Pitch4You, online videomarketing

Walkade 22a 3401 DS IJsselstein

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0

Wij geloven in mensen. Mensen zoals u maken het verschil!

U levert uitstekende producten en diensten. U staat hier voor de volle 100% achter. Bij de concurrentie zal dat waarschijnlijk niet anders zijn. U probeert de voordelen van uw producten en diensten zo duidelijk mogelijk aan uw klanten over te brengen. Ook de concurrentie zal hierin niet achterblijven.
Waarin kunt u dan wel het verschil maken…? De grote onderscheidende factor ligt bij uw personeel!

Koopt u liever van een gladde verkoper met euro tekens in zijn ogen, of van een gepassioneerde ondernemer die u met vakkennis en betrokkenheid een goed product aanprijst? Wij zijn ervan overtuigd dat de verkoper, die oog heeft voor zijn klant, goed luistert en uit z’n hart verkoopt altijd de beste resultaten boekt. Zij bepalen het succes van uw bedrijf. Met hun passie, betrokkenheid en vakmanschap zijn zij degenen die uw klanten tevreden houd.
Zaken doen draait om vertrouwen. Uw geloofwaardigheid is bepalend voor uw succes! De eerste indruk is vaak doorslaggevend. Een goede persoonlijke presentatie is hierbij belangrijk, ook online. Laat zien wie u bent en waar uw kracht en passie ligt! Dát overtuigt en biedt een goede basis om tot zaken te komen!

Met een persoonlijke video van +/- 2 minuten kunnen u en uw collega’s op een authentieke, aansprekende en effectieve wijze meer laten zien dan dat u ooit in tekst zult kunnen vatten. De kijker ervaart direct wie u bent, waar u voor staat, wat u voor hem of haar kunt betekenen én hoe u zich onderscheidt van uw concurrentie. En dat is fijn, want de kijker krijgt tenslotte straks ook met u te maken!

Video is authentiek en persoonlijk, informeert en emotioneert, is eenvoudig én kosteloos online te distribueren én verhoogd de vindbaarheid op internet aanzienlijk!
Laat uw mensen ook online voor u werken. Laat samen met hen ook op internet zien waar uw bedrijf voor staat. De bezoeker van uw website voelt de kennis van zaken en de verantwoordelijkheid van uw mensen. Net als in het echte leven krijgen uw prospects vertrouwen in u en voelen ze dat ze bij u aan het juiste adres zijn.
Toch wel eng zo voor de camera...?
Vooral de jongste generatie heeft eigenlijk weinig angst meer om voor een camera of op een online-video te verschijnen. Ook u en uw mensen zullen zich snel vertrouwd en ontspannen voelen voor onze camera. Door onze manier van werken krijgen wij iedereen op een spontane en eerlijke manier voor de camera. Dus ook u en uw mensen!
Natuurlijk beschikken wij over de juiste apparatuur, de laatste techniek en hebben wij kennis en ervaring in huis om een pakkende bedrijfsfilm voor u te produceren. Maar ook bij ons zijn het de mensen die het verschil maken!

Parkeermogelijkheden

Betaald parkeren

Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

Advertentie

Zoeken van een bruikbare meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een congresorganisator of hostess? Op MeetingReview vind je meer dan prettige locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van congresorganisator tot hostess: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer bruikbare meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op het online platform MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele venues en diensten vinden voor een evenement of een meeting en direct mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Pitch4You, online videomarketing in IJsselstein. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een goed bruikbare venue voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele meetinglocaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de venue is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de entertainment of eventplanner?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Pitch4You, online videomarketing in IJsselstein of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de venue-finder MeetingReview.com. Door gastervaringen als management assistenten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed over een eventplanner of event website? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve review is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest bruikbare diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je wensen en eisen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke fotograaf of cateraar je wil? Laat de locatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste fotograaf of cateraar voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!