OpMaat Vergaderen Huizen

Huizermaatweg 31 1273 NA Huizen

Reviewscore
9,5
Reviews: 208



OpMaat is gevestigd in Business Centrum Huizen en beschikt over een sfeervolle en multifunctionele vergaderzaal, twee vergaderruimtes en een inspirerende flexwerkruimte die naar wens per dagdeel, dag of week kunnen worden gehuurd.

OpMaat is een plek waar alles in het teken staat van gastvrijheid, full-service dienstverlening en flexibiliteit. Dat geldt voor zowel de flexwerkplekken als voor de vergaderzalen die overigens ook voor trainings- en andere doeleinden kunnen worden ingezet. In de vergaderruimte, de 'Business Lounge' is een trendy, zakelijke maar ook huiselijke omgeving gecreëerd. En natuurlijk is deze ruimte voorzien van de allernieuwste media- en telecommunicatietechnieken. Daarnaast zijn er twee frisse en inspirerende ruimtes, Nelson Mandela Lounge en Steve Jobs Lounge, die geschikt zijn tot respectievelijk 6 en 12 personen.

Aantal zalen 3
Basisprijs (4 u/10 p) € 295,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 60
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten -
Terras -
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Kantoor, Buitenlocatie, Partycentrum

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Flexwerken, Conferentie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Openingstijden

Maandag 08:30 - 23:00
Dinsdag 08:30 - 23:00
Woensdag 08:30 - 23:00
Donderdag 08:30 - 23:00
Vrijdag 08:30 - 23:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Naast deze openingstijden is er in overleg veel mogelijk.


Parkeermogelijkheden

Rondom het pand en in de directe omgeving zijn volop gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Bekijk ook op sociale media:




Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,00
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,4 beoordeeld

Opmaat staat voor extreme flexibiliteit. Dat betekent dus ook dat de cateringmogelijkheden zeer uitgebreid zijn. Neem gerust contact op om deze mogelijkheden te bespreken.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
62%
Score 9
30%
Score 8
7%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
27-11-2020 15:58:06
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
27-11-2020 15:57:56
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
27-11-2020 15:57:44
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
27-11-2020 15:57:32
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
27-11-2020 15:57:16
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
27-11-2020 15:57:01
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
27-11-2020 15:56:11
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
27-11-2020 15:55:46
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-07-2019 14:40:43
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-07-2019 14:29:35
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
10-07-2019 14:29:11
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
27-01-2018 17:14:23
  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 20 27 14 0
Aantal Quick Reviews 3 8 0 82
Totaal aantal reviews 23 35 14 208
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,3 9,4 9,0 9,4
Gemiddelde score zaal 9,4 9,5 10,0 9,5
Gemiddelde score eten en drinken 9,1 9,4 10,0 9,4
Gemiddelde score boeking 9,6 9,7 10,0 9,7
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,3 9,5 10,0 9,5
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 9,7 9,5 - 9,5
Weging 5% 7,5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,5
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige evenementenlocatie voor je meeting in Huizen

Een goed bruikbare meetingspace zoeken in Huizen die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Huizen aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een netwerkborrel of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Huizen voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

OpMaat Vergaderen Huizen in Huizen

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Huizen.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw evenement: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Huizen of in de regio Huizen of exclusief sturen naar OpMaat Vergaderen Huizen? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte meetinglocaties in (de regio) Huizen verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is OpMaat Vergaderen Huizen de juiste venue in Huizen?

Heb je een fijne evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of decorateur? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door recensies als meeting specialisten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!