Fletcher Landhotel De Borken

Lhee 76 7991 PJ Dwingeloo

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0Fletcher Landhotel De Borken is landelijk gelegen in Lhee, een historisch plaatsje nabij Dwingeloo. Dit 4-sterren hotel is gevestigd in een gerenoveerde boerderij dat beschikt over 42 comfortabele kamers en zes multifunctionele vergaderzalen. De zalen hebben veel daglicht en zijn uitermate geschikt voor o.a. trainingen, (bedrijfs)presentaties en vergaderingen tot een maximale capaciteit van 250 personen in theateropstelling. Alle ingrediƫnten voor een ontspannen verblijf zijn aanwezig. Het hotel heeft een sfeervolle lounge met openhaard, restaurant, verwarmd binnenzwembad, whirlpool en sauna. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, Landhotel De Borken laat zich elk seizoen van zijn mooiste kant zien.

Aantal zalen 6
Basisprijs (4 u/10 p) € 195,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 250
Airconditioning Nee
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Buitenlocatie, Partycentrum, Restaurant, Sportaccommodatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conventie en congres, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 07:00 - 22:30
Dinsdag 07:00 - 22:30
Woensdag 07:00 - 22:30
Donderdag 07:00 - 22:30
Vrijdag 07:00 - 23:30
Zaterdag 08:00 - 23:30
Zondag 08:00 - 22:30

Wij zijn doordeweeks geopend vanaf 7:00 uur en in het weekend vanaf 8:00 uur. 's Avonds is onze bar geopend tot 22:30 uur en op vrijdag en zaterdag tot 23:30 uur, wilt u nog even blijven zitten? Geen enkel probleem, dan blijven we gewoon wat langer open. Wilt u graag op een andere tijd iets afspreken? Laat het ons weten, dan kunnen we kijken wat wij voor u kunnen betekenen.


Parkeermogelijkheden

Fletcher Hotel-Restaurant De Borken beschikt over 100 parkeerplaatsen.

Sociale mediaKwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Aan de rand van het Drentse natuurgebied Nationaal Park Dwingelderveld in Dwingeloo ligt Landhotel De Borken. De omgeving is uitstekend geschikt voor het maken van fiets- en wandeltochten. Het hotel is gevestigd in een karakteristiek Drentse boerderij en beschikt over een restaurant, brasserie, terras, binnenzwembad met whirlpool, sauna en kegelbaan.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie