Meetables locatieverhuur en advies

Koningin Julianalaan 10 1191 CD Ouderkerk aan de Amstel

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0

Meetables exploiteert, adviseert en is actief met de groei van een select en kwalitatief aanbod van buitengewone vergaderlocaties in de omgeving van Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en 's Hertogenbosch. Het team bestaat uit experts die met je meedenken en waarop je kunt vertrouwen.

Meetables staat voor ontmoeten (meet) aan tafel (table) en is ontstaan vanuit de samenwerking van inmiddels 23 bijzondere kleinschalige vergaderlocaties en bestaat sinds 2012. Meetables heeft inzicht in de beschikbaarheid van de aangesloten vergaderlocaties, zo ben je snel geholpen met het vinden van de juiste locatie.

Boeken bij Meetables partnerlocaties garandeert constante kwaliteit voor iedere bijeenkomst op een inspirerende vergaderlocatie. Met het gevoel dat alles klopt en net een beetje meer.

Wij denken graag met je mee om te kijken welke locatie het beste aansluit bij je aanvraag. Bel ons daarom gerust. We kunnen dan ook gelijk de beschikbaarheid voor je checken. Wij hebben dagelijks contact met de locaties en bezoeken ze regelmatig. We brengen je daarna in contact met de locatie van je voorkeur. Als je liever rechtstreeks schakelt met de locatie, dan kan dit natuurlijk ook.

Het succes van Meetables zit in de bereidheid van vergaderlocaties met elkaar samen te werken. Het gaat over successen met elkaar behalen en elkaar versterken. Samen zijn we een team. Samen met onze klanten. Niet als toeleverancier, maar als een partner. Onvoorwaardelijke samenwerking is ons handelsmerk. Samen 1 taal spreken. Het gaat om het team, de mensen. De gezamenlijke inspanning.

Onvoorwaardelijke toewijding. Commitment en persoonlijke aandacht. De warme contacten met onze klanten. De 1 voor allen en allen voor 1 mentaliteit. Het sterkte collectief. Het gaat niet om jou, het gaat niet om mij, het gaat om ons. We leren. We zijn succesvol. Samen zijn we succesvol. En weet je waarom? Omdat we samen beter zijn en iedere locatie tegelijkertijd uniek is.

Bel of mail ons gerust. We helpen je graag verder.
Jacintha Ruppert en Mickey Dekker

Parkeermogelijkheden

Gratis parkeren

Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

Advertentie

Zoeken van een bruikbare meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een videorapportage of standbouwer? Op MeetingReview vind je meer dan prettige locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van videorapportage tot standbouwer: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer geschikte meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de website MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele locaties en diensten vinden voor een netwerkbijeenkomst of een bijeenkomst en één-op-één mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Meetables locatieverhuur en advies in Ouderkerk aan de Amstel. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een bruikbare meetinglocatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele evenementenlocaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de meetinglocatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de hostess of DJ?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Meetables locatieverhuur en advies in Ouderkerk aan de Amstel of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de website MeetingReview.com. Door reviews als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief over een eventplanner of hostess? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve review is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest goed passende diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je wensen en eisen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke dagvoorzitter of standbouwer je wil? Laat de locatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste dagvoorzitter of standbouwer voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!