Hotel de Foreesten

Gortelseweg 8 8076 PS Vierhouten

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0

Reserveer nu!
Neem direct contact op met onze aanbevolen partners:

Aantal zalen 5
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 12
Maximale capaciteit 80
Airconditioning Nee
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen -

Type

Congres- & vergaderlocatie, Hotel

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conventie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Parkeermogelijkheden

Hotel de Foreesten beschikt over twee verschillende parkeergelegenheden; Één aan de voorzijde en één aan de achterzijde van het hotel. De grote parkeerplaats aan de achterzijde is bestemd voor onze hotelgasten. Vanaf deze parkeerplaats kunt u via de achteringang direct naar uw kamer. De kleine parkeerplaats aan de voorzijde van het hotel is bestemd voor bezoekers van ons restaurant.

Kwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Gemoedelijk en Bourgondisch tafelen, huiselijke kookkunst met veel seizoen 's, streek- en markt verse producten, zoals asperges in het voorjaar, mosselen in de nazomer en diverse soorten wild in de winter. Een welgevulde dis en de vriendelijke bediening zijn kenmerkend voor het sfeervolle restaurant.

De gezellige Brasserie met huisbar en houtkachel ademt een huiselijke sfeer uit. In de Brasserie bent u van harte welkom voor de ontvangst, een pauze buiten de zaal of het lezen van de krant of tijdschrift. De Brasserie is tevens geschikt voor kleine break-out sessies. Tevens kunnen wij voor u allerlei proeverijen organiseren, waaronder een bierproeverij (wij hebben meer dan 90 soorten speciaal bier).

Wij hebben een gezellige Hollandse bar, 't Bruun Café, waar u heerlijk een borreltje kunt drinken en biljarten, darten of een kaartje kunt leggen. Een gezellige ontspanning na het vergaderen of een intensieve training.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie