Flint theater, evenementen en congressen

Coninckstraat 60 3811 WK Amersfoort

Reviewscore
9,3
Reviews: 150



De magie van het theater
Op zoek naar een perfecte locatie voor je congres of beurs? Organiseer je een personeelsfeest of jubileum? Bij Flint ben je aan het juiste adres!

In het midden van het land, aan de rand van het historisch centrum van Amersfoort, ligt Flint theater, evenementen en congressen. Flint beschikt over twee grotere zalen: de Rabobank Theaterzaal en de AFASzaal. Deze zijn apart of samen te huren. Afhankelijk van de gekozen opstelling zijn de ruimtes geschikt van 100 tot 1.250 personen.

Twee grote zalen én subzalen

De klassieke Rabobank Theaterzaal en de industriële AFASzaal beschikken over alle moderne technische faciliteiten met professionele ondersteuning. Naast deze grote zalen heeft Flint ook kleinere intieme subruimtes met elk een eigen unieke uitstraling en sfeer.

Alle faciliteiten aanwezig

Uiteraard wil je jouw gasten van alle gemakken voorzien: een sfeervolle locatie, centrale ligging en goed eten. Bij Flint zijn alle technische- en horecafaciliteiten al aanwezig. Met onze ruime ervaring in het organiseren van evenementen en het ontvangen van gasten betekent dat een geslaagd evenement is verzekerd!

Jouw gewenste sfeer

Wil je een informele presentatie van je evenement of juist strak en zakelijk? We hebben alle faciliteiten in huis om de zalen moeiteloos om te toveren in de door jou gewenste sfeer.

Professionele theatertechniek

Bij het succes van je evenement is de kwaliteit van licht, geluid en visuele apparatuur van essentieel belang. Met de aanwezigheid van onze ervaren theatertechnici krijgt je productie of evenement optimale ondersteuning. Wij denken graag mee over decor en zaalinrichting.

Eigen keuken

We hebben onze eigen keuken- en horecateam. En dat proef en merk je! Een gezonde lunch, een luxe diner of een uitgebreide borrel: wij verzorgen het graag. Leveranciers uit Amersfoort en omgeving garanderen de beste ingrediënten.
Ga je voor het bewuste menu wat staat voor verantwoord en gezond, of past comfort meer bij je evenement? Wij bieden een gevarieerd menu waar iedere bezoeker blij van wordt. Uiteraard houden we rekening met alle diëten en allergieën. Wij passen ons menu op individuele wensen aan.

Studio's

Flint biedt vier studio’s onder één theaterdak voor je livestream of hybride evenement. In een decor van huiselijke woonkamer, midden in het theaterpluche of met een talkshowsetting. Met technische hoogstaande faciliteiten creëren we de gewenste sfeer voor je online bijeenkomst.

Waarom Flint

• Centraler gelegen kan niet
• Multifunctionele ruimtes in elke sfeer mogelijk
• Eén vast contactpersoon vanuit Flint
• Eigen horeca
• Professionele technische faciliteiten aanwezig en een eigen technisch team
• Al meer dan 40 jaar ervaring in de evenementenbranche

“Flint ademt theater en dat is precies wat je je evenement wilt meegeven”

$alt
Aantal zalen 9
Basisprijs (4 u/10 p) € 3.900,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 100
Maximale capaciteit 1.250
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Industriële locatie, Restaurant, Studio- & concertlocatie, Schouwburg & theater

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Parkeermogelijkheden

Parkeergarage Flintplein ligt direct naast Flint en biedt plaats aan 360 auto's.

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Lidmaatschappen:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,2 beoordeeld

Eigen keuken
We hebben onze eigen keuken- en horecateam. En dat proef en merk je! Een gezonde lunch, een luxe diner of een uitgebreide borrel: wij verzorgen het graag. Leveranciers uit Amersfoort en omgeving garanderen de beste ingrediënten.

Ga je voor het bewuste menu wat staat voor verantwoord en gezond, of past comfort meer bij je evenement? Wij bieden een gevarieerd menu waar iedere bezoeker blij van wordt. Uiteraard houden we rekening met alle diëten en allergieën. Wij passen ons menu op individuele wensen aan.

Terras
Bij lekker weer is het mogelijk om gebruik te maken van ons gezellige, besloten terras. Voor je ontvangst, lunch en borrel.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 KNAG
 
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  01-12-2022

Een mooie en gezellige locatie met erg behulpzaam personeel. Zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens het evenement zelf stond ze klaar om waar nodig te helpen.

 4SURE events&incentives
 
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  16-11-2022

Wat een fantastische locatie. Goed bereikbaar, parkeergarage naast de deur en de AFAS zaal die geheel is aan te passen aan aantal gasten. Daardoor altijd een mooi gevulde zaal. Met aanwezige techniek en licht zeer sfeervol!

 IPMA NL
 
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  15-11-2022

Uitstekende organisatie voor complexe bijeenkomsten.

 Van Wijk Vastgoedonderhoud
 
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  02-07-2022

Ons jubileumfeest in Flint was geweldig. Een mooie, ruime locatie, goed parkeren, vriendelijke en professionele mensen, hoge kwaliteit horeca en fantastisch geluid in de zaal.

 Bakker Bedrijswagens
 
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  20-06-2022

Wij hebben erg genoten van een heel leuk kampvuurconcert. Het evenement was top verzorgd en het eten was heerlijk. Dank voor de enorme gastvrijheid.

 Het Balletcentrum
 
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  19-06-2022

Top locatie met prima sfeer... we voelen ons thuis en gehoord en gezien!

 TVVL
 
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  13-06-2022

Goede service, flexibel, snel reactie op vragen, goede catering; heel tevreden.

