Wintertuin Experience

Heemskerklaan 25 3742 AK Baarn

Reviewscore
9,8
Reviews: 2

Een bewerking voorstellen

Feedback

 D. Rijk
 Talentscout, TalentsINC
 Gast
Bron  :  Google+
Datum  :  21-09-2019

Prachtige locatie in een zonnig park, ver weg van alle dagelijkse hectiek maar toch goed bereikbaar. Warme ontvangst bij binnenkomst. Mooie ruimte voor kleine vergaderingen (in een glazen escape room). Na afloop meteen de puzzels geprobeerd. Goede manier om inspanning met vermaak te combineren!

 Lotte Boekhout
 Stadschouwburg Utrecht
 Gast
Bron  :  Google+
Datum  :  11-06-2019

Wat een ervaring: vergaderen in een escaperoom ! Vergaderen met zo'n mooi park op de achtergrond maakte deze locatie echt uniek. Bij binnenkomst werden wij hartelijk ontvangen met een mooi verhaal over de geschiedenis van het prachtige pand. Er was een uitgebreide koffie en thee buffet waar niks aan ontbrak. Het was mooi weer en we wilde onverwachts buiten lunchen. Ook dat was geen probleem! De lunch was uitgebreid en erg lekker. Tussen de ochtend en de middag ook nog een leuke break out gedaan met een spel in het park. Kortom vergaderen in deze locatie is een aanrader!

 Guus Slot
 De Reclametraitteur
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  09-07-2019

Wat een heerlijke plek om in een inspirerende en ontspannen sfeer te vergaderen. Lekkere koffie, heerlijke lunch en aan het eind van de dag een koud biertje of wijntje in het park als afsluiter. Helemaal top! Bedankt! en tot de volgende keer

  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 2 2
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 0 2 2
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - - 9,0 9,0
Gemiddelde score zaal - - 10,0 10,0
Gemiddelde score eten en drinken - - 10,0 10,0
Gemiddelde score boeking - - 10,0 10,0
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - 9,8 9,8
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne evenementenlocatie voor je meeting in Baarn

Een zeer geschikte vergaderlocatie zoeken in Baarn die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Baarn aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een beurs of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Baarn voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Wintertuin Experience in Baarn

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkevent straks plaats kan vinden in Baarn.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw event: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Baarn of in de regio Baarn of exclusief sturen naar Wintertuin Experience? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte venues in (de regio) Baarn verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Wintertuin Experience de juiste evenementenlocatie in Baarn?

Heb je een prettige venue op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of hostess? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door recensies als meeting specialisten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!