Touringcarbedrijf Brouwer Tours b.v.

Keyserswey 38 2201 CW Noordwijk

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0

Voordelig een bus huren, dat kan eenvoudig en voordelig bij Brouwer's Tours. Van standaard bus tot zeer luxe touringcar, Brouwer's Tours is hét adres voor de huur van uw touringcar, bus of minibus. Met een gevarieerd en modern wagenpark van meer dan 130 touringcars, reguliere bussen, Vip touringcars, dubbeldekkers, minibus, midibus, VIP minibus of partybussen bieden wij altijd vervoer op maat conform uw wensen! Wij zetten enkele voordelen voor u kort op een rij:

- Het grootste touringcar, minibus en taxi wagenpark in de randstad.
- Van Standaard Luxe tot VIP klasse “Brouwer Exclusive”.
- Vriendelijke, representatieve en servicegerichte chauffeurs.
- Zéér flexibel met wijzigingen, ook tijdens uw vervoer.
- Een prijs-kwaliteit verhouding waar u geen “nee” tegen kunt zeggen!
- Zeer sterk in kleinschalig personenvervoer.
- Advisering over uw vervoersplan voor de meest optimale inzet.

Openingstijden

24/7 en 365 dagen per jaar beschikbaar!


Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

Advertentie

Zoeken van een goed passende meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een fotograaf of registratiesysteem? Op MeetingReview vind je meer dan prettige locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van fotograaf tot registratiesysteem: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer zeer geschikte meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de website MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele venues en diensten vinden voor een netwerkbijeenkomst of een vergadering en één-op-één mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Touringcarbedrijf Brouwer Tours b.v. in Noordwijk. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een goed bruikbare locatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele locaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de locatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de cateraar of DJ?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Touringcarbedrijf Brouwer Tours b.v. in Noordwijk of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het het online platform MeetingReview.com. Door beoordelingen als management assistenten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed over een congresorganisator of standbouwer? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve beoordeling is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest goed passende diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je eisen en wensen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke fotograaf of crowd controller je wil? Laat de venue die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste fotograaf of crowd controller voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!