Oogenlust BV

Hees 4 5521 NV Eersel

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0

Op Domein Oogenlust ontmoeten natuur en beleving elkaar in een waar belevingslandschap. Een landschap dat zich uitstekend leent voor sfeervolle evenementen. De Multifunctionele Expo huurt u voor een plenair programma, productpresentatie of groot diner. Deze ruimte is uitstekend te combineren met onze Grote Kas. De Authentieke Druivenkas, gelegen in onze bloemenweide, is een sfeervolle locatie voor een intieme inspirerende vergadering, brainstorm, diner of trouwceremonie.

Openingstijden

Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 17:00

Bovenstaande openingstijden gelden voor onze showroom. Ons kantoor kunt u bereiken van maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.30 uur.

Locaties kunnen ook buiten de genoemde openingstijden gehuurd worden.


Parkeermogelijkheden

Gratis parkeren

De algemene parkeerplaats biedt ruimte voor ruim 70 auto's. Bij een groter gezelschap kan tevens uitgeweken worden naar het achterterrein.


Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

Advertentie

Zoeken van een geschikte meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een fotograaf of registratiesysteem? Op MeetingReview vind je meer dan prettige locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van fotograaf tot registratiesysteem: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer geschikte meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op het online platform MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele venues en diensten vinden voor een event of een meeting en rechtstreeks mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Oogenlust BV in Eersel. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een zeer geschikte meetinglocatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele meetinglocaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de meetinglocatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de hostess of eventplanner?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Oogenlust BV in Eersel of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het het online platform MeetingReview.com. Door recensies als meetingplanners achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief over een dagvoorzitter of event website? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve beoordeling is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest goed bruikbare diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je wensen en eisen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke videorapportage of decorateur je wil? Laat de locatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste videorapportage of decorateur voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!