OpMaat Vergaderen Baarn

Baarnsche Dijk 4D 3741 LR Baarn

Reviewscore
9,7
Reviews: 93



OpMaat is, het meest centraal in Nederland, gevestigd in Business Centrum Gooi en beschikt over een sfeervolle en multifunctionele vergaderruimtes, een coachingruimte en een inspirerende flexwerkruimte die naar wens per dagdeel, dag of week kunnen worden gehuurd. De coachingruimte is tevens per uur beschikbaar.

OpMaat is een plek waar alles in het teken staat van gastvrijheid, full-service dienstverlening en flexibiliteit. Dat geldt voor zowel de flexwerkplekken als voor de vergaderzalen die overigens ook voor trainings- en andere doeleinden kunnen worden ingezet. Natuurlijk zijn onze ruimtes voorzien van de allernieuwste media- en telecommunicatietechnieken.

$alt
$alt
Aantal zalen 4
Basisprijs (4 u/10 p) € 295,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 60
Klimaatbeheersing -
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras -
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Kantoor, Buitenlocatie, Partycentrum

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:30 - 18:00
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Naast deze openingstijden is er in overleg veel mogelijk.


Parkeermogelijkheden

Rondom het pand en in de directe omgeving zijn volop gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Bekijk ook op sociale media:




Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,00
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,5 beoordeeld

Opmaat staat voor extreme flexibiliteit. Dat betekent dus ook dat de cateringmogelijkheden zeer uitgebreid zijn. Neem gerust contact op om deze mogelijkheden te bespreken.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
75%
Score 9
25%
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-02-2023 16:36:04
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-02-2023 16:34:49
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-02-2023 16:34:30
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-02-2023 16:34:24
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-02-2023 16:34:18
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-02-2023 16:34:10
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-02-2023 16:34:03
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-02-2023 16:33:56
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-02-2023 16:33:44
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-01-2023 12:44:14
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-01-2023 12:42:47
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-01-2023 12:42:26
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 7 15 5 37
Aantal Quick Reviews 0 12 0 12
Totaal aantal reviews 7 27 5 49
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,4 9,5 10 9,7
Gemiddelde score zaal 9,6 9,4 10 9,7
Gemiddelde score eten en drinken 9,5 9,2 9,8 9,5
Gemiddelde score boeking 9,8 9,6 10 9,8
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,6 9,4 9,9 9,7
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - 10 - 10
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige locatie voor je meeting in Baarn

Een geschikte vergaderruimte zoeken in Baarn die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Baarn aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een netwerkbijeenkomst of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Baarn voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

OpMaat Vergaderen Baarn in Baarn

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of netwerkevent straks plaats kan vinden in Baarn.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw conferentie: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Baarn of in de regio Baarn of exclusief sturen naar OpMaat Vergaderen Baarn? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare evenementenlocaties in (de regio) Baarn verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is OpMaat Vergaderen Baarn de juiste venue in Baarn?

Heb je een mooie meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door ervaringen als meeting specialisten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!