Sprankel door Nienke - eventmanager

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0

Geboren en getogen in het Drentse Meppel. Op de Hogere hotelschool zat de passie voor de evenementenbranche er al in; 1 van de keuzemodules van mijn opleiding was Eventmanagement. Na het behalen van mijn diploma in 2007 heb ik voor diverse unieke locaties in Nederland gewerkt als accountmanager /salesmanager voor de zakelijke bedrijfsuitjes, evenementen en congressen. Van een oude boerderij aan de Vecht, een Twents landgoed, een voormalig kazerne in Harderwijk en een nieuwe evenementenhal op de Wadden; stuk voor stuk prachtige locaties! Nu is het tijd om niet meer te werken voor een locatie, maar om de juiste locatie te zoeken voor jullie evenement. Vanuit mijn visie en ervaring kan ik een memorabele ervaring verzorgen. Het werken voor meerdere opdrachtgevers zie ik als een mooie uitdaging waarin ik mijn creativiteit en organisatietalent volop kwijt kan.

Ik ben gek op structuur en planning; zowel op het thuisfront als op werkgebied. Graag neem ik de organisatie uit handen en voeg mijn sprankel toe aan jullie evenement!

Naast mijn drive voor het Evenementenvak ben ik moeder van Mette, Noor en Ties. Wij wonen in een klein dorp nabij het bos. Ik kan genieten van de kleine dingen in het leven en wordt blij van een mooie wandeling, lekker uit eten gaan en los gaan op één van mijn Zumba lessen met opzwepende Latin muziek.

Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

Advertentie

Zoeken van een bruikbare meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een videorapportage of registratiesysteem? Op MeetingReview vind je meer dan prettige locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van videorapportage tot registratiesysteem: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer goed passende meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de website MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele meetinglocaties en diensten vinden voor een bedrijfsfeest of een vergadering en direct mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Sprankel door Nienke - eventmanager in IJhorst. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een bruikbare venue voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele meetinglocaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de venue is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de hostess of DJ?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Sprankel door Nienke - eventmanager in IJhorst of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de venue-finder MeetingReview.com. Door ervaringen als meeting professionals achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht over een DJ of registratiesysteem? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve review is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest passende diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je wensen en eisen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke congresorganisator of cateraar je wil? Laat de evenementenlocatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste congresorganisator of cateraar voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!