GetTheLaughFlow

Schrijf review
Reviewscore
8,7
Reviews: 57

GetTheLaughFlow organiseert voor jou een workshop met een lach, van 20 minuten tot een dagdeel. Van een lachworkshop, quiz over humor, mopperworkshop (met een knipoog ;)), tot improvisatietheater. De kern van ons aanbod is dat je met humor en speelsheid verbinding zoekt met elkaar. Perfect voor een teambuildingsdag, heidag, congres, beurs, vergadering en zo voort!

Voor al onze workshops geldt
- Versterkt teambuilding
- Geeft energie
- Vergroot creativiteit
- Verbetert communicatie

Samen lachen werkt verbindend en energiek. Met zijn allen even de stap uit de comfortzone zetten, maakt dat je samen een mooie ervaring kan delen. Tijdens de lachworkshop leren we de deelnemers te lachen zonder reden. Want dat kan, is lekker en gezond, en verhoogd de productiviteit op de werkvloer!

Samen mopperen kan best lekker zijn. Het doel van deze workshop is om frustraties en irritaties de wereld uit te helpen en deze om te zetten naar iets positiefs. We gebruiken ook hier de lach als instrument!

Samen improviseren brengt hilarische momenten met zich mee. Het vergroot de creativiteit en stimuleert samenwerken en accepteren zoals dingen komen.

Naast een lach zonder reden bieden we ook de quiz over humor aan. We testen de kennis van de deelnemers en je strijd voor de overwinning, maar bovenal gaat het om de lol en gezelligheid!
Wij verzorgen de workshop op locatie of we kunnen een leuke locatie voor jullie organiseren.

Openingstijden

Wij organiseren de workshops op aanvraag, 7 dagen in de week 24 uur per dag!


Categorieën

  • Entertainment & Activiteiten: 
     Entertainment   Activiteiten 

Sociale media

Een bewerking voorstellen

Reviews

 Ferry Visser
 Achmea
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  31-03-2015

Wij hebben een intensieve lachworkshop met ons team gevolgd bij Bente Adriaens. Wat een ervaring. Intensief, maar vooral “ wat ontzettend leuk “ was de veel gehoorde reactie na afloop.
Ons thema van de teamdag was: met een goed gevoel afscheid nemen van elkaar, dit in verband met een verandering binnen onze organisatie. Bente heeft dat met de lachworkshop absoluut weten te bereiken.

 Renee Kuzee
 Gemeente Krimpenerwaard
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  08-12-2015

Na aanvankelijk een wat aarzelende opstelling door de deelnemers, brak het ijs al snel en liet men zich gaan. Juist het feit dat de deelnemers uit hun comfortzone moesten komen maakte het een bijzondere ervaring. Al vrij snel werden de eerste lachjes zichtbaar en hoorbaar om vervolgens tot een ware lachclimax te komen. Elkaar op deze wijze in actie te zien, buiten de vertrouwde omgeving van het werk, was erg leuk. Mede dankzij jouw bevlogenheid en drive werd het een onvergetelijke belevenis waarvoor reuze bedankt!

 Danielle
 Mooi PR
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  04-06-2014

Bente is een bijzondere jonge dame die met haar open houding en frisse voorkomen een aanwinst is voor je event. Ze daagt je op een ongedwongen manier uit om uit je comfort zone te komen. Super lachen! ;-)

 Daphne de Bruin
 De Vrijstaat
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  12-06-2014

"De lachworkshop die Bente voor ons team heeft verzorgd was een groot succes.
Ze weet een ontspannen sfeer te creëren waardoor iedereen zich makkelijk aan het lachen kan overgeven.
We hebben een uur lang veel plezier met elkaar gehad en de positieve vibe bleef nog lang na gonzen.
Ik ben overtuigd; lachen brengt je lijf en je geest samen en brengt veel vrolijkheid in je organisatie."

 Susanne Papot
 
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  31-10-2015

"De lachworkshop van GetTheLaughFlow was een zeer groot succes! Bente weet met haar enthousiasme en innemende persoonlijkheid meteen het vertrouwen van de groep te winnen. Binnen een zeer ontspannen setting wordt de workshop vakkundig opgebouwd. Dit leidt tot een combinatie van grote hilariteit en pure mindfullness! Zeker een aanrader!"

  2018 2019 2020 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 16 14 2 57
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 16 14 2 57
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,6 8,9 8,5 8.7
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 8,7
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie