WestCord Hotel Delft

Olof Palmestraat 2 2616 LM Delft

Reviewscore
9,2
Reviews: 81WestCord Hotel Delft (4-sterren) is gelegen aan de A13 tussen Rotterdam en Den Haag, naast IKEA.

Voor uw vergadering, conferentie en receptie biedt het hotel uitstekende mogelijkheden. Alle 9 moderne vergaderzalen zijn voorzien van daglicht en airconditioning. Het Atrium biedt zelfs receptie- en vergadermogelijkheden tot 250 personen!

De lobby van ons hotel is de perfecte locatie om te werken onder het genot van een heerlijke kop koffie of voor een zakelijke afspraak. Daarnaast kunt u hier ook gebruik van maken van een lunch en/of diner.

In het gehele hotel kunt u gebruik maken van de gratis WiFi. Ook parkeren voor onze gasten kosteloos.

WestCord Hotel Delft heeft 140 smaakvol en eigentijds ingerichte hotelkamers, alle voorzien van airconditioning en in het gehele hotel kunt gebruik maken van gratis WIFI Internet. Zeventien daarvan zijn ruime Studio’s voorzien van extra faciliteiten, speciaal voor langduriger verblijf.

Stuur ons gerust een aanvraag toe en wij zullen ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk een passend voorstel zal ontvangen.

$alt
Aantal zalen 9
Basisprijs (4 u/10 p) € 400,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 250
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Kantoor, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop, Conferentie en congres

Openingstijden

U kunt 7 dagen per week bij ons terecht.


Parkeermogelijkheden

U en uw gasten kunnen gratis gebruik maken van de parkeergelegenheid direct voor het hotel.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
Nationale Classificatie Groepsaccommodaties:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,75
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,9 beoordeeld

In restaurant BLUE Dining kun je terecht voor zowel lunch als diner, waar de Mediterraanse keuken de basis vormt. We gebruiken herkenbare, verse en eerlijke ingrediënten, verse kruiden, authentieke specerijen en mooie olijfolie. De keukenbrigade staat voor je klaar om je een heerlijke avond te bezorgen!

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
50%
Score 9
50%
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
05-02-2020 14:43:22
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
01-11-2017 17:23:56
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 5 1 0 12
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 5 1 0 12
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,2 8,0 - 8,6
Gemiddelde score zaal 9,0 8,0 - 8,5
Gemiddelde score eten en drinken 9,8 10 - 9,9
Gemiddelde score boeking 9,6 10 - 9,8
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,4 9,0 - 9,2
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie venue voor je meeting in Delft

Een passende vergaderzaal zoeken in Delft die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Delft aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een netwerkevent of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Delft voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

WestCord Hotel Delft in Delft

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Delft.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkevent: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Delft of in de regio Delft of exclusief sturen naar WestCord Hotel Delft? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte meetinglocaties in (de regio) Delft verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is WestCord Hotel Delft de juiste meetinglocatie in Delft?

Heb je een prettige locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of entertainment? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door reviews als meeting specialisten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!