Postillion Hotel Deventer

Deventerweg 121 7418 DA Deventer

Reviewscore
9,0
Reviews: 418



Postillion Hotel Deventer maakt op jouw gasten de juiste indruk. Het viersterren hotel, gelegen tussen de snelweg A1 en de IJsel, beschikt over vijftien multifunctionele zalen met een maximale capaciteit van 250 personen. Hierdoor is de locatie geschikt voor ieder evenement of bijeenkomst.

De vijftien multifunctionele en te koppelen zalen bieden alle faciliteiten om jouw evenement perfect te laten verlopen. Voor alle bijeenkomsten staat de meeting host van Postillion Hotel Deventer klaar om jouw gasten te ontvangen en gedurende de dag te begeleiden. Niet voor niets beschikt deze Postillion locatie over vijf Vergaderhamers én heeft het niveau Goud behaald van het duurzaamheidskeurmerk The Green Key.

• Plenaire zaal van 285m² met een capaciteit van 250 personen
• 15 unieke – te koppelen – zalen aangrenzend aan een foyer
• Hoogwaardige faciliteiten in elke zaal
• Snelle WiFi
• Brainfood om de productiviteit van jouw gasten te verhogen
• Grote diversiteit dagvers, huisgemaakt en passend bij het seizoen food & beverage
• Rolstoeltoegankelijk
• Ideale ligging aan de A1 en tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer
• 324 (gratis) parkeerplaatsen incl. laadpalen waaronder meerdere snelladers

De mogelijkheden bij Postillion Hotel Deventer zijn eindeloos en graag worden deze mogelijkheden aangepast op jouw wensen en doelen. Postillion Hotel Deventer denkt met jou mee.

Bereikbaarheid
Postillion Hotel Deventer ligt aan de snelweg A1 en beschikt over 200 (gratis) parkeerplaatsen. Tevens is de locatie goed met het openbaar vervoer te bereiken.

Contact
Benieuwd naar de mogelijkheden van Postillion Hotel Deventer? Ons ervaren team staat jou graag persoonlijk te woord.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op.

$alt
$alt
Aantal zalen 15
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 285
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 00:00 - 23:59
Dinsdag 00:00 - 23:59
Woensdag 00:00 - 23:59
Donderdag 00:00 - 23:59
Vrijdag 00:00 - 23:59
Zaterdag 00:00 - 23:59
Zondag 00:00 - 23:59

Postillion Hotel Deventer is 24 uur per dag geopend.


Parkeermogelijkheden

De locatie beschikt over 325 (gratis) parkeerplaatsen.

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
YOIN:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,0 beoordeeld

Grote diversiteit dagvers, huisgemaakt en passend bij het seizoen food & beverage.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
26%
Score 9
31%
Score 8
34%
Score 7
7%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
17-06-2021 11:17:15
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
01-06-2021 11:18:45
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
01-06-2021 11:18:37
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
01-06-2021 11:18:29
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
01-06-2021 11:18:21
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
01-06-2021 11:18:13
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
01-06-2021 11:18:05
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
01-06-2021 11:17:58
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
04-05-2021 14:54:44
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
04-05-2021 14:54:35
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
04-05-2021 14:54:25
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
04-05-2021 14:54:14
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 18 15 19 53
Aantal Quick Reviews 0 0 0 18
Totaal aantal reviews 18 15 19 71
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,9 9,3 8,8 9,1
Gemiddelde score zaal 9,0 8,7 8,7 8,7
Gemiddelde score eten en drinken 8,6 9,1 8,9 9,0
Gemiddelde score boeking 9,0 9,4 9,2 9,3
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,9 9,1 8,9 9,0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - 8,6
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie meetinglocatie voor je meeting in Deventer

Een geschikte meetingspace zoeken in Deventer die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Deventer aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een conferentie of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Deventer voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Postillion Hotel Deventer in Deventer

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkevent straks plaats kan vinden in Deventer.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw event: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Deventer of in de regio Deventer of exclusief sturen naar Postillion Hotel Deventer? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare evenementenlocaties in (de regio) Deventer verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Postillion Hotel Deventer de juiste locatie in Deventer?

Heb je een fijne evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of decorateur? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door beoordelingen als meeting professionals achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!