Cabaret-sprekersbureau Humor Werkt

Zeestraat 64 2518 AC Den Haag

Schrijf review
Reviewscore
8,9
Reviews: 92

Humor is een waardevolle toevoeging bij evenementen: het werkt om de dag te breken, een boodschap luchtig te verpakken of gewoonweg ter ontspanning!

Bij Humor Werkt kunt u een cabaretier boeken met bijvoorbeeld een (op maat gemaakte) wrap up of een cabaretier als spreker inhuren met een inspirerende of motiverende lezing. In ons overzicht met dagvoorzitters vindt u diverse artiesten die uw bijeenkomst professioneel en met de nodige humor begeleiden.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00

Categorieën

  • Organisatie & Ondersteuning: 
     Bemiddeling 
  • Entertainment & Activiteiten: 
     Entertainment   Activiteiten   Bemiddeling   Apparatuur & toebehoren 

Parkeermogelijkheden

Betaald parkeren

Sociale media





Een bewerking voorstellen

Beoordelingen

 L. Quak
 Aves
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  17-05-2016

Peter Heerschop - Minister van Enthousiasme

Iedereen was erg enthousiast over de dag en de inhoud die wij eraan hebben gegeven. Het optreden van Peter was ook super!
Nogmaals heel hartelijk bedankt voor al hetgeen jullie hebben geregeld. Voor herhaling vatbaar.

 H. Invernizzi
  Windesheim
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  11-02-2016

Alice, Heleen en Rata van de Zwolse cabaret- en zanggroep Trut Vocaal hebben bij het Feest van de Medezeggenschap op de Zwolse hogeschool Windesheim een hilarische voorstelling op maat verzorgd. Op het feest kwamen in de medezeggenschap actieve medewerkers en studenten samen om na te denken over de toekomst van de medezeggenschap. Trut Vocaal stelde een zeer puntig programma samen, met voor de gelegenheid geschreven teksten, en prachtige zang, dat de aanwezigen amuseerde maar ook aan het denken zette.

 R. Gorree
 Agentor
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  22-03-2016

Pieter de Rijk - Fake speaker

Wat een fantastisch optreden van Pieter alias Franz Weissenbach de Duitse gastspreker tijdens de Agentor Relatiedag in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. De ruim 250 gasten dachten dat een Prof. Dr. ze iets ging bij brengen over De Gevel over 40 jaar...Nou niet dus! Ze werden allemaal op
het verkeerde been gebracht, maar daar konden ze gelukkig enorm hard om lachen. Want gelachen werd er! De Agentor Relatiedag was een topdag met Pieter als Kers op de taart. Een aanrader!

  R. Benjamens
 Architect - Partner B&BA
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  31-03-2016

Pieter de Rijk - Fake speaker

PIETER BEDANKT.

Op donderdag 31 april j.l. trad Pieter de Rijk als Herr Professor Doctor Jens Weissenbach op voor een informeel platform van top-functionarissen in de Nederlandse levensmiddelenbranche.
Het was een grandioos succes. Gewoon 45 minuten zorgeloos lachen en pret. En er waren aanwezigen, die na afloop niet wilden geloven, dat Herr Professor geen Duitser is, maar de Nederlandse cabaretier Pieter de Rijk. “Ook dat was weer een goede grap” vonden ze. Dus Pieter, we waren blij met je komst en optreden. Nogmaals bedankt.

 M. Bakker
 Improvisatieacteurs.nl / Nhar Entertainment VOF
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  15-03-2016

Peter Heerschop - Minister van Enthousiasme

Op 15 maart 2016 heeft Peter Heerschop met succes opgetreden voor onze klant. Ze waren zeer tevreden over zijn intermezzo. Hij bracht lucht in de dag en herkenning bij de hele groep. Er werd nog lang nagelachen….

 I. Cordemeijer
 secretariaat Bouwend Nederland afd. Brabant Noord Oost
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  18-02-2016

Mark van de Veerdonk - Cabaret op maat

Mark mengt zich een uur of twee onder de mensen voor wie hij later die dag zal gaan spelen. En wat hij dan zoal hoort, verwerkt hij in zijn optreden. Natuurlijk, alles zet hij nét even in een ander perspectief. Zo relativeert hij belangrijke onderwerpen en valt er voor zijn publiek heel wat te lachen.

Wij hebben de humor ervan zeker in gezien!

 A. Dijkshoorn
 Projectsecretariaat Projectenbureau Primair Onderwijs Zuidoost
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  13-04-2016

Overtuig iedereen (zelfs je moeder) - Kees van Amstel

Wat heeft Kees onze jaarlijkse Learning Fair een enorme boost gegeven! In een half uur nam hij de 250 aanwezige leerkrachten mee in zijn ervaring met het onderwijs in het algemeen en passend onderwijs in het bijzonder. De hobbels op dat pad, de dagelijkse dingen waar hij als leerkracht steeds weer tegenaan loopt: het bleek een feest der herkenning. Dat daverende applaus was dus meer dan terecht!
En oh ja, we zullen nooit meer een nijlpaard zien zonder aan deze middag te denken... maar dat verhaal moet hij je zelf maar vertellen.

 N. Klink
 Bureau Taz | Mede organisator en jury ondernemingsverkiezing BCHN
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  09-03-2016

Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?

De plek waar je staat, in een rijtje mensen die zich presenteren, heeft vanaf nu een hele andere dimensie gekregen. In het middelpunt staan, is zeker van toepassing op het dynamische optreden van Urgert & van Deudekom. Hoe statistieken, spel, humor, actualiteit en in contact staan met het publiek één geheel is. Fantastisch. Het optreden voor de leden en genodigden van Businessclub Hellendoorn-Nijverdal, was een geweldige warming-up om de ondernemersverkiezing van 2016 in te luiden.

 R. Bik-Slot
 Bik Business
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  08-04-2016

Harm Edens als dagvoorzitter

Het congres was geslaagd afgelopen vrijdag! Harm deed het enorm leuk! Prettig ook in het contact in de voorbereiding en op de dag zelf.
Ik wil jullie ook graag hartelijk danken voor het prettige contact in de afgelopen periode.

 S. Gosens
 Christelijk Lyceum Apeldoorn
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  21-01-2016

Hans Kazàn - De Magie van positief denken en doen

Ik ben zeer tevreden over het optreden. Er zat veel humor in en Hans Kazan betrok het publiek er goed bij! Daarbij waren de reacties van het publiek ook erg leuk. Ik heb genoten!

 G. van de Straat
 Secretaris RvB Bureau Jeugdzorg Limburg
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  05-01-2016

Gili - CTRL Alles onder controle?

Gisteren hebben wij met ongeveer 250 collega's genoten van de voorstelling van Gili. Het was een schot in de roos!!!! Het verrassingselement was groot (totaal andere insteek dan afgelopen jaren) en de show was leuk, geanimeerd, verbazingwekkend en professioneel. Gili is met zijn technicus nog een tijdje blijven hangen en heeft vele complimenten in ontvangst mogen nemen!!!

Grote tevredenheid derhalve!!!

 V. van den Berg
 Waterschap Brabantse Delta
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  21-04-2016

Floortje Schoevaart als columnist/sneldichter

Het was echt fantastisch. Ze heeft goed de vinger op de zere plek weten te leggen, zodanig dat men om zichzelf kon lachen.
Door dit al in een openingsgedicht te doen, was er een goed begin van de dag. In het eindgedicht kwam dit ook weer mooi terug.
Iedereen wil ook graag de gedichten nog eens nalezen, of zelfs inlijsten.

 M. de Koning
 Schouten & Nelissen
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  10-05-2016

Floortje Schoevaart als columnist/sneldichter

De kickoff was een succesvolle dag en de bijdrage van Floortje was geweldig. We hebben enorm gelachen, Floortje heeft scherp, kritisch en met veel humor de lachers op haar hand gekregen!

 E. van Rhijn
 Secretaresse College van Bestuur/Stichting Openbaar Primair Onderwijs Zoetermeer
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  24-03-2016

Dolf Jansen - Hoe bereik je je doel?

Het was een erg leuk optreden! Uit de evaluatie kwamen vele enthousiaste reacties naar voren van leuk tot geweldig!

 R. Gielesen
 De Speld LIVE
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  31-03-2016

De Speld prikt, raakt en verbeeldt; het doet geen pijn, maar blijft krachtig scherp. Punt gemaakt, met veel tranen van het lachen voor alle aanwezigen.

 T. Spijker
 De Jong Accountants en Adviseurs
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  16-03-2016

De Complimentenmeisjes

Wij hebben al een keer eerder van de diensten van de complimentenmeisjes gebruik gemaakt en de leden van onze businessclub vinden het altijd een plezier om mooie complimenten te mogen ontvangen. Er kwamen bij sommige zelfs wat blosjes op de wangen.

 B. Heikamp
 Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  06-04-2016

Fokke & Sukke LIVE

Wij hebben zeer leuke reacties gehad op Fokke & Sukke. Bastiaan is een zeer aardig en super relaxed persoon. Hij was goed ingelezen, erg scherp en kan snel schakelen naar de actualiteit.

