Fletcher Hotel Weert

Driesveldlaan 99 6001 KC Weert

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0

Reserveer nu!
Neem direct contact op met onze aanbevolen partners:

Aantal zalen 3
Basisprijs (4 u/10 p) € 195,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 250
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Restaurant, Trein

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Flexwerken, Conventie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Openingstijden

Maandag 00:00 - 00:00
Dinsdag 00:00 - 00:00
Woensdag 00:00 - 00:00
Donderdag 00:00 - 00:00
Vrijdag 00:00 - 00:00
Zaterdag 00:00 - 00:00
Zondag 00:00 - 00:00

24 uur per dag geopend, 7 dagen in de week


Parkeermogelijkheden

In onze eigen parking gaat dit in overleg kosteloos, helaas beschikken wij maar over circa 20 plaatsen.
Wel kunt u tegenover het hotel parkeren voor € 5.- per dag, wij kunnen uitrijkaartjes voor u regelen bij deze parking.

Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,30
Externe catering Ja

Onze gastvrijheid kun je proeven in een uitgebreid ontbijtbuffet met heerlijke streekgerechten voor een smakelijke goede morgen. Het brood komt van het initiatief “Kr8tig” waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de lekkerste broden bakken.
Let vooral op het tempo en de smaak van onze koffiemachine, die neemt nog de tijd voor kwaliteit. Tijdens het diner heet onze chef u warm welkom met een variatie aan gerechten. A la carte, seizoen menu en een chefs menu met lokale specialiteiten zoals het Weerterheide rund en de Weerter kruidkoek.
Naar wens verzorgen wij complete buffetten en lunches, verjaardagsfeestjes en partijen. Vraag maar eens naar de mogelijkheden. Ook mensen met een voedselallergie komen aan hun culinaire trekken. Voor hun maken we graag iets bijzonders klaar.

De dorst kun je lessen met lokale biertjes van Stadsbrouwerij Eindhoven & Weert tot hippe GT’s - Gin Tonic’s - en Perfect Served drankjes. Hiernaast serveren wij een gevarieerde wijnkaart en smaakvolle seizoenbieren van de tap.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Frans en Aldje van de Put
 
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  16-03-2018

Zoekt U een gelegenheid om iets te vieren dan is de Golden Tulip in Weert een aanrader.
Wij hebben recent daar twee feesten gevierd: een 60 jarige bruiloft en een 80 –jarige verjaardag. In de aanloop naar de feesten heeft de manager operations, Ellen Feijen, ons gewezen op de vele mogelijkheden van het hotel en ons met tips en adviezen bijgestaan om er onvergetelijke feesten van te maken. Zo hebben we bij aanvang van de 60-jarige bruiloft gebruik gemaakt van de “barruimte” om samen met onze gasten, ongedwongen te borrelen en te kletsen. Intussen werd de “pianoruimte” gereed gemaakt voor het diner. Een mooie ruimte met prachtig gedekte tafels waar we ongestoord van een fantastisch koud en warm buffet hebben genoten. Zachte muziek op de achtergrond, perfecte bediening en uitstekende wijnen.
De reacties van onze gasten waren lovend. Ze roemden o.a. de goede bereikbaarheid; slechts enige minuten lopen van het NS station. Een 24-uurs parkeergarage tegenover het hotel. Sommige gasten hebben tegen een gereduceerde prijs in het hotel overnacht en samen met ons het ontbijt gebruikt
De eindafrekening was volkomen in lijn met de vooraf gemaakte offerte. Geen (negatieve) verrassingen.
Slotconclusie: Perfecte locatie, mooie entourage, voldoende inspraak in de planning, redelijke prijzen, betrouwbaar en tot slot: vakkundig en enthousiast personeel.
Frans en Aldje

 Marc en Hetty Baens
 
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  19-04-2018

Feestje!
Ooit heeft Ellen Feijen de “huiskamer” van Golden Tulip gepresenteerd in WTV.
Wij waren destijds aangenaam verrast en toen we onze ouders een feestje wilden aanbieden voor hun 50-jarig huwelijk was de keuze snel gemaakt.
Dat viel zo goed in de smaak dat “Golden Tulip” onlangs ook ónze locatie werd voor een feest, wederom onder de enthousiaste leiding van Ellen.
Mede door de vele ontvangen complimenten over de keuze van locatie, organisatie en begeleiding kijken wij terug op een zeer geslaagd feest. Dank je wel Ellen!
Marc en Hetty Baens

 Ingo Sternitzke Trespa International
 Trespa International | Global Business Manager
 Zakenpartner
Bron  :  Email
Datum  :  25-05-2018

“Golden Tulip was gastheer van het door Trespa International B.V. georganiseerde evenement ‘Global Event for Scientific Surface Solutions 2017’. Meer dan 90 afgevaardigden uit 20 landen van verschillende continenten werden in het hotel welkom geheten voor een meeting, verblijf en catering. Tijdens het tweedaagse evenement werden onze zakenrelaties getrakteerd op de spectaculaire service van Golden Tulip: van het maken van de strakke planning tot het moment dat de laatste gast het hotel verlaat. Ik zou dus niet aarzelen om het hotel aan te bevelen voor een conferentie of ander zakelijk evenement. De medewerkers hebben ons geweldig advies gegeven en uitmuntende service geboden bij het Trespa-evenement.”

Advertentie