NotuleerService Nederland BV

K.P. van Mandelelaan 110 3062 MB Rotterdam

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0

Notuleerservice Nederland neemt u graag de volledige zorg van uw verslaglegging uit handen en doet dat met een scherp gevoel voor service, detail en betrouwbaarheid. Wij zijn al vele jaren een gewaardeerde en integere partner voor uiteenlopende opdrachtgevers uit het hele land.

Voor ieder vakgebied hebben wij een deskundige notulist in huis. Gecombineerd met een gedegen kwaliteitsbeleid betekent dit dat u verzekerd bent van perfecte notulen, geschreven vanuit een objectief standpunt. Ook úw verslaglegging kunnen wij geruisloos en vooral moeiteloos overnemen.

Kwalificaties
Een bewerking voorstellen

Reviews

 Natasja de Bruin
 Almeerse Scholengroep
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  : 

“Vanaf 2008 maken wij naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Notuleerservice Nederland. Onze GMR-vergaderingen en hoorzittingen worden door notulisten van Notuleerservice Nederland genotuleerd in de vorm van een samenvattend verslag. Wij hebben voor hen gekozen omdat zij notulisten met veelal een universitair niveau kunnen bieden en dit vertaalt zich in een perfect verslag. Daarnaast scheelt het ons veel tijd want naast het aanwezig zijn bij een vergadering is notuleren een specialisme en het uitwerken van een verslag kost meestal ook de nodige uren. Deze tijd kan nu aan andere taken worden besteed. Kortom, we zijn erg tevreden en zullen het komend schooljaar ook gebruik gaan maken van de diensten van Notuleerservice Nederland.”

Advertentie

Zoeken van een bruikbare meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een fotograaf of registratiesysteem? Op MeetingReview vind je meer dan mooie locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van fotograaf tot registratiesysteem: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer bruikbare meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op het online platform MeetingReview.com filteren op basis van jouw eisen en wensen. In de grootste database van Nederland kan je vele meetinglocaties en diensten vinden voor een conferentie of een bijeenkomst en direct mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij NotuleerService Nederland BV in Rotterdam. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een geschikte meetinglocatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele venues hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de meetinglocatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de cateraar of eventorganisator?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om NotuleerService Nederland BV in Rotterdam of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het het online platform MeetingReview.com. Door ervaringen als meeting professionals achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht over een eventorganisator of entertainment? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve ervaring is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest geschikte diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je wensen en eisen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke congresorganisator of hostess je wil? Laat de locatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste congresorganisator of hostess voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!