Hotel & Restaurant De Arendshoeve

Molenlaan 14 2861 LB Bergambacht

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0Organiseert u binnenkort een vergadering? Of bent u op zoek naar een ontspannende plek om te overnachten? Kies voor een rustige, luxe locatie midden in de polder. Bij viersterrenhotel De Arendshoeve doet u inspiratie en energie op.

Vergaderen midden in de polder
De Arendshoeve staat midden in de Krimpenerwaard, op nog geen dertig minuten rijden van Rotterdam en Utrecht. Hier komt u los van de waan van de dag. Een ideale plek voor een vergadering, seminar, cursus, productpresentatie of personeelsbijeenkomst.

Complete zakelijke arrangementen
Wat het doel van de bijeenkomst ook is, bij De Arendshoeve boekt u resultaat. Dankzij onze complete programma’s voor in- én ontspanning. Naast onze professionele vergaderlocaties bieden we uitgebalanceerde menu’s voor borrels, lunches en diners. Bovendien verzorgen we uiteenlopende buitenactiviteiten.

Luxe overnachten
Profiteert u graag van een rustige overnachting, midden in de polder? Onze ruime kamers en suites bieden alle comfort voor de moderne zakenman. Voordat u geniet van een welverdiende nachtrust, ontspant u volledig in ons spa- en wellnesscenter.

Vraag naar de mogelijkheden
Van een individuele overnachting tot een meerdaags programma voor grote gezelschappen: we hebben uiteenlopende arrangementen voor een geslaagd verblijf in de polder. Naar uw wens op maat gemaakt en altijd voorzien van vier sterren: rust, luxe, in- en ontspanning. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Aantal zalen 4
Basisprijs (4 u/10 p) € 295,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 8
Maximale capaciteit 250
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Flexwerken, Conventie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Openingstijden

7 dagen per week, 24 uur per dag geopend.


Parkeermogelijkheden

Uitgebreide parkeermogelijkheden rondom het hotel. op 5 minuten loopafstand bevindt zich een gratis parkeergarage.

Sociale mediaKwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
Nationale Classificatie Groepsaccommodaties:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Restaurant & brasserie

Liefheb­bers van ‘vers’ zijn bij ons aan het juiste adres. Elke dag serveren we onze gas­ten ver­rassende seizoens­gerechten, op de inspiratie van de nieuwe Nederlandse keuken; Dutch Cuisine. Vol goudeer­lijke ingrediën­ten recht­streeks van het land én uit onze eigen kruidentuin!

Dagelijks vers: van seizoen en streek

De Arend­shoeve staat mid­denin het boeren­land. En dat proeft u. We gaan terug naar de basis: we kiezen voor dagelijks vers, duurzaam en gezond. Geïn­spireerd door de ambachtelijke moderne Nederlandse keuken tov­eren we streek– en seizoen­spro­ducten om tot klassieke en span­nende gerechten, die stuk voor stuk ver­rassend puur van smaak zijn.

Gezellig lunchen in onze brasserie

Van een lekker kopje koffie tot een heer­lijk uit­ge­breide lunch: onze gas­ten kun­nen tot vroeg in de avond terecht in onze gezel­lige brasserie. 's Avonds is er een fingerfood kaart, zodat u even lekker kunt ontspannen met een glaasje wijn en een hapje.

EuroToques

Ons à la carte restau­rant is een culi­naire toplocatie.
Of u nu sfeer­vol en roman­tisch wilt dineren met z’n tweeën of wilt tafe­len met een grote groep.

Uw avond wordt een onver­getelijke belevenis.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie