Puur Social Sales

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 1

Puur Social Sales is opgericht door Diane van Est en specialiseert zich in het professionaliseren en optimaliseren van commerciële teams binnen de hotel- en evenementen branche.

Na een commerciële start in de golfwereld en een korte uitstap naar de uitzendbranche begon Diane in 2000 aan haar loopbaan in de hotel- en evenementen branche. Gedurende 8 jaar vervulde ze diverse sales functies binnen Golden Tulip Hotels, Inns & Resorts om vervolgens in 2008 voor Bilderberg te kiezen.

Haar kracht en succes zit hem in de liefde voor het sales vak en haar geloof in het principe ' je krijgt wat je geeft'. Hierdoor heeft ze deuren geopend die voor anderen gesloten bleven.

Eind 2010 kreeg zij de opdracht Landgoed de Salentein commercieel vorm te geven. Een taak die ze vol passie en gedrevenheid op zich nam. In 2016 was de tijd rijp om haar kennis en expertise op freelance basis in te gaan zetten bij het oplossen van allerlei commerciële vraagstuk(ken) binnen de hotel- en evenementenbranche.

Haar bedrijf Puur Social Sales staat voor een optimaal commercieel resultaat!

Diane spreekt vol passie over het sales 3.0 tijdperk. Een tijdperk waar het meer en meer draait om social selling. De commerciële kansen zijn nu misschien wel groter dan ooit zegt ze maar de vraag is of we ze optimaal weten te benutten?

Een goed commercieel team moet tegenwoordig opgebouwd zijn uit gedreven empatische adviseurs die de klant helpen aankopen.
Voorheen gingen we er vaak van uit dat je middels sales trainingen gedrag aan
kon leren. Deels is dit natuurlijk zo maar inmiddels ervaren we ook steeds vaker dat
het juist het DNA van een persoon is die van hem of haar een topper maakt op commercieel vlak.

Social selling, het proces waarin je onderzoekt, verbindt en contact legt met je potentiële opdrachtgever via social media, is van grote toegevoegde waarde bij
het benutten van al je commerciële kansen.
Zij die dat beheersen, kunnen echt het verschil maken waardoor de business hen gegund en dus gebracht wordt.

De inbreng van Diane is heel divers.
Doel is altijd het bieden van oplossingen bij uw commerciële vraagstuk(ken) in de hotel- en evenementenbranche.

COACHING ON THE JOB
Met deze intensieve vorm van begeleiding optimaliseert en professionaliseert Diane op een persoonlijke manier de vaardigheden en kwaliteiten van uw commerciële team.
Het begint met een nulmeting ' waar staat u nu' en het vaststellen van de doelen. Daarna worden we voor een vooraf afgesproken periode onderdeel van uw team. Veelal volstaat een periode van 6 tot 10 weken voor 1 a 2 dagen per week.

WORKSHOP LEAD GENERATION
Dat de focus op new business noodzakelijk is daar zijn we het vaak wel over eens. Maar hoe vind je die anno 2016?
Hier is een belangrijke rol weggelegd voor social selling. In een dagdeel leert Diane leads te genereren volgens een methode die direct toepasbaar is in de praktijk.

INTERIM OPDRACHT
Heeft u een hotel of evenementenlocatie maar ontbreekt het u aan tijd en heeft u geen idee waar te beginnen? Het al dan niet (tijdelijk) uitbesteden van diverse sales en marketing activiteiten kan een interessante optie voor u zijn.
Denk bijvoorbeeld ook aan ziekte, zwangerschapsverlof of andere oorzaken waardoor u tijdelijk geen gebruik kunt maken van de diensten van uw vaste kracht. De duur van de opdracht is geheel afhankelijk van uw wensen.

Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

 Nancy Vanden Berghe
 Sandton Grand Hotel Reylof
 Klant
Bron  :  Facebook
Datum  :  05-11-2016

Donderdag laatstleden de workshop Lead Generation gevolgd en moet zeggen : ook al ken je de basis van LinkedIn maar al te goed.....het is een mooie opfrissing, en sowieso leer je weerom extra zaken bij ! Een echte aanrader voor iedereen ! Doen, doen, doen.....

 Walter & Terressa
 Walterr Eyewear
 Klant
Bron  :  LinkedIn
Datum  :  20-10-2016

Diane van Est - van Dongen is een enorme aanwinst geweest voor ons project. Vanaf onze eerste ontmoeting waarin wij onze plannen uit de doeken deden tot en met de realisatie is zij zeer betrokken geweest, wist zij alles in goede banen te leiden, had overal oplossingen of suggesties voor, was altijd bereikbaar en een perfect klankbord. Ook op het evenement was zij zelf onmisbaar en 'de lijm' in het geheel. Bold Optical Fair was een droom die werkelijkheid werd en dankzij Diane en het hele team van Landgoed de Salentein is ons nationale optiekevenement een internationaal platform geworden op een droomlocatie waarin alles tot in de puntjes geregeld was. Diane krijgt van ons een dikke welverdiende 10! Wij zijn graag een referentie voor Diane en hopen nog vaak met haar samen te werken in de toekomst.

 Evy van Elderen
 NH Koningshof
 Klant
Bron  :  LinkedIn
Datum  :  28-11-2016

Diane heeft het Booking Office van NH Conference Centre Koningshof getraind door middel van het geven van een workshop Lead Generation en heeft een aantal dagdelen ons gecoacht. Ik heb Diane leren kennen als een erg enthousiast en betrokken trainer. Door haar enthousiasme en open houding krijgt ze mensen snel mee en ze weet snel wat voor vlees ze in de kuip heeft. Daarnaast bezit ze veel kennis over het vakgebied en heeft ze een waardevolle bijdrage geleverd aan de verdere ontwikkeling van ons team.

 Karin en Lizet
 Boutique Hotel Sterrenberg
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  14-11-2016

Workshop Lead Generation gevolgd. Wat een leuke en leerzame training, iets waar je direct mee aan de slag kunt en blijft. De manier waarop Diane de workshop gaf, was duidelijk, prettig en enthousiast. Een aanrader!

Advertentie

Zoeken van een geschikte meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een congresorganisator of hostess? Op MeetingReview vind je meer dan mooie locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van congresorganisator tot hostess: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer passende meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de venue-finder MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele evenementenlocaties en diensten vinden voor een conferentie of een bijeenkomst en direct mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Puur Social Sales in Barneveld. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een geschikte meetinglocatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele locaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de meetinglocatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de registratiesysteem of eventorganisator?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Puur Social Sales in Barneveld of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de website MeetingReview.com. Door recensies als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief over een eventorganisator of event website? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve beoordeling is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest geschikte diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je wensen en eisen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke fotograaf of crowd controller je wil? Laat de locatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste fotograaf of crowd controller voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!