Loetje aan 't IJ

Werfkade 14 1033 RA Amsterdam

Schrijf review
Reviewscore
8,8
Reviews: 13Loetje aan ’t IJ is gevestigd op de kop van de Amsterdam Marina en heeft een fantastisch uitzicht over het IJ en de haven. Rondom het in het oog springende pand is een grote steiger aangebracht met een mooi terras en aanlegplaatsen voor gasten die met de boot het restaurant op de begane grond of de vergaderruimtes op de eerste verdieping willen bezoeken.

Er zijn 4 vergaderruimtes.De bakboordroom, geschikt voor groepen van 10-70p, de stuurboordroom, geschikt voor groepen van 2-16p. Gecombineerd gebruik is ook mogelijk. De ruimtes zijn uitgerust met alle wenselijke professionele voorzieningen en de bakboordroom heeft de beschikking over en eigen bar. Er zijn diverse mogelijkheden voor lunch, borrel en diner. Ook kan er ontbijt worden verzorgd. Loetje aan ‘t IJ is goed te bereiken.

Nieuw zijn de Kajuit 9-16p met extra aangrenzende ruimte met coffeecorner en de Kombuis 2-30p met bar/counter.

Loetje aan 't IJ is aangesloten bij Meetables, de specialist voor buitengewoon vergaderen in Amsterdam en omgeving, Utrecht en ’t Gooi. De zakelijke aanvragen worden door hen verzorgd.

Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 4
Maximale capaciteit 100
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Presentatie, Training

Parkeermogelijkheden

Loetje aan ‘t IJ is goed te bereiken. De pont vanaf het centraal doet er een kwartier en de pont vanaf de Tasmanstraat bij de Houthavens doet er 6 minuten over.

Ook met de auto is de locatie makkelijk bereikbaar en parkeren is geen probleem; er is een groot parkeerterrein vlak voor de deur waar tegen een gunstig tarief van € 1,30 geparkeerd kan worden.

Sociale media
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,7 beoordeeld

Er zijn diverse mogelijkheden voor lunch, borrel en diner, verzorgd door het restaurant van Loetje. Ook kan er ontbijt worden verzorgd.
Dit kan in de ruimte zelf of in geval van kleinere gezelschappen kan er ook in het restaurant zelf a la carte gegeten worden.

Bij onze offertes sturen we altijd de uitgebreide culinaire suggesties mee.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie