Netwerken met LOL

Schrijf review
Reviewscore
9,0
Reviews: 4

Wanneer besluit je om deel te nemen aan een netwerkevenement? Is het omdat je graag je branchegenoten wilt ontmoeten, of omdat het programma je aanspreekt? Vaak lijkt een combinatie van deze factoren noodzakelijk. Toch ontbreekt er vaak een element van actieve betrokkenheid. Samen iets leuks ondernemen kan namelijk zorgen voor interactie en een diepere connectie. Linda staat klaar om jou persoonlijk en op maat in contact te brengen met collega's die werkzaam zijn in de evenementen- en vergaderbranche.

Vind je het op netwerkevenementen ook lastig om contact te leggen met nieuwe mensen die je graag zou willen spreken? Linda heeft een concept ontwikkeld om hier verandering in te brengen. Ze is een expert in het verbinden van mensen en neemt graag een actieve rol als facilitator op zich. Als er iemand op de gastenlijst staat met wie je graag in contact wilt komen, of als je op zoek bent naar gemeenschappelijke interesses met branchegenoten, dan staat Linda en haar team voor je klaar om je daarbij te helpen. Dit gebeurt altijd op een persoonlijke en op maat gemaakte manier. Dus kom in je eentje en maak samen mooie herinneringen.

Op 12 september vond de allereerste Netwerken met LOL plaats in de PHIL in Haarlem. Lees er alles over op de website.

Bekijk ook op sociale media:


Kwalificaties
Een bewerking voorstellen

Reviews

 Lieselore van Dijkhuizen
 
 Zakenpartner
Bron  :  Email
Datum  : 

Netwerken met LOL, dat is Linda op het lijf geschreven.
Het is oktober 2017, ik ontvang via LinkedIN dit leuke bericht:

Hoi Lieselore,
We hebben een overeenkomst #LOL, leuk! Misschien kunnen we nog eens iets samen ondernemen.
Groetjes,
Linda

En dat samen ‘iets ondernemen’ doen we tot op de dag van vandaag.
Meerdere keren was ik meereizend dagvoorzitter op de Locatietours.
En daar zag ik dat Linda niet alleen met mij goed kan netwerken.
Dat kan ze gewoon, op haar natuurlijke manier, met iedereen.
Ze is heel makkelijk benaderbaar. Echt geïnteresseerd in jouw verhaal, zowel privé als zakelijk.
Ze koppelt ondernemers aan elkaar op een ongedwongen wijze.
Voor Netwerken met LOL moet je bij Linda zijn!

 Vera de Haan
 Sales ON Demand
 Zakenpartner
Bron  :  Email
Datum  : 

Ik heb Linda mogen ondersteunen bij de organisatie een aantal edities van de Locatietour. En hoewel het niet het primaire doel was, wist Linda mij bij elke editie wel te koppelen aan een locatie die mijn eigen diensten ook goed kon gebruiken. Met haar persoonlijke en professionele interesse om mensen en locaties in hun kracht te zetten, weet zij de juiste personen op een natuurlijke manier aan elkaar te koppelen, zodat zij elkaar ook weer verder kunnen helpen. Ik kan dan ook niet wachten tot deze editie van Netwerken met LOL, omdat ik zeker weet dat ik interessante contacten zal opdoen. En dat alles met dezelfde gedachte als bij de Locatietour: het blijft pas echt goed plakken als je samen iets tofs beleefd hebt. Dus zodra het kan, koop ik mijn kaartje en ben ik heel benieuwd wie ik ga ontmoeten en wat we gaan beleven samen!

 Rutger Bremer
 Momice
 Zakenpartner
Bron  :  Email
Datum  : 

Ik werk al heel veel jaren prettig met Linda samen. Ze komt altijd met frisse ideeën, goede concepten en laat zien je hoe professionele communicatie met Momice inricht. Dat maakt dat haar events een feest zijn om bij te wonen. Laagdrempelig, inhoudelijk en goede sfeer met altijd leuke deelnemers. Linda is als een van de weinige in staat om altijd interessante en bijzondere mensen om haar heen te verzamelen en ze met elkaar te verbinden in een ongedwongen sfeer.

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 4 0 4
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 4 0 4
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 9,0 - 9,0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een goed bruikbare meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een congresorganisator of hostess? Op MeetingReview vind je meer dan prettige locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van congresorganisator tot hostess: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer zeer geschikte meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op het online platform MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele locaties en diensten vinden voor een conferentie of een meeting en rechtstreeks mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Netwerken met LOL in IJsselstein. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een passende meetinglocatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele locaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de meetinglocatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de decorateur of DJ?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Netwerken met LOL in IJsselstein of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de venue-finder MeetingReview.com. Door gastervaringen als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief over een DJ of registratiesysteem? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve review is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest goed bruikbare diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je wensen en eisen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke spreker of decorateur je wil? Laat de locatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste spreker of decorateur voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!