Today is Amazing

Schrijf review
Reviewscore
8,0
Reviews: 1

Wij geloven dat de wereld meer verbinding nodig heeft.
Daarom hebben wij spellen ontwikkeld die mensen plezier geven, ze écht verbinden en ze daar iets over leren.

Dat betekent vooral dat ze elkaar beter leren kennen en begrijpen + dat ze iets leren over zichzelf.

Hoe dat werkt?
- Onze creatieve gespreksstarter Go.Chat.Connect. zorgt voor verrassende gesprekken en geeft spelers tegelijkertijd slimme tips om hun gesprekken te verbeteren.
- Mensenbingooo! is een kennismakingsspel voor grote groepen helpt spelers een nieuwe ontmoeting maken.
- Het ongeduldige bekertoernooi Goed Beker Best helpt de spelers om anderen aan te moedigen en complimenten te geven.
- Denktank Roulette is een quiz die simpel op maat is te maken. Het daagt de spelers uit om te luisteren naar elkaars mening en hierover te discussiëren.
- Wil je inclusie op een luchtige manier bespreken? Dan is de Jullie-Quiz een speelse opening.

We kunnen alle spellen op maat voor je maken en zijn flexibel in taal, speltijden en heel veel andere dingen.
Nieuwsgierig geworden? We helpen je graag.

Mooie dag vandaag!

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten

Parkeermogelijkheden

Geen parkeren

Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 1 1
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 0 1 1
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - 8,0 8,0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een bruikbare meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een promotor of cateraar? Op MeetingReview vind je meer dan fijne locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van promotor tot cateraar: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer zeer geschikte meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de venue-finder MeetingReview.com filteren op basis van jouw eisen en wensen. In de grootste database van Nederland kan je vele evenementenlocaties en diensten vinden voor een conferentie of een vergadering en rechtstreeks mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Today is Amazing in Amsterdam. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een bruikbare meetinglocatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele locaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de meetinglocatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de registratiesysteem of fotograaf?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Today is Amazing in Amsterdam of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de venue-finder MeetingReview.com. Door reviews als meeting specialisten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht over een spreker of leuke act? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve ervaring is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest bruikbare diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je eisen en wensen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke eventorganisator of decorateur je wil? Laat de venue die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste eventorganisator of decorateur voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!