Landelijk Vergaderen bij Eemster33

Eemster 33 7991 PS Dwingeloo

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0

Reserveer nu!
Neem direct contact op met onze aanbevolen partners:

Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € 495,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 20
Airconditioning Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Woonhuis, Buitenlocatie

Geschikt voor

Vergadering, Training, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Workshop, Presentatie, Brainstorm

Openingstijden

Maandag 00:00 - 23:59
Dinsdag 00:00 - 23:59
Woensdag 00:00 - 23:59
Donderdag 00:00 - 23:59
Vrijdag 00:00 - 23:59
Zaterdag 00:00 - 23:59
Zondag 00:00 - 23:59

Wij richten ons bij Eemster33 op de zakelijke markt. Door de bank genomen willen bedrijven Landelijk Vergaderen op werkdagen. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat een bijeenkomst in het weekend plaatsvindt, of in het weekend start of eindigt. Dat is bij ons in overleg ook altijd mogelijk. Zo vinden wij start- en eindtijd vinden we niet belangrijk, wij passen ons aan op basis van wat er nodig is voor de klant om een effectieve bijeenkomst te hebben. Alles gaat in overleg.


Parkeermogelijkheden

Landelijk Vergaderen bij Eemster33 heeft de beschikking over een ruime, eigen parkeerplaats.

Verder ligt de locatie op 10 minuten rij-afstand van NS Station Beilen. Wij kunnen op verzoek gasten halen en brengen van/naar dit station.


Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 0,00
Externe catering Nee

De volgende zaken zijn standaard bij de prijzen van de ruimtes inbegrepen:
- Ontvangst met iets lekkers voor bij de koffie. Dit is een wekelijks wisselende zoetigheid zoals cake of muffins, altijd zelf gebakken.
- Daarnaast staat er altijd een fruitmand klaar in de keuken en na de lunch staat er (pure) chocola op tafel.
- Gedurende de gehele dag is er verse filterkoffie uit Moccamasters beschikbaar, als ook potten verse thee en water (plat en bruis), alle in de betreffende ruimte zelf aanwezig.
- In de Dorena Hickman Kitchen, die tijdens het gehele verblijf vrij toegankelijk is, staat verder een grote koelkast waarin gasten zelf flesjes fris kunnen pakken. Naast Coca Cola (de enige échte) hebben wij Moj Lemonade, verfrissende frisdrank uit Groningen wat bestaat uit vruchtensap, een klein beetje koolzuur en een klein beetje rietsuiker.

Landelijk Vergaderen bij Eemster33 biedt de mogelijkheid om de vergadering gezamenlijk aan te vangen met een ontbijt, uiteraard is het mogelijk om te lunchen maar ook een brunch, diner, een BBQ of een borrel behoren tot de mogelijkheden.

Wij kiezen bewust waar het gaat om eten en drinken. Het is onze stelregel dat wij onze gasten niets serveren wat wij zelf ook niet zouden eten of drinken. Wij koken zelf en werken met verse ingrediënten. Wij hebben daarbij verder de keuze gemaakt om zoveel als mogelijk lokaal in te kopen. In het seizoen halen wij bijvoorbeeld bloemen, groente en (zacht) fruit zoveel mogelijk bij plaatselijke ondernemers, brood komt van de lokale bakker en vlees van de lokale slager.

Wij zijn kritisch op dierenwelzijn. Geen gesleep met dieren over landsgrenzen, koeien horen in de zomer in de wei en varkens en kippen horen ook buiten te scharrelen. Bij het inkopen van vlees (van de lokale slager dus) en zuivelproducten (altijd van weidemelk, dat is geen rauwe melk, maar melk van koeien die zo lang als dit verantwoord is, buiten lopen) houden wij hier rekening mee.

Wij houden verder graag rekening met vegetariërs en gasten met voedselallergieën of dieetrestricties zoals gluten of lactose, zodat ook zij van de verse gerechten kunnen genieten. Geef dit dus ook graag aan ons door, zodat wij de huisgemaakte gerechten hier indien mogelijk op aan kunnen passen.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie