VKOZ events & communicatie

Crooswijksesingel 50-A 3034 CJ Rotterdam

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0

Maak van jouw event een onvergetelijk moment!

VKOZ is een Rotterdams evenementenbureau. Wij zijn goed in het organiseren van live, online en hybride evenementen. En in het verzorgen van alle communicatie daaromheen. Wij gaan voor de allerbeste bezoekerservaring, zodat jij zonder zorgen je doelstelling behaalt.

Ook in deze bijzondere tijden staan wij voor je klaar. Online of met gepast afstand. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende brouwstormsessie!

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

VKOZ is een Rotterdams evenementenbureau. Wij zijn goed in het organiseren van live, online en hybride evenementen. En in het verzorgen van alle communicatie daaromheen. Wij gaan voor de allerbeste bezoekerservaring, zodat jij zonder zorgen je doelstelling behaalt.


Parkeermogelijkheden

Betaald parkeren

Parkeren is mogelijk in de straat voor het Heinekengebouw in Rotterdam.


Bekijk ook op sociale media:


Kwalificaties
Een bewerking voorstellen

Reviews

 Prof. Jan van den Ende
 Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  06-11-2020

Marjolein en haar team hebben uitstekende ideeen voor de inrihting van events, en door hun superefficiente werkwijze nemen ze je alle zorgen uit handen!

 Mevr. W. Nieuwenhuys
 Council of International Schools - Director of Higher Education
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  01-12-2018

Thank you for all your support, guidance, eye for detail and your reliability.

Advertentie

Zoeken van een goed passende meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een DJ of hostess? Op MeetingReview vind je meer dan mooie locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van DJ tot hostess: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer zeer geschikte meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de venue-finder MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele locaties en diensten vinden voor een netwerkbijeenkomst of een bijeenkomst en direct mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij VKOZ events & communicatie in Rotterdam. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een goed passende meetinglocatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele meetinglocaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de meetinglocatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de event website of spreker?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om VKOZ events & communicatie in Rotterdam of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het het online platform MeetingReview.com. Door gastervaringen als management assistenten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief over een DJ of decorateur? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve ervaring is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest bruikbare diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je eisen en wensen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke congresorganisator of registratiesysteem je wil? Laat de venue die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste congresorganisator of registratiesysteem voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!