Pulse

Schrijf review
Reviewscore
9,5
Reviews: 10

Pulse: de unieke, op improvisatie gebaseerde percussieworkshop, die barst van creativiteit, energie en plezier.

Onder leiding van dirigent/percussionist Remco Menting worden 7 tot 25 deelnemers uitgedaagd om gezamenlijk een muziekstuk te creëren, door al improviserend op elkaar te reageren. Iedereen is in dit proces even belangrijk en onmisbaar, waarbij de dirigent een sturende functie heeft. Hiervoor wordt de handgebarentaal “Rhythm and Percussion with Signs” gebruikt, die ontwikkeld is door Santiago Vazquez (Agentinië). Deze taal heeft wereldwijd geleid tot honderden percussiegroepen en workshopvormen en Remco haalde deze naar Nederland.

Voor deze manier van muziek maken heeft Santiago Vazquez een specifiek instrumentarium samengesteld. De percussie-instrumenten, die komen van over de hele wereld, hebben allen hun eigen rol binnen het geheel. Ze vullen elkaar aan in klank, toonhoogte en functie, wat bijzonder geschikt is voor het proces van improvisatie.

Omdat de taal opbouwend wordt aangeleerd is de workshop geschikt voor alle niveaus: van mensen die nog nooit een muziekinstrument hebben vastgehouden tot professionele percussionisten.

De workshop wordt als groep (7 tot 25 deelnemers) afgenomen en duurt 2 uur. Dit kan zowel eenmalig als in de vorm van een reeks. De workshop is bijzonder geschikt als teambuilding of als energiek intermezzo tijdens een bedrijfsuitje.
Dirigent Remco Menting beschikt over het volledige instrumentarium en zal deze in de workshop verzorgen.

Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 2 0 0 2
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 2 0 0 2
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,5 - - 9,5
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een geschikte meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een fotograaf of hostess? Op MeetingReview vind je meer dan prettige locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van fotograaf tot hostess: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer bruikbare meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de website MeetingReview.com filteren op basis van jouw eisen en wensen. In de grootste database van Nederland kan je vele locaties en diensten vinden voor een event of een meeting en direct mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Pulse in Wijdewormer. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een goed bruikbare meetinglocatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele meetinglocaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de meetinglocatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de crowd controller of videorapportage?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Pulse in Wijdewormer of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de website MeetingReview.com. Door ervaringen als management assistenten achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht over een videorapportage of leuke act? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve beoordeling is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest goed passende diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je eisen en wensen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke spreker of decorateur je wil? Laat de locatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste spreker of decorateur voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!