MetMij Hostess&Eventbegeleiding

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 4

MetMij brengt oprechte gastvrijheid naar zakelijke evenementen. Als hospitality hostess of eventassistent worden we blij van tevreden gasten én ontzorgde opdrachtgevers. Heb jij bij de organisatie van je evenement een uitdaging of hulpvraag op het gebied van gastvrijheid? Vaak hebben we een tip voor je en we denken natuurlijk altijd graag met je mee.

Onze expertise is in te schakelen door bedrijven, eventplanners en -locaties.

We helpen je graag met;

Hospitality (hosts en hostesses)
Eventbegeleiding
Training
Advies

Met gastvrijheid in het DNA zorgt MetMij ervoor dat iedere gast het gevoel van oprechte gastvrijheid ervaart en met een warm gevoel het evenement verlaat. Wij doen dit met aandacht. Een glimlach. Oog voor detail. Een klein gebaar. En een snufje passie!

Wil je dat ook? Of wil je gewoon eens van gedachten wisselen over de gastvrijheid van je evenement?
Neem gerust contact op.

Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

 Alice Abrahamse
 WelkomFactor
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  15-10-2015

Maaike heeft voor WelkomFactor een persbericht geschreven over onze welkomscan. Dit deed zij op een kundige manier die aansprak bij mensen. Naast het feit dat Maaike zaken helder kan verwoorden is zij ook een prettige vrouw om mee samen te werken. Zij is professioneel en kundig zonder hierbij het menselijke aspect uit het oog te verliezen.

 Angelique Schoenmakers
 Kinderdagverblijf De Scheve Schuit
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  14-10-2015

Samen met Maaike van MetMij hebben wij een onbezorgd openingsfeest gehad. We vierden ons 1 jarig jubileum en wilden zelf graag onze handen vrij hebben, zodat wij ons echt met de ouders bezig konden houden. Maaike heeft dit voor ons mogelijk gemaakt. Zij begeleidde onze collega's in wat er moest gebeuren, waardoor wij een onvergetelijke en onbezorgde dag hebben gehad. Alles was tot in detail geregeld! Super gedaan!

Advertentie

Zoeken van een passende meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een eventplanner of entertainment? Op MeetingReview vind je meer dan prettige locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van eventplanner tot entertainment: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer zeer geschikte meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de venue-finder MeetingReview.com filteren op basis van jouw eisen en wensen. In de grootste database van Nederland kan je vele locaties en diensten vinden voor een beurs of een vergadering en direct mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij MetMij Hostess&Eventbegeleiding in Woerden. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een zeer geschikte evenementenlocatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele evenementenlocaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de evenementenlocatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de standbouwer of dagvoorzitter?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om MetMij Hostess&Eventbegeleiding in Woerden of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de venue-finder MeetingReview.com. Door ervaringen als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief over een videorapportage of event website? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve recensie is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest passende diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je eisen en wensen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke eventorganisator of cateraar je wil? Laat de venue die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste eventorganisator of cateraar voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!