 Badabounce
 
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  11-06-2022

Het is ieder jaar opnieuw fijn om in het gastvrije Flint te zijn. Alles is mogelijk en er wordt op alle vlakken meegedacht om ons evenement tot een groot succes te maken! Wij voelen ons hier thuis en voelen ons hier welkom.

 Ducosim
 
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  14-05-2022

Het voelt altijd als een hele fijne omgeving voor mijn evenement. Iedereen is professioneel bezig maar tegelijkertijd is het een gezellige open sfeer waarbij iedereen streeft naar een zo best mogelijk manier om iedereen een fijne dag te geven.

 Stichting Sticky
 
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  28-03-2022

We waren uiterst tevreden over de vakkundigheid en servicegerichte aanpak waarmee wij geholpen waren voor en tijdens on congres. Verder waren onze deelnemers erg onder de indruk van het horeca-aanbod en de uitstraling van de ruimtes.

 Stichting Leergeld
 
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  20-11-2021

De Flint heeft laten zien een coronaproof evenement te kunnen hosten. Dat is in deze tijd een enorme grote waarde.

 Chr Muziek- & Showband Juliana Amersfoort
 
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  06-11-2021

Top theater in het hart van de stad

 Findig
 
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  05-11-2021

Wat een fijne locatie, in alle opzichten! Fijne en snelle service en er wordt goed meegedacht in de organisatie van je evenement. Technische ondersteuning werkt fijn samen en TREK is heerlijk!

 Droomparken
 Marco Budding
 Zakenpartner
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  12-06-2016

Wij hebben onze jaarlijkse DroomParken familiedag gehouden in Flint met de musical Hotel De Grote 'L'. Vanaf het eerste contact tot de daadwerkelijke dag heb ik de samenwerking bijzonder plezierig ervaren. Het team van Flint denkt mee en niets was te gek om onze bijeenkomst tot een succes te maken. Onze relaties hebben deze bijeenkomst ook als bijzonder leuk ervaren, we hebben vele complimenten en bedank berichtjes mogen ontvangen.

 Piet van Doorn
 Smurfit Kappa
 Zakenpartner
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  23-04-2016

Aan de organisatie zal het niet liggen wanneer u een gezellig en goed evenement wilt organiseren in Flint. Vanaf het begin wordt er tot in de kleinste details met u meegedacht om tot een geslaagde avond te komen, dat was onze ervaring met deze goed geoliede machine. Wij gaan zeker nog terug voor een volgend evenement.

 Anoniem
 
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  : 

We kijken terug op een zeer goede samenwerking met de Flint voor ons concert. Zowel in de voorbereiding als tijdens het concert was alles tot in de puntjes geregeld. We werden ook heel gastvrij ontvangen en kijken terug op een goede avond.

 Rabobank Amersfoort
 Eric Schouten, Manager Bestuurszaken
 Zakenpartner
Bron  :  Gastenboek
Datum  : 

De afgelopen jaren hebben wij diverse soorten bijeenkomsten georganiseerd in de inspirerende omgeving van Flint. Van de Theaterzaal tot de AFASzaal. Van klein tot groot. Flint ervaar ik als professioneel en zeer klantgericht ‘in alle hoeken en gaten’. Van catering tot directie, van kantoormedewerker tot de dames en mannen van de techniek. De ‘crew’ van Flint denkt op alle fronten conceptueel mee met onze ideeën voor bijeenkomsten met klanten en relaties. Zij weten onze bijeenkomsten met prachtige visuele plaatjes te omlijsten. Met licht, geluid , decor of door de omgeving te veranderen. Wij hebben bijvoorbeeld ooit een diner on stage georganiseerd en een bijeenkomst in de AFASzaal, waarbij de tribunes in een Lagerhuisopstelling waren geplaatst. Verander de context en je verandert de beleving. Na de recente verbouwing is het theater uitgegroeid tot misschien wel één van de mooiste en beste bereikbare congreslocaties van Nederland ‘gelardeerd’ met uitstekende gerechten vanuit de keuken. Een aanrader voor iedere organisatie, die haar gasten een beleving wil meegeven.

Scoreverdeling

Score 10
26%
Score 9
56%
Score 8
15%
Score 7
1%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
21-12-2023 10:18:06
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
21-12-2023 10:18:00
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
21-12-2023 10:17:55
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
21-12-2023 10:17:49
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
21-12-2023 10:15:44
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
21-12-2023 10:15:37
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
21-12-2023 10:15:31
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
21-12-2023 10:15:23
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
18-10-2023 15:15:56
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
18-10-2023 15:15:49
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
18-10-2023 15:15:42
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
18-10-2023 15:15:35
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 1 5 0 8
Aantal Quick Reviews 31 32 0 80
Totaal aantal reviews 32 37 0 88
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,0 9,6 - 9,2
Gemiddelde score zaal 9,0 9,6 - 9,2
Gemiddelde score eten en drinken 9,0 9,6 - 9,2
Gemiddelde score boeking 10 9,6 - 9,7
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,3 9,6 - 9,3
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 9,2 9,1 - 9,1
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne venue voor je meeting in Mantgum

Een bruikbare vergaderruimte zoeken in Mantgum die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Mantgum aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een netwerkbijeenkomst of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Mantgum voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Flint theater, evenementen en congressen in Mantgum

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Mantgum.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkevent: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Mantgum of in de regio Mantgum of exclusief sturen naar Flint theater, evenementen en congressen? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte evenementenlocaties in (de regio) Mantgum verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Flint theater, evenementen en congressen de juiste evenementenlocatie in Mantgum?

Heb je een prettige evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of entertainment? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door recensies als management assistenten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!