Linda op Locatie

Schrijf review
Reviewscore
8,8
Reviews: 17

Linda Kerkhoven is eigenaar van adviesbureau Linda op Locatie. Met haar creatieve en commerciële inslag helpt en inspireert Linda (vergader)locaties om hun product beter in de markt te zetten waarbij de onderscheidende factor leidend is.

Door haar praktische achtergrond - zij runde zelf een vergaderlocatie, werkte bij een online portal voor bedrijfsuitjes en boekte als managementassistente locaties - is zij een waardevolle sparringspartner voor (nieuwe) locatiehouders.

Haar kennis deelte ze via blogs, presentaties en workshops. Haar opdrachtgevers zijn eigenaren van (toekomstige) vergaderlocaties en locatie projectontwikkelaars.

Linda op Locatie, afgekort LOL, haar dagelijkse motto en drive. "Heb jij al LOL gehad vandaag?"


VERGADERLOCATIESCAN
In de vergaderlocatiescan worden alle facetten die van belang zijn bij het runnen van een succesvolle locatie belicht. Wat moet er praktisch aanwezig zijn bijvoorbeeld en wat besteed je uit aan partners en wat doe je zelf en hoe maak je promotie? Dit zijn slechts drie van de 11 P’s die worden belicht. Rode draad in het plan is 'wat maakt jouw locatie uniek en onderscheidend'. De vergaderlocatiescan is een product op maat en daardoor 'uniek en passend bij de situatie'.

Met pakkende teksten en ‘mood boards’ neemt Linda je mee in de totaalbeleving van jouw toekomstige of vernieuwde locatie. Het plan wordt digitaal maar ook gedrukt in een ‘boekje’ opgeleverd.

QUICKSCAN
Een bezoek op locatie, een ‘quickscan’ is onderdeel van de uitgebreide vergaderlocatiescan maar kan ook als losstaand product afgenomen worden. Een ‘quickscan’ kan voor bestaande vergaderlocaties heel verfrissend werken en dient veelal als uitgangspunt voor verbetering en vernieuwing op verschillende punten.

INSPIRATIEWORKSHOPS
De workshops van Linda op Locatie zijn speciaal ontwikkeld voor (vergader) locaties. Praktische branchegerichte vragen worden direct beantwoord en ook voorbeelden zijn van toepassing op de branche. Leuke bijkomstigheid is dat je met andere locatiehouders/-medewerkers aan tafel zit en we hierdoor van elkaar kunnen leren en er tevens leuke contacten ontstaan.

LOCATIECONGRES
Het Locatiecongres is het tweejaarlijkse event voor medewerkers van locaties die zich met name richten op de zakelijke markt. Heb je of werk je bij een vergaderlocatie, congreslocatie, evenlocatie, hotel of groepsaccommodatie dan wil je dit niet missen. Een dag die in het teken staat van kennis vergaren en inspiratie opdoen. En vooral een moment waarbij we echt contact maken en op ongedwongen wijze ervaringen met elkaar delen. Een congres voor en door locaties en daarom exclusief voor deze doelgroep toegankelijk. Het eerste Locatiecongres vond plaats op maandag 3 september 2018 bij Fort de Batterijen in Nieuwegein.

LOCATIETOUR
Linda bedacht dit concept als marketingproduct voor locaties. De Locatietour neemt meetingplanners en eventmanagers mee op tour door een stad of regio langs verschillende vergader- en eventlocaties. In januari 2020 vond de tiende editie plaats. Er worden maximaal vier Locatietours per jaar georganiseerd om exclusiviteit en kwaliteit te waarborgen.

Een locatie moet je gezien en gevoeld hebben een goede indruk te krijgen. Na een bezoek weet je pas echt hoe het er is. Door het accent tijdens een locatiebezoek te leggen op de unieke factor, krijgt het plakkracht. Je hebt het beleefd en daarom zit een locatie op je netvlies.

Voor locaties zijn bezichtigingen niet altijd praktisch omdat het vaak tussen de bedrijven door gedaan moet worden. Voor eventmanagers en meetingplanners is het aantrekkelijk om op 1 dag meerdere locaties te bezoeken. En met een inhoudelijk interessant programma en professionele groepssamenstelling is het zeker een dag om vrij voor te plannen in de agenda. De Locatietour biedt dus zowel voor de aanbieder als de opdrachtgever, uitkomst. Het event Locatietour brengt leven in de brouwerij van jouw stad of regio, zorgt voor een prachtig podium voor locatiepartners en creëert nieuwswaarde.

Categorieën

  • Organisatie & Ondersteuning: 
     Organisatie   Ondersteuning 
  • Promotie: 
     Ondersteuning 

Sociale media

Een bewerking voorstellen

Beoordelingen

 Clara van Ravenhorst
 De Boerenstee
 Zakenpartner
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  01-09-2014

"Een vergaderlocatiescan door Linda is een echter aanrader. Met een frisse blik kijkt ze naar jouw accommodatie en weet de beste kanten naar voren te brengen. Prettig is daarbij ook de praktische inslag van Linda. Zij weet tot in de details hoe je met hele kleine veranderingen en attenties kunt zorgen voor een gastvrij onthaal voor zakelijke klanten.Wat ook fijn is dat de adviezen ook financieel haalbaar zijn. Je kunt wel hele prachtige plannen krijgen voorgelegd maar als ze budgettair niet kunnen, heb je er weinig aan. Bij Linda hoef je daar niet bang voor te zijn, want zij weet ook dat je als kleine ondernemer ook op de portemonnaie moet letten.

 Samantha van Londen
 Maliebaan45
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  01-07-2014

"Na de eerste workshop die ik volgde bij Linda was ik gelijk enthousiast. Het is niet alleen de personaliteit van Linda, warm, gastvrij en enthousiast . Maar vooral de manier waarop zij haar kennis in haar workshops verwerkt. Niet uren lang luisteren maar eigenlijk gelijk aan de slag met jouw bedrijf. Niet alleen in de workshops maar ook in de gesprekken die ik met Linda heb denk ik vaak, "zie je wel, het hoeft niet zoveel tijd te kosten". Daarna ga ik gelijk vol positieve energie en nieuwe ideeën aan de slag."

  2018 2019 2020 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 1 17
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 0 1 17
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - 9,0 8.8
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 8,8
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie