OpMaat Vergaderen Baarn

Baarnsche Dijk 4D 3741 LR Baarn

Reviewscore
9,3
Reviews: 54



OpMaat is, het meest centraal in Nederland, gevestigd in Business Centrum Gooi en beschikt over een sfeervolle en multifunctionele vergaderruimtes, een coachingruimte en een inspirerende flexwerkruimte die naar wens per dagdeel, dag of week kunnen worden gehuurd. De coachingruimte is tevens per uur beschikbaar.

OpMaat is een plek waar alles in het teken staat van gastvrijheid, full-service dienstverlening en flexibiliteit. Dat geldt voor zowel de flexwerkplekken als voor de vergaderzalen die overigens ook voor trainings- en andere doeleinden kunnen worden ingezet. Natuurlijk zijn onze ruimtes voorzien van de allernieuwste media- en telecommunicatietechnieken.

Aantal zalen 4
Basisprijs (4 u/10 p) € 295,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 60
Airconditioning -
Receptie aanwezig Ja
Overnachten -
Terras -
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Kantoor, Buitenlocatie, Partycentrum

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Flexwerken, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Conferentie en congres

Openingstijden

Maandag 08:30 - 18:00
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Naast deze openingstijden is er in overleg veel mogelijk.


Parkeermogelijkheden

Rondom het pand en in de directe omgeving zijn volop gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Bekijk ook op sociale media:




Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,00
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,1 beoordeeld

Opmaat staat voor extreme flexibiliteit. Dat betekent dus ook dat de cateringmogelijkheden zeer uitgebreid zijn. Neem gerust contact op om deze mogelijkheden te bespreken.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
60%
Score 9
40%
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
14-12-2020 16:09:44
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
14-12-2020 16:09:14
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
14-12-2020 16:08:35
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
14-12-2020 16:06:32
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
14-12-2020 16:06:05
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
14-12-2020 16:05:47
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
14-12-2020 16:05:14
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
14-12-2020 16:04:50
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
14-12-2020 16:04:05
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
14-12-2020 16:03:45
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
14-12-2020 16:03:28
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
24-11-2020 16:13:02
  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 11 10 0 34
Aantal Quick Reviews 20 0 0 20
Totaal aantal reviews 31 10 0 54
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,6 9,3 - 9,4
Gemiddelde score zaal 9,3 9,3 - 9,3
Gemiddelde score eten en drinken 9,3 9,0 - 9,1
Gemiddelde score boeking 9,6 9,7 - 9,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,4 9,3 - 9,3
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 9,6 - - 9,6
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie locatie voor je meeting in Baarn

Een geschikte meetingspace zoeken in Baarn die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Baarn aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een netwerkevent of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Baarn voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

OpMaat Vergaderen Baarn in Baarn

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Baarn.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw conferentie: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Baarn of in de regio Baarn of exclusief sturen naar OpMaat Vergaderen Baarn? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte venues in (de regio) Baarn verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is OpMaat Vergaderen Baarn de juiste meetinglocatie in Baarn?

Heb je een fijne evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventorganisator, een energizer, beeld en geluid, of decorateur? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door gastervaringen als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!