MeetingMonitor

W. Klooshove 20 3438 PP Nieuwegein

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 1

Meetings en events worden volop georganiseerd, maar zijn we ons altijd bewust van de toegevoegde waarde die ze opleveren? MeetingMonitor evaluaties en effectmeting helpt organisatoren en meeting owners om doelstellingen concreet meetbaar en resultaten inzichtelijk te maken.

Jouw doel is het onze!
We denken mee, adviseren en durven kritisch te zijn, met jouw resultaat voorop. Vanuit onze jarenlange ervaring met zowel organiseren, accommoderen én faciliteren van events, helpen we je graag de vertaalslag te maken naar een goed vormgegeven event én de aantoonbare toegevoegde waarde ervan.

Jij kan je daarbij volledig concentreren op het event zelf, doordat we de gehele voorbereiding, uitvoering en rapportage uit handen kunnen nemen.

Wat kunnen we concreet voor je doen?
* Sparringsessie - Om samen doelstellingen helder en meetbaar te maken en de doelen/wensen van je doelgroep(en) in kaart te brengen.
* Advies - We vertalen doelstellingen naar het ontwerp van je meeting en toetsbare meetpunten
* Evaluatie/Metingen - We verzorgen de complete voorbereiding, uitvoering en rapportage van je evaluaties en (effect-)metingen voor je. Of het nu gaat om een pre-meeting survey of evaluaties onder deelnemers, exposanten/sponsoren en andere stakeholders.
* Feedback/verbetersessie - waarin met jou en je collega's aan de slag gaan om de resultaten te vertalen naar concrete verbeteringen voor nog betere toekomstige evenementen. Goed-beter-best is daarbij ons uitgangspunt.

MeetingMonitor - Passie voor congressen en meetings met resultaat!

Openingstijden

Openingstijden zijn een flexibel begrip in de huidige economie. We zijn er wanneer jij ons nodig hebt. 24/7 bereikbaar en we reageren zo snel als op dat moment mogelijk is.


Parkeermogelijkheden

Gratis parkeren, inclusief lekkere koffie/thee!


Bekijk ook op sociale media:


Kwalificaties
Een bewerking voorstellen

Reviews

Advertentie

Zoeken van een passende meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een dagvoorzitter of hostess? Op MeetingReview vind je meer dan prettige locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van dagvoorzitter tot hostess: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer zeer geschikte meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op het online platform MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele venues en diensten vinden voor een conferentie of een bijeenkomst en één-op-één mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij MeetingMonitor in Nieuwegein. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een goed bruikbare locatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele venues hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de locatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de event website of DJ?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om MeetingMonitor in Nieuwegein of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de website MeetingReview.com. Door gastervaringen als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief over een congresorganisator of registratiesysteem? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve review is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest geschikte diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je wensen en eisen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke videorapportage of entertainment je wil? Laat de evenementenlocatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste videorapportage of entertainment voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!