Groenryck) alleen richting buiten interessant. Door het weer zaten wij binnen en dan zijn de scheidingswandpanelen minder fraai. De braai kwam door het weer ook minder uit de verf. Het buffet had soms iets sneller aangevuld mogen worden. De zalm werd niet meer aangevuld. Misschien zijn het bij ons grote eters maar de aangegeven 75 man waren er niet. Het voetgolf viel tegen door het hele hoge gras langs de baan (we zijn geen voetballers..) en werd weinig begeleid (1 persoon voor 70 personen).
Adviesbureau ATIM
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review - 8 - 8
05-07-2019
 
Gijsbert-Jan Vermeulen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 - 10
05-07-2019
 
Personeel zeer vriendelijk en meedenkend. zeer professioneel
boeken ging uiterst vriendelijk. meedenkend. Het programma was goed in elkaar gezet. de regel : voor de activiteiten geen of matig alcohol was heel fijn. Het eten was ook zeer gevarieerd en erg lekker en voldoende.
Arjen Wierdsma
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 - 8
11-07-2019
 
Teamuitje Golf Pitch en Put met lunch en borrel
Mooie locatie, goed contact vooraf en achteraf. Zou deze locatie warm aanbevelen.
Deli Kwakkenbos
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 10 10 9
28-06-2019
 
Prachtige moderen locatie I Groene Omgeving I Onpersoonlijk
Het proces van aanvraag offerte tot definitieve reservering is uitermate snel verlopen. Er is geen telefonisch contact geweest, dus het was iets onpersoonlijk. De locatie is de WOW factor. Bij aankomst was er weinig aandacht voor onze bijeenkomst en we moesten de eerste 20-30min. onze eigen weg vinden. De planning van onze avond is eigenlijk pas op mijn verzoek doorgenomen. Ook al is dat natuurlijk niet per se nodig. Dit voelt voor een klant als een warm welkom waarbij er aan hem gedacht wordt. Het was voor ons een bijeenkomst met een prachtige locatie, moderne uitstraling van de zalen, goede AV voorzieningen. Dit verliep uitstekend. Nadat onze training was afgelopen, hadden we een borrel geboekt. Hapjes en drankjes waren heerlijk. Ook hier kan persoonlijkheid/gastvrijheid en goede timing voor een nodig betere ervaring zorgen. O.a. ik moest zelf iemand ophalen uit het restaurant om de drankjes te verzorgen en te laten weten dat we klaar waren, niet erg, maar maakt wel deel uit van de totale ervaring. Daarnaast zeer flexibel aangezien we uiteindelijk nog met 10 personen terecht konden in het restaurant.
Monique Klever
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
28-06-2019
 
Afdelingsuitje
Wat een prachtige locatie! Het weer was ook fantastich en werkte goed mee. Aan Niels hadden we een super scherminstructeur en ook de jongen en het meisje van het kleiduivenschieten waren heel aardig. Eten en drinken was goed verzorgd en lekker, over de bediening ook zeker niks te klagen. Al met al hadden wij een fantastische middag en avond!
Laurien
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 9 - 9
21-06-2019
 
Mijn collega's en ik hebben genoten van de prachtige locatie en het heerlijke eten. Er waren veel partijen tegelijk aanwezig maar door de verschillende terassen hebben wij hier weinig van gemerkt.
SAB
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 9 7 8
14-06-2019
 
HighQ, Carla de Kruijf
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review - 9 - -
11-06-2019
 
Funevent personeel
Met 33 personen op deze mooie locatie als activiteit laser kleiduifschieten gekozen. Was prima georganiseerd van moment tot bespreken tot aan het einde
V. Pels
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 - 8
14-06-2019
 
Zeer geslaagd teamuitje
Wij hebben een hele leuke middag bij jullie gehad vanwege de prachtige locatie, een leuke golfclinic en Pitch & Putt met goede uitleg van de instructeur en tenslotte een heerlijk etentje in jullie mooie restaurant. Boekingsproces is goed en soepel verlopen en mijn verzoeken werden snel opgepakt.
Annemiek
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 9 8
03-06-2019
 
Met veel plezier kijken we terug op ons event afgelopen maandag bij Kameryck. De samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren. Vanaf het eerste contact t/m de dag van uitvoer wordt er met je meegedacht en kijkt men naar oplossingen ipv problemen.
Mariette
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 8 - 8
03-05-2019
 
Boeking was op korte termijn nog mogelijk
Twee dagen van te voren gebeld voor een bedrijfsuitje met 20 personen. Dit kon zeker nog geregeld worden. Bumpervoetbal en kip van de braai waren prima in orde. Top!
Marloes Pieters
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 9 9 9
09-04-2019
 
Vanaf het begin een fijn contact gehad met Jeroen, dit is later overgenomen door Jeanine ook dit was erg prettig. Op 9 april zijn wij erg goed ontvangen door al jullie collega's, iedereen zijn jas en tas werd aangenomen! Toen ik op het laatste moment vroeg of onze middag pauze iets eerder kon was dit geen probleem. In een woord geweldig. Wij gaan jullie zeker onthouden. (Ik geef alleen een 10 als ik denk dat het niet beter kan)
I.l.b
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 9 9
05-04-2019
 
Gezellig teamuitje
We hebben een erg leuke middag teambuilding gehad met elkaar. De GPS-challenge in 3 groepen was erg. We hebben daarnaast lekker gegeten en gedronken, verder hadden we natuurlijk ook bof met het weer. Enige minpuntje was dat we later dan half 2 aan tafel konden en de uitleg van de gps-challenge op zich liet wachten. Daardoor was er voor sommigen (met verplichtingen elders) weinig tijd voor de slotborrel, dat was wel een beetje jammer. Offerte was vlot en duidelijk en boeken ging vlot. Enige puntjes waren tijdstip van aanvang eten en gps-uitleg.
Melynn Spierings
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 8 7 8
12-03-2019
 
Prettige locatie en prettige samenwerking
Wij waren één van de eerste partijen welke gebruik maakte van de vernieuwde locatie. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag en hebben ook van onze gasten goede geluiden gehoord over Buitenplaats Kameryck. Omdat het wat afgelegen ligt is de gratis pendelbus van de locatie een aangename toevoeging bij de organisatie van onze dag en heeft zeker mensen welke met het ov komen geholpen bij de keuze om ons actualiteitenseminar te bezoeken. Last minute verzoeken werden goed opgepakt. Kortom, een geslaagde dag voor ons mede door de inzet van de medewerkers op locatie. Enkele puntjes ter verbetering zijn al doorgegeven aan de locatie en hadden geen grote rol van betekenis.
Maurick Eeltink
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review - 8 9 9
15-03-2019
 
Top geregeld!
Michelle Barten - van Deijl
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 8 7 6
11-02-2019
 
Teamdag Examenservices
We hebben een hele goede dag gehad bij jullie! Ondanks dat jullie in een verbouwing zaten was het goed verzorgd en hebben we optimaal gebruik kunnen maken van jullie faciliteiten. We komen dan ook zeker nog een keer terug!!!
Jolanda van Leeuwen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 8 8 8
20-12-2018
 
Kerstbijeenkomst met aansluitend Kerstlunch
Goed bereikbare mooie locatie prachtig gelegen aan een grote visvijver midden in de natuur. Hartelijke ontvangst en vriendelijke vlotte bediening. Onze eindejaarspresentatie met aansluitend een 4-gangen Kerstlunch voor 20 medewerkers in de Zilverreiger zaal was uitstekend verzorgd en het eten was heerlijk. Echt een aanrader als je als bedrijf of particulier iets te vieren hebt!
Mieke Spaink
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 8 7 8
13-12-2018
 
We waren welkom
In een split second geregeld,op een fijne klantvriendelijke manier
Astrid Tijhof
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 8 8 8
23-11-2018
 
Mooie locatie en prettige samenwerking
We vonden het een mooie locatie en de samenwerking verliep prettig. Er werd goed ingespeeld op onze verzoeken, alles verliep heel soepel en wij hadden er geen omkijken naar.
Astrid Tijhof
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 8 8 8
23-11-2018
 
Mooie locatie en prettige samenwerking
We vonden het een mooie locatie en de samenwerking verliep prettig. Er werd goed ingespeeld op onze verzoeken, alles verliep heel soepel en wij hadden er geen omkijken naar.
Esther Peelen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review - 8 7 8
13-11-2018
 
Goed
De locatie en ontvabgst zijn erg goed. In de serre stonk het een beetje naar hondeharen of stofzuiger? Dat was jammer en vast wel op te lossen. In de zaal hadden we om minimaal 20 stoelen gevraagd, maar er kwamen meer mensen. Het was wat lastig om stoelen bij te plaatsen. Misschien beter om wat meer stoelen neer te zetten ipv afgepast. Misschien heeft mn collega die de boeking deed dit niet duidelijk doorgegeven
vdbrink@eetvilla.nl
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
3 reviews 9 8 8 8
29-10-2018
 
Bedrijfsuitje Eetvilla van den Brink
Prima communicatie vooraf met een heldere offerte. Uiteindelijk een prima dag met gastvrije medewerkers en heerlijk eten.
Simone Verkerk
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 9 9 9
13-10-2018
 
Ik wil toch nog even doorgegeven dat het een mooie locatie is en de verzorging top was.
Simone Verkerk
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 9 9 9
13-10-2018
 
Paviljoen, eten en drinken top.
Alleen tussen de twee opdrachten in lijkt mij het fijn dat dan de bittergarnituur langs gaat nu was dat vlak voor de barbecue
Sylvia Tieland
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
2 reviews 9 9 9 9
27-09-2018
 
ontspannen, kleinschalig, groen, behulpzaam
We hebben onze jaarlijkse 'hei-dag' hier doorgebracht. Heerlijk, middenin het groen en met prima apparatuur, een verzorgde lunch en fijn op het terras kunnen lunchen. Het diner in de serre was ook goed verzorgd. Groot voordeel: na afloop van een dag lang binnen zitten direct voor de deur een 'pitch&putt' sessie kunnen doen; goed voor de frisse lucht, de onthaasting én de teamspirit!
wkorving
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 8 8 8
29-09-2018
 
Super locatie maar...
... door drukte op deze dag met veel feesten en partijen veel last van geluid van andere feestjes en behoorlijke drukte/wachttijd rondom de catering. Zal wellicht ook met de verbouwing te maken hebben. Blijft verder gewoon een toplocatie en prima organisatie vooraf!!
Herman Havekes
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review - 9 9 9
16-08-2018
 
Diner Stichting Schilthuisfonds
Prachtige locatie aan het water, prima verzorging en heerlijk gegeten. In alle opzichten dus top!
bosman van zaal team
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 9 - 8
14-07-2018
 
teamuitje schietclinic
hele gezellige middag; goede uitleg over het gebruik van de materialen en veel kunnen schieten
Bob Mooij
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 8 - 8
29-06-2018
 
Bedrijfsuitje
We hebben met ons bedrijf een super leuke dag gehad bij Kameryck. Met de auto is de locatie goed te bereiken. Door het goede weer hebben we de hele dag buiten kunnen doorbrengen. De lunch en borrel waren goed georganiseerd en het pitch en putten was een leuke activiteit om met z'n allen te doen.
Debbie van Amerongen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
2 reviews 8 9 7 9
05-07-2018
 
Fantastische personeelsdag
We hebben een fantastische dag gehad in Kameryck! Goede service, aardig personeel, leuke activiteiten en lekker eten. Wat een fijne omgeving om er eens helemaal uit te zijn. We hebben alleen geen terugkoppeling gehad bij de de GPS challenge wat de eindstand betreft, maar misschien was dit ook niet de bedoeling en mocht zeker de pret niet drukken. We hebben geen chagrijnig gezicht gezien en veel complimenten gekregen. Kortom: een aanrader!
Marleen Griffioen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review - 10 - 9
02-06-2018
 
Bedrijfsuitje groot succes bij Kamerijck
Voor ons bedrijfsuitje met 20 man zijn we naar Kamerijck geweest. Ik ben zeer tevreden! Het was een prachtig mooi gelegen locatie. Alles wat netjes verzorgd. Door het mooie weer was er voor ons een plek in het gras gereserveerd met gezellige picknickbanken. De kwaliteit van het eten was geweldig! We hadden een BBQ-buffet met dessertbuffet. Het smaakte allemaal ontzettend lekker en er was meer dan genoeg. Activiteiten waren goed geregeld en we hebben ons zeer welkom gevoeld!
Marjan
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
13-06-2018
 
Top locatie met heerlijk buffet en leuke workshops!
We hebben met een gezelschap van 50 personen een 30 jarig bestaan gevierd van ons instituut. Eerst drie workshops, ieder kon kiezen. Fierjeppen, Pitch&Put Golf en Laserkleiduivenschieten. Was prima geregeld! Enige minpuntje bij het schieten dat de groep eigenlijk te groot was en je dus relatief lang moest wachten op je beurt. Buffet daarna was rijkelyck, zoals de naam ons al beloofde! Super aardig personeel! We hebben een prachtig feest gevierd!
miranda .b
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review - 8 - 8
17-05-2018
 
Pitch en Putt
Het was een prachtige locatie. Parkeerplekken in overvloed maar wel een grote afstand tot de uiteindelijke locatie. Wij hadden na Pitch en Putt borrelhapjes besteld. Dit was vrij weinig en had wat meer gemogen. Na dit aangegeven te hebben kwam er nog een ronde. BBQ buffet was heerlijk. Tevens het dessertbuffet was ook erg lekker. We werden goed te woord gestaan en hele aardige bediening.
Sebastiaan Aperloo
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 8 - 8
30-04-2018
 
Afdelingsuitje Gemeente Utrecht
Het terrein ligt op een mooie locatie, waar genoeg activiteiten aanwezig zijn om deze locatie te verkennen. Ondanks het slechte weer was het afdelingsuitje zeker geslaagd. De lunch was ook goed verzorgd. Daarnaast was ook het personeel vriendelijk en behulpzaam.
Yvonne de Kruif
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 8 8 8
25-04-2018
 
Het personeel van Kameryck denkt goed met je mee en is professioneel.
Martijn Wessel
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 9 9
24-04-2018
 
zeer klantvriendelijk en efficient
zeer klantvriendelijk en efficient
Aukje Tops
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 8 8 9
16-04-2018
 
Workshop Kameryk
De locatie is prachtig en uniek op het centrale plek in Nederland. De overnachting was eens een keer iets anders dan in een hotel. Maar de locatie onderscheid zich in alle opzichten door het klantgerichte en hulpvaardige personeel, die zeer vriendelijk zijn en echt meedenken. Een echte aanrader!
Milouda Ambari
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
24-01-2018
 
prachtige locatie met behulpzame medewerkers
Alles prima verzorgd, mooie zalen en prachtige locatie! Ook de catering was uitstekend. Behulpzame, vriendelijke medewerkers die hielpen waar ze konden.
Leonie Bosgoed
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 8 8 8
21-12-2017
 
Erg tevreden over ontvangst, het eten/drinken en de locatie is prachtig, zeker in de periode dat wij zijn geweest, rondom kerst.
Sylvia Tieland
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
2 reviews 9 9 9 9
09-11-2017
 
kleinschalig, persoonlijk
de locatie is heerlijk rustig gelegen in het groen; met uitzicht op het water. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De catering is goed; verrassend in de pauze even een hartig kipkluifje! iedereen is erg behulpzaam en vriendelijk, topvergadering gehad!
Angelique Nieuwendijk
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 8 7 9
14-10-2017
 
Personeelsfeest Nieuwendijk
We hebben een geslaagd personeelsfeest achter de rug, toch wil ik graag wat puntjes van aandacht: het viel mij op dat na 1x koffie/thee de 2e ronde toch wel even op zich liet wachten. In de serre was het warm en men had wel trek in een glaasje fris. Wat betreft het voetgolf, dit was toch wel iets minder geslaagd. De 1e ronde ging men met 55 man het veld in, maar het was onduidelijk hoe de banen liepen. Daarvoor had men een foto van de plattegrond van jullie collega moeten maken, maar door het zonlicht was het dan weer moeilijk om dit te zien om de telefoons. Persoonlijk vind ik dit niet heel professioneel, het lijkt me veel beter om de groepen zo'n geplastificeerde kaart mee te geven. Men vond de banen ook vrij lang en kris kras doorelkaar. Met de 2e ronde ging het helemaal niet goed, 85 mensen op de baan, veel te druk door ballen van links en rechts die om ieders oren vlogen en daarbij de onoverzichtelijkheid van de banen. Deze mensen zijn na 45 minuten gestopt, jammer! Het eten vond men heerlijk, dit was goed verzorgd en meer dan voldoende. Ik had het op prijs gesteld als jullie mij even gebeld hadden of alles naar wens was geweest. Groeten, Angelique Nieuwendijk
Juliëtte van Aken
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 8 9
10-10-2017
 
Medewerkersdag Meldkamer Diensten Centrum, Politie PDC
Dag is perfect verlopen, goede begeleiding van Kamerijck en veel complimenten over catering en locatie ontvangen!
Dianne Ebrecht
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 8 10
06-10-2017
 
Fantastisch bedrijfsuitje gehad, super verzorgd
We hebben een fantastisch bedrijfsuitje gehad. Prachtige locatie. Alles was super verzorgd en klantvriendelijk. Van 1e contact, uitvraag mogelijkheden en offerte tot afronding. Heel flexibel, alles was mogelijk. Er werd ook heel goed meegedacht en op ingesprongen. Alles liep gesmeerd. Veel positieve reacties gehad van medewerkers.
Miriam Doeser
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 8 8 8
12-09-2017
 
Niet standaard!
We hebben het fantastisch gehad, goed verzorgd, niet een standaard lunch bijvoorbeeld en zeer aardig en enthousiast personeel. Communicatie verliep ook goed, wij komen zeker terug!
José Sweerts
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 9 8 8
28-06-2017
 
Personeelsfeest
Gastvrije ontvangst, leuke buitenactiviteiten, een goed buffet met een heerlijk nagerecht. Voor elk wat wils. Een prima locatie voor een divers gezelschap!
Miranda de Man
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 9 8 9
29-06-2017
 
Maaike Hamstra
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review - 9 - 9
15-06-2017
 
Pitch&Putt plus BBQ
Ons team heft een topmiddag ervaren bij Kameryck. We waren met 63 man en hebben heel postieve terugkoppeling van veel deelnemers gehad. Pitch&putt was erg leuk. De BBQ zeer goed verzorgd. De service door de medewerkers was prima. Er is goed gezorgd voor de mensen met dieetwensen: op de details is gelet. Bovenal een prachtige locatie.
Brigitte van der Steene
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
01-06-2017
 
Alles was top geregeld.
Heb veel positieve feedback gekregen over de door mij uitgezochte locatie en de verzorging aldaar. Ook het BBQ-buffet was een echte aanrader. Er was goed rekening gehouden met de dieetwensen.
J. Tetteroo-Dijk
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
4 reviews 8 8 10 7
08-05-2017
 
Mooie locatie en vriendelijk personeel
Mooi gelegen, goed bereikbaar en service gericht personeel. De Pitch en Putt is een echte aanrader.
Kristel Jansen in de Wal
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 8 -
20-03-2017
 
Uitstekend geregeld en verzorgd, zeer snelle communicatie.
Imre Husen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 8 10
06-03-2017
 
Schitterende locatie en geweldige keuken
Wij eten hier iedere maand met het bedrijf en tegelijkertijd luisteren we naar een presentatie. Mooie plek, goeie keuken, vriendelijk personeel.
Nico Belo
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 10
10-02-2017
 
Afscheidsdiner directeur
We hebben een heel gezellige avond gehad. Heerlijk gegeten, goede bediening!
Jacqueline Verwij
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review - 8 7 8
09-02-2017
 
Prima ervaring!
We hebben wederom een heerlijke tweedaagse gehad in zilverreiger 2. Ik had de zaal een waardering van een 8 gegeven ware het niet dat het wel te koud was. Ook de straalkacheltjes hielpen daar net iet voldoende bij.
Femke Nap
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 8 9
17-01-2017
 
Jeske Groot
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
2 reviews 9 9 9 9
12-01-2017
 
Nieuwjaarsborrel
Wederom een prima verzorgde Nieuwjaarsborrel. Goede sfeer, professionele bediening en aansturing en perfect verzorgd buffet!
Ellen Beukema
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 9 9
02-01-2017
 
Zeer tevreden
Van reservering tot diner in de puntjes verzorgd. Fijne zaal, leuke kerstversiering, heerlijk eten, klein puntje ter verbetering, tijdens kerstdiner ontbrak muziek op de achtergrond. Wij reserveren zeker nog een keer een diner c.q. borrel bij Kameryck.
Diana Udo
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 8 8 9
15-12-2016
 
We hebben afgelopen donderdag een zeer geslaagd personeelsuitje gehad mede dankzij de medewerkers van Kameryck. Prima bediening, mooie locatie en heerlijk eten!
Rik van der Wind
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 8 8
09-12-2016
 
Linda Kerkhoven
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
15 reviews 9 9 8 9
10-11-2015
 
Workshop in ons 'eigen hutje in de wei'
Als locatie-adviesbureau heb ik een reputatie hoog te houden en maak daarom altijd een weloverwogen keuze welke workshop ik waar wil laten plaatsvinden. Kameryck stond al een tijdje op mijn lijstje en de knusse paviljoens vind ik heel erg leuk! Je hebt de ruimte 'hutje in de wei' helemaal voor jezelf met rondom prachtig uitzicht. Enige afleiding is de tikkende regen, het knisperende haardvuur, een overvliegende groep ganzen of een blatende ezel. Dat heeft zo z'n charme! Verder een en al aandacht voor de workshopleider. In dit geval was dit Viktor van Chalkboard die op uitnodiging van mij een workshop 'handlettering op krijtbord' verzorgde. De lekkernijen bij de koffie en borrel waren goed verzorgd en je kon zien dat er veel aandacht aan was besteed. Last but not least wil ik nog even kwijt dat het team van Kameryck enorm gastvrij is en altijd even tijd vrij maakt voor een praatje, waardoor je je meer dan welkom voelt.
Monique van Gevelt
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review - 8 7 9
09-03-2015
 
Goede locatie in een prachtige omgeving
Kameryck is gelegen in een waanzinnig mooie, rustige en inspirerende omgeving. De verzorging van het evenement was goed en professioneel. Ze hebben goede, nette faciliteiten en mooi groot terras aan het water. De mogelijkheden op deze locatie zijn zeer gevarieerd. Bediening is vriendelijk