Beatrix Theater (Jaarbeurs)

Jaarbeursplein 6 3521 AL Utrecht

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 2Zet jezelf en jouw gasten in de spotlights

Een overweldigende indruk achterlaten. Een unieke beleving creëren. En een warm welkom geven. Het kan allemaal bij het Beatrix Theater. Bij een theater denk je al snel aan musicals en concerten, maar het is juist één van de meest waardevolle locaties om ook relaties te ontvangen. Als je het Beatrix Theater binnenloopt roept dat gegarandeerd een speciaal gevoel op. De grootse uitstraling, sfeervolle inrichting en uitstekende foodservice maken het Beatrix Theater de perfecte locatie voor jouw congres of event. Het zal een herinnering worden om niet te vergeten.

Geef aan ons je doelstelling en wensen door, dan regelen wij de rest. Bij aankomst in het Beatrix Theater kun je een aangeklede locatie verwachten en bieden wij je alle benodigde audiovisuele middelen en techniek.

Naast een indrukwekkende theaterzaal, moderne lounge, stijlvolle foyers en intieme bars heb je de mogelijkheid om je event uit te breiden in het Beatrixgebouw. Aangrenzend vind je de Expozaal die je geheel naar eigen wens kunt inrichten voor elk creatief idee. Of verplaats je in het Beatrixgebouw naar de sessiezalen van MeetUp. De zalen zijn geschikt voor break-out sessies en hebben een moderne en heldere uitstraling.

Samen maken wij van jouw event een succes

Het Jaarbeurs-team zet zich elke dag in om er voor te zorgen dat jouw gasten met een brede glimlach op hun gezicht naar huis gaan. We denken met je mee over inrichting en uitvoering. En werken samen met jou toe naar het behalen van jouw doelen. We kunnen je hiervoor in contact brengen met relevante partners uit ons netwerk en we creëren nieuwe kansen en groeimogelijkheden. Jaarbeurs is veel meer dan alleen een locatie of een ruimte.

• Jouw wens staat centraal
• Flexibele mogelijkheden
• Horeca en catering service
• Evenementspecialisten in huis
• Meer dan 100 jaar expertise
• Technische ondersteuning
• Innovatieve faciliteiten

Het start vanuit het hart

Jaarbeurs ligt centraal gelegen in het midden van het land, direct naast station Utrecht Centraal en dichtbij de snelweg. Op maximaal vijf minuten loopafstand van het station vind je alle locaties van Jaarbeurs. Het levendige centrum van Utrecht is om de hoek en heeft veel extra’s te bieden voor jouw gasten. Daarnaast vind je in de directe omgeving meerdere hotels.

• Middelpunt én ontmoetingsplek van Nederland
• De trein stopt praktisch voor de deur
• 30 minuten naar Schiphol met de auto én trein
• Meerdere hotels op loopafstand
• Extra voorzieningen en activiteiten in het centrum van Utrecht
• Groot eigen parkeerterrein

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over het organiseren van jouw event of congres in het Beatrix Theater? Bekijk onze website of vraag een rondleiding aan. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

Aantal zalen 9
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Nee
Tuin Nee
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 5
Maximale capaciteit 1.500
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Nee
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Restaurant, Schouwburg & theater

Geschikt voor

Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Conventie en congres, Presentatie

Parkeermogelijkheden

Jaarbeurs beschikt in Utrecht over ruim 4.300 eigen parkeerplaatsen verdeeld over P1 tot en met P4 die 24/7 open zijn. Bij het inrijden ontvang je een parkeerkaart. Hiermee kun je bij vertrek betalen bij de parkeerautomaten in het Event & Exhibition Centre en op het parkeerterrein.

De parkeerterreinen van Jaarbeurs hebben verschillende navigatie-adressen. Voor je bezoek in Utrecht adviseren wij je te bepalen welk parkeerterrein het dichtstbij de Jaarbeurs-locatie van jouw event is. Bekijk hiervoor de Jaarbeurs plattegrond op de website.

Sociale mediaKwalificaties

Greenkey:
Lidmaatschappen:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Eveline Bersma
 Kerk in Actie
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Centraal in het land, goed bereikbaar met trein, deskundige medewerkers, veel service, goede faciliteiten voor een conferentie met een grote beursvloer ernaast.

 Bianca Dekker
 Stichting Jong Ondernemen
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Goede samenwerking!

 Bouke Wiersum
 DenkProducties
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Het Beatrix Theater voelt inmiddels als ons tweede thuis. We organiseerden hier al meerdere edities van het seminar "MBA in één dag', plus vele andere seminars. Prachtige zaal, professionele crew. Fijne samenwerking!

Advertentie