Locatietour

Schrijf review
Reviewscore
9,0
Reviews: 10

“Je weet pas echt hoe het is als je er bent geweest”

Een locatie moet je gezien en gevoeld hebben, om een goede indruk te krijgen. Na een bezoek weet je pas echt hoe het er is. Door het accent tijdens een locatiebezoek te leggen op de unieke factor, krijgt het plakkracht. Je hebt het beleefd en daarom zit een locatie op je netvlies.

Voor locaties zijn bezichtigingen niet altijd praktisch omdat het vaak tussen de bedrijven door gedaan moet worden. De Locatietour biedt zowel voor de aanbieder als de opdrachtgever, uitkomst.

Het event Locatietour brengt leven in de brouwerij van jouw stad of regio, zorgt voor een prachtig podium voor locatiepartners en creëert nieuwswaarde.

***

Met Linda op Locatietour

Initiatiefnemer voor de Locatietour is Linda Kerkhoven, eigenaar van adviesbureau
Linda op Locatie. Met haar creatieve en commerciële inslag helpt en inspireert Linda (vergader)locaties om hun product beter in de markt te zetten waarbij de onderscheidende factor leidend is.

Door haar praktische achtergrond - zij runde zelf een vergaderlocatie, werkte bij een online portaal voor bedrijfsuitjes en boekte als managementassistente locaties - is zij een waardevolle sparringpartner voor (nieuwe) locatiehouders. Haar kennis deelt ze via blogs, presentaties en workshops. Linda op Locatie, afgekort 'LOL' haar dagelijkse motto en drive: 'Heb jij al lol gehad vandaag?'

Linda heeft in haar rol als 'locatieboeker' diverse locatiebezichtigingen en locatietours meegemaakt. Hierdoor is er voldoende inzicht opgebouwd en weet ze precies hoe het wel of juist niet moet. Aan de andere kant heeft ze zelf als bedrijfsleider van een 'vergaderlocatie' veel bezichtigingen verzorgd kan vanuit die invalshoek locaties vooraf begeleiden in hun presentatie.

De ervaringen van de zelf georganiseerde locatietours en feed back van locaties en vooral deelnemers geeft inzicht in waarom meetingplanners een hele dag mee op Locatietour gaan en wat ze daar verwachten. Dit is uitgangspunt voor volgende edities.

Sociale media

Een bewerking voorstellen

Beoordelingen

  2017 2018 2019 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 2 2 2 10
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 2 2 2 10
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,0 9,0 9,0 9.0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,0
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie