Rick van der Kleij - dagvoorzitter | moderator | facilitator

Schrijf review
Reviewscore
8,8
Reviews: 28

Moderator / facilitator / meeting designer Rick van der Kleij werd in 2013 uitgeroepen tot Meest Talentvolle Dagvoorzitter van Nederland.

Afgestudeerd in zowel international business als ethiek verkent hij graag hoe bedrijven beter kunnen werken in onze maatschappij van nu en de toekomst. Gedreven helpt Rick allerlei organisaties om hun stakeholders te betrekken bij brandende vragen, hoe complex of gevoelig ook. Met zijn ondernemersgeest, filosofische blik en politieke antenne schudt hij samen met eventmanagers de geschikte gespreksvormen uit zijn mouw -- fysiek en/of online.

Met Rick heb je een verfrissende dagvoorzitter/gespreksleider/facilitator die mensen al heeft betrokken bij honderden interactieve bijeenkomsten: online en offline, van de Nederlandse polder tot de Saoedische woestijn. Soepel waar het kan, scherp waar het moet.

"Rick is in staat om ‘de pakken’ & ‘de gympen’ met elkaar te verbinden. Een bijzondere kwaliteit als het gaat om innovatieve bijeenkomsten binnen traditionele organisaties.” (Marieke Hermans, Nederlandse Publieke Omroep)

Parkeermogelijkheden

Geen parkeren

Bekijk ook op sociale media:


Kwalificaties
Een bewerking voorstellen

Reviews

 Jessica Verberne
 Congresontwikkelaar CKC Seminars
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  01-12-2016

"I have worked with Rick on the annual Projectmanagement Parade, where he acted as a chairman and panel chairman of various debates. In all circumstances, Rick demonstrated great debating skills and sheer dedication towards the attendees and the conference. Rick’s strong interpersonal skills and critical attitude enable him, and us, to bring the conference to the next level. A great person to work with!”

 Marieke Hermans
 Nederlandse Publieke Omroep (NPO)
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  01-01-2014

"Rick van der Kleij was dagvoorzitter van de bomvolle HACKATHON Publieke Omroep #hack123. Een evenement waar omroepbestuurders zich door hackers lieten overtuigen van het nut van Open Data-toepassingen. Met journalistiek inhoudelijk inzicht en gevatte, spitse interventies hield Rick een geanimeerde interactie tussen podium en zaal op gang. Rick is in staat om ‘de pakken’ & ‘de gympen’ met elkaar te verbinden. Een bijzondere kwaliteit als het gaat om innovatieve bijeenkomsten binnen traditionele organisaties. Rick is een eigentijdse dagvoorzitter met een prettige X-factor!"

  2021 2022 2023 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 9 3 2 19
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 9 3 2 19
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,0 9,0 8,5 8,8
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een goed bruikbare meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een dagvoorzitter of event website? Op MeetingReview vind je meer dan mooie locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van dagvoorzitter tot event website: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer bruikbare meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op het online platform MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele meetinglocaties en diensten vinden voor een netwerkbijeenkomst of een meeting en rechtstreeks mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Rick van der Kleij - dagvoorzitter | moderator | facilitator in Rijswijk. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een passende meetinglocatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele meetinglocaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de meetinglocatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de entertainment of spreker?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Rick van der Kleij - dagvoorzitter | moderator | facilitator in Rijswijk of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de website MeetingReview.com. Door beoordelingen als management assistenten achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed over een fotograaf of hostess? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve gastervaring is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest geschikte diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je wensen en eisen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke fotograaf of event website je wil? Laat de venue die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste fotograaf of event website voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!