Motivatio

Bolderweg 2 1332 AT Almere

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 1

'Ik zie, ik zie, wat jij niet zegt...'

Samenwerken begint met vertrouwen.
De enige manier het vertrouwen (terug) te krijgen in een organisatie, is door het als (Management) Team eens te zijn, één lijn te trekken en een basis te vormen waar de overige personeelsleden op kunnen bouwen en vertrouwen en die als voorbeeld dient voor de rest van de organisatie. Hiervoor moet er vertrouwen zijn en openheid. Men moet conflicten aan durven gaan om er zeker van te zijn dat de onderste steen boven komt en iedereen zich kan vinden én houden aan de genomen besluiten.

Aanbod
(MT) Traject ´Stop de ruis!´
Motivatio heeft een kort en doeltreffend traject ontwikkeld waarbij in maximaal 3 teambijeenkomsten een solide basis wordt gecreëerd van waaruit een Management Team kan leiding geven. Dit betekent dat men eerst ‘met de billen bloot’ moet alvorens er kan worden gebouwd aan het team. Hierbij ligt de nadruk op gedrag, interne communicatie en collectieve besluitvorming.

Workshop ´Ik zie, ik zie, wat jij niet zegt...´
Daarnaast is het mogelijk om een workshop te organiseren waarbij op speelse wijze wordt gewerkt aan teambuilding maar ook aandacht wordt besteed aan de onderliggende thema's. Tijdens deze (vaak) hilarische workshop kun je ervaren hoe een aantal simpele improvisatieopdrachten werken als katalysator voor een team. In één oog opslag worden de onderlinge verhoudingen duidelijk gemaakt en wordt men zich voorzichtig bewust van zijn en haar eigen gedrag. indien gewenst wordt er aan die bijeenkomst een reflectieverslag gekoppeld waar het team mee verder kan.

De workshop is een absolute aanrader voor teams die sterker willen worden, elkaar nog niet zo goed kennen en voor teams waar veel ruis is.

Teamrollen van Belbin
Anne is geaccrediteerd teamroltrainer en kan zodoende inzicht geven in de verschillende teamrollen in een team. Dit kan op basis van een on line 360* feedback instrument maar ook op basis van een uitgebreide teamrolanalyse. Wil je dus meer halen uit de samenwerking en dit handen en voeten geven middels het teamrolmodel van Belbin dan is Motivatio een uitstekende partner!

Brainstormsessie
Soms is het heel verhelderend als een externe partij een bijeenkomst begeleidt en de diverse visies en meningen verzamelt en filtert.

Over de trainer:
Na jarenlang als freelance trainer werkzaam te zijn geweest bij diverse reorganisaties en teams komt Anne iedere keer tot dezelfde conclusie: Ruis is killing voor iedere vorm van samenwerking. De onuitgesproken zinnen kunnen teams volledig om zeep helpen om over de resultaten nog maar te zwijgen. Wanneer mensen inzicht krijgen in hun eigen gedrag én dat van hun collega's kan de ruis een halt toe worden geroepen, hetgeen de zaken vaak letterlijk verheldert.

Motivatio biedt deze opheldering, afhankelijk van de wensen van de klant, aan in de vorm van workshops, trainingen en interventies. Soms is een middag donderjagen met collega's al genoeg en soms wil een team verdieping. Het kan ook voorkomen dat het bijwonen van een vergadering de nodige informatie geeft waar een team behoefte aan heeft. Uiteraard wordt samen met de opdrachtgever gekeken naar de beste vorm.

Anne zegt hardop wat iedereen denkt en legt de vinger op zere plek, zonder dat het pijn doet. Anne prikkelt en inspireert door haar persoonlijke visie en ervaringen te delen met als doel anderen inzicht te geven in hun eigen gedrag. Anne is naast trainer, eigenaar van deVLOER in Almere en in 2012 benoemd tot Flevolands Zakenvrouw van het jaar.

Openingstijden

Maandag 08:00 - 21:00
Dinsdag 08:00 - 21:00
Woensdag 08:00 - 21:00
Donderdag 08:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 21:00

Parkeermogelijkheden

Gratis parkeren

ROUTE
Op de Buitenring/N702 neem je de afslag naar de Grote Vaartweg.
Ga de eerste rechtsaf naar de Bolderweg. Op de Bolderweg meteen rechts het bedrijventerrein op. Rijd door de poort rechtdoor tot je niet meer verder kunt. Het vrijstaande lichtgrijze pand aan de linkerhand is deVLOER, voor de auto ga je rechtsaf richting de parkeerplaats waar 500 gratis parkeerplaatsen zijn.

OPENBAAR VERVOER
Vanaf Station Almere Buiten neem je stadsbus 10 richting Almere Buiten de Vaart. Uitstappen bushalte Bolderweg. Vertrek vanaf Station Almere Buiten om 10 minuten over heel en half.


Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

Advertentie

Zoeken van een zeer geschikte meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een congresorganisator of entertainment? Op MeetingReview vind je meer dan fijne locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van congresorganisator tot entertainment: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer bruikbare meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de website MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele locaties en diensten vinden voor een congres of een vergadering en rechtstreeks mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Motivatio in Almere. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een geschikte evenementenlocatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele venues hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de evenementenlocatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de crowd controller of eventorganisator?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Motivatio in Almere of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de website MeetingReview.com. Door recensies als meetingplanners achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief over een eventorganisator of leuke act? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve ervaring is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest bruikbare diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je eisen en wensen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke promotor of cateraar je wil? Laat de locatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste promotor of cateraar voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!