Expo Houten

Meidoornkade 24 3992 AE Houten

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0

Reserveer nu!
Neem direct contact op met onze aanbevolen partners:

Aantal zalen 13
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 6.000
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conventie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Parkeermogelijkheden

Bij Expo Houten parkeren standhouders en bezoekers gratis, direct naast en tegenover het pand. Gemakkelijk bereikbaar vanaf de A27 net buiten Utrecht!

Kwalificaties

Lidmaatschappen:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Voor de culinaire verzorging van ieder evenement werken wij samen met Vermaat. Van feestelijke koffieontvangsten en heerlijke lunches tot borrels en uitgebreide diners; Vermaat kan het allemaal verzorgen, uiteraard in overleg met u. De naam ‘Vermaat’ staat voor kwaliteit, zowel voor wat betreft producten en assortiment als voor gastheerschap.

Vermaat is duidelijk over evenementen: Als je iets doet, dan doe je het goed. Bij een uitzonderlijke gebeurtenis zoals een bedrijfsfeest of borrel is er maar één kans om de gasten iets moois te laten beleven. Vermaat gaat dan ook elke dag voor professioneel culinair gastheerschap. Op deze speciale momenten staat het samen genieten van goed eten en drinken centraal.

Beursrestaurant – De bezoekers op een beurs- of evenementdag mag het aan niets ontbreken. Expo Houten beschikt over een sfeervol restaurant dat tijdens beursdagen geopend is voor koffie met wat lekkers of een heerlijke lunch.

Het Expo Café – Even napraten met een getapt biertje of kopje koffie. Binnen Expo Houten is het Expo Café dé plek om in een gezellige omgeving even iets te drinken.

Mobiele units – Een horecapunt op uw evenement of beurs? Met mobiele barren, flexibele units en terrasmeubilair kunnen wij een prachtig horecaplein in de hal creëren.

Lounge – In de sfeervolle Lounge ontvangen wij uw gasten voor, tijdens of na uw bijeenkomst. In samenspraak met u wordt voor elke moment de juiste culinaire invulling gekozen.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie