Smith Communicatie

Prins Mauritsplein 24 2582 ND Den Haag

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 32

Binnen Smith Communicatie is er een speciaal eventteam dat zich richt op het organiseren van (meerdaagse) congressen, prijsuitreikingen, b-to-b bijeenkomsten, gala’s, grote jubileumvieringen en evenementen. Aangezien wij zowel senior eventmanagers als communicatieadviseurs aan boord hebben, kunnen wij er tevens voor zorgen dat het evenement niet alleen goed wordt georganiseerd, maar ook dat de communicatie en PR rondom het event tot in de puntjes wordt verzorgd.

Voorbeelden van evenementen die Smith Communicatie heeft georganiseerd zijn onder andere:
- Haags Ondernemersdebat; tijdens dit debat in het Koorenhuis gingen lokale politici in gesprek over belangrijke thema’s voor ondernemers. Smith Communicatie organiseerde het debat en verzorgde de PR.
- Kracht on Tour congres in Madurodam met als doel vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt financieel zelfstandiger te maken;
- Organisatie congres “Barometer van de dreiging” in opdracht van het NCTV (Nationaal coördinator terrorisme en veiligheid) met 300 terrorisme experts op de SS Rotterdam;
- Organisatie en PR Maand van de Vitaliteit. Smith Communicatie ontwikkelde het concept en organiseerde de gehele maand in opdracht van Gemeente Den Haag;
- Werknemerstop met 300 ondernemers in opdracht van FNV op de Pier in Scheveningen;
- Internationale Vrouwendag met 900 aanwezige dames op (2015 en 2018) in het Louwman Museum. Smith Communicatie was verantwoordelijk voor de conceptontwikkeling, gehele organisatie en het communicatietraject;
- Haags Sportgala in het AFAS Circustheater, Smith Communicatie verzorgt de gehele organisatie en het communicatietraject;

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Parkeermogelijkheden

Gratis parkeren

Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

Advertentie

Zoeken van een goed passende meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een congresorganisator of decorateur? Op MeetingReview vind je meer dan fijne locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van congresorganisator tot decorateur: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer geschikte meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de website MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele venues en diensten vinden voor een netwerkborrel of een vergadering en rechtstreeks mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Smith Communicatie in Den Haag. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een bruikbare locatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele evenementenlocaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de locatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de crowd controller of eventplanner?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Smith Communicatie in Den Haag of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de website MeetingReview.com. Door ervaringen als meetingplanners achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief over een eventorganisator of hostess? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve ervaring is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest bruikbare diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je eisen en wensen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke DJ of entertainment je wil? Laat de evenementenlocatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste DJ of entertainment voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!