 P. van Goethem
 DenkProducties
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  16-02-2016

Fokke & Sukke LIVE

Geweldig om met Bastiaan samen te werken.
Bastiaan is stiekem Brit, gevallen in een bak met intellect en zo understated dat een deel van zijn grappen pas morgen aankomt.
Heb de Cursus Humor 5 x gezien en weer gelachen. Irritant goed.

 N. Levers
 Events & Marketing medewerkster Duurzaam Gebouwd | Building Holland
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  23-03-2016

Ad-Just Bouwman : De Improvisatiecomedy Show

We hebben van veel gasten leuke reacties gehad op het optreden.
De band zag het ook nog wel zitten om volgend jaar voor de hele avond entertainment te doen ;)
We hebben het erg leuk gehad en nog hartelijk dank voor alle inspanningen. Wie weet tot volgend jaar!

 T. van den Vlekkert
 Marketeer Events Wolters Kluwer
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  25-06-2015

Spoedcursus nieuwe media - Silvester Zwaneveld

Efficiency & automatisering in de advocatuur
Silvester zijn presentatie is gemiddeld beoordeeld met een 8,2!
Gasten vonden het een leuke dagafsluiting. Het was vooral heel erg humoristisch en hij kreeg de mensen echt aan het lachen.
Daarnaast leuke voorbeelden hoe media ons altijd heeft beïnvloed en zal beïnvloeden.
Silvester was er de gehele middag, waardoor hij de sfeer al kon proeven en kon zien waar het over ging.
Wij zijn zeer tevreden!

 N. Bakker
 
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  07-01-2015

Fake Speaker - Pieter de Rijk

Nieuwjaarsfeest voor alle medewerkers van de HKU
Het optreden van Pieter was erg goed, dank!

 R. de Lange
 Adviseur Events, Sponsorships & CSR
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  16-04-2015

Gelukzoekers - Peter Heerschop
Evenement Dit wordt het nieuwe Grant Thornton

Voor het einde van een personeelsbijeenkomst waren we op zoek naar een leuke afsluiter. Hiervoor werd door Merel cabaretier Peter Heerschop voorgesteld.

Ik was erg blij met de bijdrage van Peter, ook van andere collega's hoorde ik positieve geluiden. Er werd veel gelachen en dat lijkt me een goed teken. Een mooie afsluiter dus van onze dag.

Het contact met Merel en Ilonka verliep prettig en snel. De korte termijn en de randvoorwaarden waarbinnen wij zochten werden niet als een probleem ervaren. Het meedenken over een waardige afsluiter van ons programma is door mij erg gewaardeerd. Peter Heerschop bleek een schot in de roos te zijn.

 L. van Noppen
 Portfoliomanager Events Reed Business
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  24-06-2015

Overtuig iedereen - Kees van Amstel
Young Reed Business event
Het was een leuke en grappige workshop. De mensen reageerden erg enthousiast, het is goed ontvangen. Een mooie combinatie tussen fun afgewisseld met inhoud!

 H.
 Directeur Orlaco
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  19-09-2014

De Speld LIVE
Personeelsbijeenkomst Orlaco

De interviews hebben niet alleen diepgang maar ook vaart. Berichten van De Speld LIVE zijn messcherp, op maat en ronduit hilarisch.

 
 5-jarig jubileum Louwman Museum
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  02-07-2015

De Complimentenservice

De dames waren top! De mensen vonden het zo leuk. Echt hele leuke reacties gehad, zie hieronder enkele:
'Heel speciaal vonden we de Complimentenmeisjes' en 'De complimentenmeisjes vond ik geweldig, ze deden het erg leuk, kreeg ook een mooie kaart mee. Ik was het nog nooit tegen gekomen'.
Graag tot een volgende keer!

 T. de Jong
 Eventcoördinator Reed Business
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  24-04-2015

Fokke & Sukke LIVE - B. Geleijnse
Congres Grip op je Vermogen

Bastiaan weet met zeer veel humor een goede samenvatting van de gehele dag te brengen. Perfecte afsluiter van dit congres!

 F. Schoevaart- columnist/sneldichter
 M. Schohaus Communicatie Leef en leer
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  25-06-2015

Leef en leer-conferentie
Floortje was echt een verrijking van ons evenement. Een heel goeie uitsmijter, zo'n gevat gedicht met de highlights van de dag. Ze sloeg de spijker op de kop. Petje af voor haar kunsten.

 Hoe word ik succesvoller.. - Urgert & v. Deudekom
 E. Fernandez, eventmanager ProRail
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  02-07-2015

Informatie bijeenkomst ProRail (solo Rob Urgert)
De kwis “hoe word ik succesvoller dan mijn collega's” voor meer dan 1.000 medewerkers van onze organisatie was hilarisch! Rob heeft het programma goed afgestemd op het inhoudelijke gedeelte. De interactie met de zaal was geweldig, de humor, snelheid en luchtigheid van het programma, maken dat we er nog lang over napraten en lachen! Bedankt Rob!

 De Complimentenservice
 marketing manager HintTech
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  17-04-2015

Iedereen was super enthousiast. Ik ben heel blij dat de dames zijn geweest!
Het was een heel geslaagde middag. Mede dankzij de fijne complimenten die we hebben gehad.
Ruth Bisschop, marketing manager

 Cabaret op maat - Mark van de Veerdonk
 T. Houet, Eindhovensche Fabrikanten Kring
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  16-01-2015

Nieuwjaarsbijeenkomst Eindhovensche Fabrikanten Kring
Het was een goede bijeenkomst en het optreden van Mark is zeker in de smaak gevallen.Achteraf waren er enthousiaste reacties!

 Hoe word ik succesvoller... - Urgert & v. Deudekom
 C. Voets Business Manager New Holland
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  11-02-2015

New Holland 2015 kick off meeting
We hebben een goede meeting gehad met een super afsluiting! De mensen waren zeer enthousiast, meer zelfs dan ik had verwacht. Het verhaal van Joep en Rob was hartstikke leuk en gaf iedereen echt weer een boost! Het zal weer lastig worden om dit volgend jaar te overtreffen! Bedankt voor het mogelijk maken van deze supergave bijeenkomst!

 Harm Edens dagvoorzitter
 J. Rijke The Labs
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  05-02-2015

Natuurtop 2015 natuurlijk in beweging
Was erg leuk. Harm was de right man in de right place.
Grappig, alert, aardig en ter zake kundig. Wat wil een mens nog meer?
Op naar een volgende top zou ik zeggen.

 Hoe word ik succesvoller.. - Urgert & v. Deudekom
 R. de Vries, Quality Bookings
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  05-02-2015

Managementdag 2015 BAM
Het is perfect verlopen. Het duo wist de zaal vanaf het eerste moment te boeien en hun enthousiasme over te brengen op de groep. Vooral de interactie met de zaal is als zeer positief ervaren.

 Fokke & Sukke LIVE - B. Geleijnse
 SKAGEN Marketing & Communications
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  22-01-2015

SKAGEN New Years Conference 2015
De conferentie is zeker geslaagd. Bastiaan heeft een 5,1 gekregen op een schaal van 1 – 6. Dank voor de organisatie!

 Peter Heerschop als dagvoorzitter
 directeur CommGres congresbureau
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  13-11-2014

Talent Docentencongres Nederlands
Wij huurden Peter in als dagvoorzitter en wederom liet hij weer zien dat hij dit vak zeer serieus neemt, de deelnemers kan activeren en met veel flair en humor, het programma vaart geeft. Hij leeft zich in het thema van de dag in en was daarnaast bereid om ad hoc een situatie op te lossen waardoor een subsessie niet in het water viel, maar juist als een van de beste werd beoordeeld, dankzij zijn bijdrage.

 F. Schoevaart- columnist/sneldichter
 Gemeente Utrecht
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  24-03-2015

We hebben hele leuke reacties gekregen!
De collega's vonden Floortje ontzettend grappig en scherp. Ook de manier waarop ze haar column opbouwde vonden we erg knap. In het begin leek het nl. echt of er een “gewone” burger achter de microfoon stond en pas daarna beseften een aantal mensen dat het een onderdeel van het programma was. Heel goed gedaan, we hebben ervan genoten.

 Jippie Management - Cindy Pieterse
 Adv. Public Affairs Voedingscentrum
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  08-01-2015

De jaarlijkse Heidag van het Voedingscentrum
Cindy is enorm in de smaak is gevallen! Iedereen vond het geweldig! Alleen maar positieve en lovende reacties dus dank daarvoor!

 De Complimentenservice
 Kwartiermaker gemeente Westland
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  04-12-2014

startbijeenkomst van de Sociale Kernteams Westland
Jullie aanwezigheid is in erg goede aarde gevallen bij de medewerkers. De startbijeenkomst is zeker geslaagd geweest en ons doel: medewerkers met een positief gevoel naar huis laten gaan is zeker geslaagd.
Dank voor jullie bijdrage is deze.

 Op Sterk Water
 PINO EVENEMENTEN & CONGRESSEN
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  17-05-2014

Congres Dierenbescherming
Op Sterk Water heeft een zeer positieve bijdrage geleverd aan het congres ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van de Dierenbescherming. De deelnemers gingen na het optreden zeer enthousiast naar de afsluitende borrel.

 Een college in chaos - Maxim Hartman
 EMOTION kommunikatie buro
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  06-11-2014

Mixed Emotions Live
We vonden het super tof dat Maxim erbij was. De zaal (175 man) zat stampvol en we hebben alleen maar hele enthousiaste reacties gehad.
Hij is ook nog een hele tijd blijven hangen (tijdens de borrel), wat andere bezoekers ook de ruimte gaf hem te spreken, super leuk!

 Cabaret op maat - Mark vd Veerdonk
 marketingadv. Gemeente Hardenberg
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  06-01-2015

Nieuwjaarsbijeenkomst Gemeente Hardenberg
Ontzettend bedankt voor de geweldige avond die we mochten beleven. Hier zal nog lang over worden nagepraat en was echt TOF! De sfeer daarna was overweldigend en dat komt door Mark zijn mooie optreden. Dus nogmaals heel erg bedankt!

  Overtuig iedereen - Kees van Amstel
 schoolmaats. werker Jeugdformaat
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  15-07-2014

Medewerkersbijeenkomst Stichting Jeugdformaat
Kees is leuk, verfrissend, enthousiast én overtuigend. Zijn verhaal over 'overtuigen' sloeg aan en was een groot succes, bedankt!

 Live cartooning-Hans-Jan Rijbering
 afd communicatie KNJV
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  20-06-2014

Symposium KNJV De jager van de 21e eeuw /110 jaar de KNJ
Het symposium was helemaal goed. Het liep als een trein en de feedback was zeer positief. Hans-Jan heeft een bijzonder leuke manier van tekenen die onze leden heel erg aansprak. Wij kunnen een aantal van deze cartoons ook voor meerdere doeleinden gebruiken. Dank ook voor jullie service en begeleiding. Heel prettig zo. We komen vast nog wel een keer bij elkaar uit voor een volgend evenement.

 Sleutel Tot Innovatief Denken - Urgert
 Beko Advies
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  17-11-2014

Ondernemersdag van de Bakkerij
Zeer enthousiaste reacties gehad op de presentatie van Rob Urgert 'hoe word ik geniaal in 30 minuten'? Humor met een boodschap. Interactief, krijgt publiek snel mee. Perfect geschikt om de dag mee te eindigen.
Daarnaast is Rob Urgert prettig in omgang en zeer benaderbaar. Zijn management werkt professioneel.

 Hoe word ik succesvoller..? - Urgert & v. Deudekom
 Secretaris RvB BJZ Limburg
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  06-01-2015

Nieuwjaarsbijeenkomst van BJZ Limburg
Het was een succes!!! De aanwezigen waren enthousiast, vonden het leuk en deden goed mee: veel complimenten gekregen!! Met ongeveer 300 aanwezigen was de zaal beter gevuld dan gehoopt. Het was derhalve een perfecte opwarmer voor een verder ook erg geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst!

 Fokke & Sukke LIVE - B. Geleijnse
 eventmanager Achmea
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  02-12-2014

Inspiratiesessie Pensioen
Het was heel erg geslaagd. Mensen hebben erg gelachen omdat de juiste snaar geraakt werd en het ook heel herkenbaar was. Het was een goede afwisseling van inhoud met humor en dat deed de sfeer tijdens het evenement verhogen.

 Fake Speaker - Pieter de Rijk
 Coördinator congressen Politie A'dam
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  24-11-2014

Dag van de Opsporing
Aan het eind van een dag waarin men zoveel informatie tot zich krijgt, de vermoeidheid toe en de concentratie afneemt sta je niet te popelen om nog een lang verhaal van een internationale topspreker aan te horen in het Duits.
Dat is wat de organisatie van de Dag van de Opsporing hoorde van de deelnemers voor aanvang van deze eindpresentatie. Maar wat prachtig om te zien dat na een paar moeilijke Duitse startzinnen de grappen losbarsten van Pieter de Rijk. Totale ontlading en lach kanonnades tot gevolg. Iedereen verliet de zaal met een grote glimlach en er werd nog veel over nagepraat. Op het evaluatieformulier is het gemiddelde cijfer een 9! Een aanrader dus!

  2017 2018 2019 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 28 25 17 92
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 28 25 17 92
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,6 9,0 9,0 8.9
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 8,9
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie