Plofhuis

Uitermeer 3 1381 HP Weesp

Reviewscore
9,0
Reviews: 15Welkom bij het Plofhuis in Weesp. Centraal gelegen tussen Amsterdam en 't Gooi vind je bij Fort Uitermeer deze
voormalige munitie opslagplaats.

Tegenwoordig gebruiken we deze historische gebouwen als evenementen- en vergaderlocatie. Al vanaf 5 personen kunt u
hier terecht. Maar ook met een groepsgrootte tot 65 personen faciliteren wij met veel plezier uw bedrijfsevenement.

Het Plofhuis bestaat uit meerdere gebouwen, ieder met zijn eigen sfeer en faciliteiten. Zo is Plofhuis 3 ons
paradepaardje met alle moderne vergaderfaciliteiten en beschikt over veel daglicht. Daarnaast is ook Plofhuis 15 recent gerenoveerd met behoud van het historische en militaire karakter. Verder is er bijvoorbeeld ook Plofhuis 2, een rauwe industriële evenementenlocatie die ideaal is voor activiteiten of een product launch.

Het terrein van Fort Uitermeer is schitterend gelegen aan de Vecht en beschikt tevens over een restaurant. Parkeren is hier gratis.

Plof hier maar lekker neer en laat uw evenement van A tot Z door ons verzorgen!

$alt
Aantal zalen 4
Basisprijs (4 u/10 p) € 582,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 5
Maximale capaciteit 65
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Strandpaviljoen, Industriële locatie, Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Deze openingstijden zijn van ons kantoor. Voor vergaderingen, bedrijfsuitjes en evenementen zijn andere openingstijden van toepassing.


Parkeermogelijkheden

De auto kan gratis geparkeerd worden op de parkeerplaats aan de overkant van de oprit naar Fort Uitermeer.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,1 beoordeeld

Plof hier maar lekker neer en laat je helemaal verzorgen tijdens je vergadering, presentatie, bedrijfsuitje of teambuilding dag! Geniet van smakelijke en huisgemaakte catering op het terras aan de Vecht of in de sfeervolle Ploftuin. Maak je dag compleet met de lekkerste hapjes en drankjes!

Catering in het Plofhuis
In het Plofhuis kunnen jullie genieten van catering bij jullie vergadering of bedrijfsuitje. Denk aan een volledig verzorgd vergaderarrangement met verse bonenkoffie, huisgemaakte zoete lekkernijen en heerlijke fruitsticks. Of een smakelijke Ploflunch met verse soep of een frisse salade.
 
Foodtrucks
Bij het Plofhuis hebben we ook een paar te gekke foodtrucks. Wat dacht je van onze Plofkantine, een gave retro caravan die we kunnen inzetten als limonadebar of ’s avonds met een lampionnentocht het dessert halen. Daarnaast beschikken we ook over een stoere Bakbrommer, perfect voor een kleine barbecue in de Ploftuin of als “Borrel-Bak-Brommer” met lekkere borrelhapjes en drankenbuffet.

Catering aan de Vecht
Bij het Plofhuis vind je ook het Porterhouse, een gezellig paviljoen met een geweldig terras aan de Vecht. Geniet hier met je collega’s van een geweldig uitzicht en heerlijke catering zoals een smakelijke barbecue of een gezellig ‘walking diner’. Vraag onze Plof-managers naar de mogelijkheden.

Binnen en Buiten
Bij het Plofhuis organiseren wij evenementen het hele jaar door. Natuurlijk zit je hier heerlijk in de zon te genieten van al het smakelijks dat we voor jullie klaarmaken, maar wat dacht je van een private dining in één van de Plofhuisjes of een lekkere lunch met uitzicht op een bevroren Vecht? Uiteraard zorgen wij voor de warmte, het hele jaar door!

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2021 2022 2023 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 14 1 15
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 14 1 15
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 9,6 9,0 9,3
Gemiddelde score zaal - 9,1 8,0 8,5
Gemiddelde score eten en drinken - 9,2 9,0 9,1
Gemiddelde score boeking - 9,6 9,0 9,3
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 9,4 8,8 9,0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige locatie voor je meeting in Weesp

Een goed bruikbare vergaderlocatie zoeken in Weesp die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Weesp aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een event of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Weesp voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Plofhuis in Weesp

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Weesp.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkevent: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Weesp of in de regio Weesp of exclusief sturen naar Plofhuis? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare locaties in (de regio) Weesp verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Plofhuis de juiste venue in Weesp?

Heb je een prettige evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door beoordelingen als management assistenten achter te laten op de website MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!