Hotel Casa Julia

Maerten Trompstraat 33 2628 RC Delft

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0

Reserveer nu!
Neem direct contact op met onze aanbevolen partners:

Aantal zalen 1
Basisprijs (4 u/10 p) € 145,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 14
Airconditioning Nee
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Hotel

Geschikt voor

Vergadering, Training, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Presentatie, Brainstorm, Feest

Openingstijden

Maandag 07:00 - 23:00
Dinsdag 07:00 - 23:00
Woensdag 07:00 - 23:00
Donderdag 07:00 - 23:00
Vrijdag 07:00 - 23:00
Zaterdag 07:00 - 23:00
Zondag 07:00 - 23:00

De receptie van Hotel Casa Julia is dagelijks van 07:00 tot 23:00 geopend.


Parkeermogelijkheden

Voor de deur van het hotel zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Graag bieden wij u een dagpas van €10,- per dag aan.

Daarnaast is er gratis parkeergelegenheid op een paar minuten loopafstand van het hotel. Rondom de TU Delft kunt u de gehele dag kosteloos parkeren op de Jaffalaan, De Rotterdamseweg (links van de Jaffalaan), Lausbergstraat en Van Barenstraat.

Kwalificaties

Hotel classificatie:
Vergaderhamers:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Coffee time
Tijdens uw bijeenkomst kunt u kiezen voor ons uitgebreide koffieservies. Dit servies bestaat uit onbeperkte verse bonenkoffie, thee en luxe koeken, plat en bruisend water. (€11,- per dag)

Lunch time
Maak uw bijeenkomt compleet met een heerlijk verzorgde lunch. Naar uw wens serveren wij onze verse producten in de vergaderruimte, tuin of huiskamer. Kies voor onze Eenvoudige lunch bestaande uit belegde broodjes, groene salade en sappen. Of kies voor onze Extra lekkere lunch die wij uitbreiden met warm component en vers fruit. (vanaf €14,- per persoon)

Time out
Tijdens of na de meeting genieten van een lekkere versnapering? De ochtend wordt extra krachtig begonnen met onze Morning energizer, een heerlijke keuze van onze bakkersselectie, granola bars of luxe fruit selectie. Kies als middagbreak voor onze Guilty pleasure of Healthy pleasure, een selectie van al het lekkers.

Na uw bijeenkomst tijd voor Casa Julia’s bites? Neem plaats in onze lounge en geniet van een plateau bestaande uit 2 rondes met de lekkerste warme en koude hapjes. Combineer het met onze selectie wijnen, Gin tonics of een lekker frisje en sluit de dag op de juiste manier af. *Wij serveren al onze dranken op nacalculatie.

Dinner time
Hotel Casa Julia biedt de mogelijkheid om in een sfeervolle omgeving te genieten van een private dinner. Voor uw gezelschap bereiden wij een heerlijk 2, 3 of 4-gangen diner samengesteld aan de hand van uw wensen. Daarnaast zijn er op minder dan 10 minuten loopafstand van het hotel erg veel leuke en verschillende restaurants gelegen.(Vanaf €33,- per persoon)

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie