Groningen

Groningen

Meer informatie over de prijs en de score, klik hier.

Groningen, het hoge én mooie noorden


De meest noordelijke provincie van Nederland biedt veel afwisseling. Van bijzondere landschappen tot een levendige sfeer.

Bij alle organisatoren van events en vergaderingen staat de provincie Groningen hoog aangeschreven. Kijk alleen al naar de stad Groningen. In 2006 nog verkozen tot de beste binnenstad van Nederland. De stad bruist van de energie door de vele studenten en heeft vele gezellige cafés en restaurants op het stadsmenu.

Net zo bijzonder zijn de landschappen binnen de provincie. Het Hoogeland, Lauwersland, Oldambt, Het Westerkwartier en Westerwolde … stuk voor stuk streken met een uniek karakter. Van prachtige vergezichten tot monumentale borgen … in Groningen ben je geborgd van locaties van hoog niveau.

Met wadlopen bedenk je altijd wat
Soms wil je net even wat anders. Trek dan de stoute laarzen aan en ga georganiseerd wadlopen. Genoeg plekken voor een geslaagd diner na afloop.

Rust, ruimte en weidse uitzichten
In Groningen vind je unieke landschappen, statige landgoederen en volop rust rond de dorpen. Wie stil is, kan de rust horen.

Uitzicht op veel moois
Waar je ook kijkt in Groningen, je geniet altijd van een groots uitzicht. Over de weilanden en natuurlijk over de Eems, het handelshart van de provincie.

In de provincie Groningen zijn 169 meeting en event locaties.


Groningen heeft een gemiddelde MICE reviewscore van 8,3 op basis van 95 online gastervaringen.

Bekende steden zijn Groningen, Hoogezand en Veendam.

Qua bezienswaardigheden zijn Bourtange, Menkema Borg en de zeehondencrèche in Pieterburen populair.

Categorie L - 1 deelnemers:

1 Best Western Plus Hotel Groningen Plaza
Groningen
Score: 1090