Plofhuis

Uitermeer 3 1381 HP Weesp

Reviewscore
9,2
Reviews: 62Welkom bij het Plofhuis in Weesp. Centraal gelegen tussen Amsterdam en 't Gooi vind je bij Fort Uitermeer deze
voormalige munitie opslagplaats.

Tegenwoordig gebruiken we deze historische gebouwen als evenementen- en vergaderlocatie. Al vanaf 5 personen kunt u
hier terecht. Maar ook met een groepsgrootte tot 70 personen faciliteren wij met veel plezier uw bedrijfsevenement.

Het Plofhuis bestaat uit meerdere gebouwen, ieder met zijn eigen sfeer en faciliteiten. Zo is Plofhuis 3 ons
paradepaardje met alle moderne vergaderfaciliteiten en beschikt over veel daglicht. Daarnaast is ook Plofhuis 15 recent gerenoveerd met behoud van het historische en militaire karakter. Verder is er bijvoorbeeld ook Plofhuis 2, een rauwe industriële evenementenlocatie die ideaal is voor activiteiten of een product launch.

Het terrein van Fort Uitermeer is schitterend gelegen aan de Vecht en beschikt tevens over een restaurant. Parkeren is hier gratis.

Plof hier maar lekker neer en laat uw evenement van A tot Z door ons verzorgen!

$alt
$alt
Aantal zalen 4
Basisprijs (4 u/10 p) € 582,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 5
Maximale capaciteit 70
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Industriële locatie, Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Deze openingstijden zijn van ons kantoor. Voor vergaderingen, bedrijfsuitjes en evenementen zijn andere openingstijden van toepassing.


Parkeermogelijkheden

De auto kan gratis geparkeerd worden op de parkeerplaats aan de overkant van de oprit naar Fort Uitermeer.
Er zijn 70 (gratis) parkeerplaatsen.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Nee
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,9 beoordeeld

Plof hier maar lekker neer en laat je helemaal verzorgen tijdens je vergadering, presentatie, bedrijfsuitje of teambuilding dag! Geniet van smakelijke en huisgemaakte catering op het terras of in de sfeervolle Ploftuin. Maak je dag compleet met de lekkerste hapjes en drankjes!

Catering in het Plofhuis
In het Plofhuis kunnen jullie genieten van catering bij jullie vergadering of bedrijfsuitje. Denk aan een volledig verzorgd vergaderarrangement met verse bonenkoffie, huisgemaakte zoete lekkernijen en heerlijke fruitsticks. Of een smakelijke Ploflunch met verse soep of een frisse salade.
 
Foodtrucks
Bij het Plofhuis hebben we ook een paar te gekke foodtrucks. Wat dacht je van onze Plofkantine, een gave retro caravan die we kunnen inzetten als limonadebar. Daarnaast beschikken we ook over een stoere Bakbrommer, perfect voor een hotdog lunch in de Ploftuin of als “Borrel-Bak-Brommer” met lekkere borrelhapjes en drankenbuffet.

Binnen en Buiten
Bij het Plofhuis organiseren wij evenementen het hele jaar door. Natuurlijk zit je hier heerlijk in de zon te genieten van al het smakelijks dat we voor jullie klaarmaken, maar wat dacht je van een lekkere lunch terwijl je geniet van de vallende blaadjes tijdens een wandeling over Fort Uitermeer? Uiteraard zorgen wij voor de warmte, het hele jaar door!

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
80%
Score 9
20%
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
22-05-2023 10:53:42
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-05-2023 10:05:22
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-05-2023 17:13:38
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-05-2023 17:02:32
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
08-05-2023 22:40:52
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 14 29 14 57
Aantal Quick Reviews 0 5 0 5
Totaal aantal reviews 14 34 14 62
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,6 9,2 9,3 9,3
Gemiddelde score zaal 9,1 9,0 8,9 9,0
Gemiddelde score eten en drinken 9,2 9,0 8,7 8,9
Gemiddelde score boeking 9,6 9,5 9,2 9,4
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,4 9,2 9,0 9,2
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - 9,8 - 9,8
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne evenementenlocatie voor je meeting in Weesp

Een zeer geschikte vergaderruimte zoeken in Weesp die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Weesp aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een congres of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Weesp voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Plofhuis in Weesp

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Weesp.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkbijeenkomst: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Weesp of in de regio Weesp of exclusief sturen naar Plofhuis? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare meetinglocaties in (de regio) Weesp verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Plofhuis de juiste evenementenlocatie in Weesp?

Heb je een prettige evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een fotograaf, een energizer, beeld en geluid, of event website? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door beoordelingen als meeting specialisten achter te laten op de website MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!